Reklama

Reklama

Mladá učitelka Jana byla v parku přepadena, znásilněna a uškrcena. Všichni tuší, že hrůzný čin spáchali mladíci Dostál, Hagar a Daniš, žáci sedmé třídy. Janin bratr Tomáš se průběžně informuje na policii o průběhu vyšetřování. Když však ani po šesti měsících nejsou pachatelé uvězněni kvůli nedostatku důkazů, rozhodne se nastoupit do místní školy jako nový učitel. Rychle zjišťuje, že o studium tu nikdo nemá nejmenší zájem. Řediteli záleží jen na  jeho klidu a učitelé, kteří chtějí žáky opravdu něco naučit, nemají žádné zastání. Když žák Dostál zbije tělocvikáře baseballovou pálkou, přijdou detektivové z kriminálky, mezi nimiž je i vyšetřovatel Janiny vraždy, a Tomášova identita je odhalena… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (842)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Dobrý úmysl a zápal pro věc občas nestačí, protože tohle je skrz naskrz špatný film, který je v té své poloze ‚jsem pravdivý obraz současného školství, adorujte mne!‘ natolik směšný, až jsem ochoten mu tu jednu hvězdičku rozsvítit. Pokud chcete vidět, jak se idealistický učitel vypořádává s třídou plnou zmrdů, pusťte si raději čtvrtou řadu The Wire. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

O tom, že je české školství horší a horší, není pochyb, ovšem příběh Bastardů je vyhrocen do úplného maxima, přičemž paradoxně více působí jako komedie než nějaké syrové drama typu Klass. Je sice fajn, jak poukazuje na selhávání našeho systému, ovšem nedokáže v divákovi vyvolat nějaké hlubší emoce - alespoň u mě ne. S takovými tématy, jaké nabízí momentální situace ve školství, by se podle mého názoru dalo lépe pracovat. Dvě hvězdičky tedy dávám za nějaký ten údajný reálný základ. ()

Reklama

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se mám vyjádřit k tak ubohému filmu? To je samá píča, kunda, děvka, čurák......Vyjádřím se asi tak, jako snad každý, kdo viděl tenhle film a také si nebudu vidět do pusy. To že jsou negři (negr není urážka. Je to výraz pro jednotlivce dané rasy. O inteligenta se určitě nejedná a o tom jsme se mohli přesvědčit sami) dementní, to snad víme všichni. Ale to, že se bílé děti chovají ještě hůře jak oni sami, to je smutné. Nad tím by se měli tvůrci snímku zamyslet. Co tím chtěli říct? Že je zde problém, který je třeba řešit? Možná. Ale spíše než natáčet takové blbosti, na které z 99% půjdou při premiérách v kinech jen ti samí co ve filmu hráli a budou se těm kundám a píčám připitoměle smát, by bylo lepší problém těchto parazitů řešit. A myslete si co chcete. Pozitivního nemá film vůbec nic...... Snad je to, že skončil. Kdyby existoval bůh, tak by nikdy nedopustil, aby někdo takovou kravinu natočil. ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Dejme tam pár "pravých" cigááánů (romů more), dejme tomu TV vizuál, který ani v TV nemuže být odvysilaný more, taky tam našijem aktuální téma z domova pič*, pár drsňáků v čele s Patrikem "Rytmusem" hej a bude to kurva pecka, ne? Nooo, ne! Tak drsnou trapárnu, která se tak snaží být soo real jsem už léta neviděl a to už mám more něco odžité... odpad pič*. PS: Málem ztráta životních funkcí. ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Na český poměry hodně neobvyklej a zajímavej film, bohužel filmařský totálně zabitej - i televizní filmy bejvaj často na o hodně lepší úrovni. Každopádně snímek u mě při sledování vyvolával touhu vraždit a to je dobře. Herecký výkony "dětí" (smradů) byly celkem dobrý a spratkovitost sem jim věřil. Další plus za houmlesáckýho Hájíčka, kterýho sem skoro nepoznal! Námět dobrej, scénář lehce na piču. A to znásilnění mohlo bejt delší, ani sem se u něj neudělal. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (21)

  • Když je při návštěvě faráře (Radek Holub) ve škole záběr na Michala (David Dolanský), farář k němu vztáhne levou ruku s napřaženým ukazovákem. V záběru z dálky ale už sklání ruku pravou, kterou poté ještě pohladí Michalovu spolužačku po vlasech. (sim96)
  • Majitelku kosmetického salónu si zahrála jeho skutečná majitelka Helena Sluková. Při postsynchronech ji ale namluvila Lucie Kožinová. (funhouse)

Související novinky

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

03.10.2021

Ve věku 91 let zemřela herečka a malířka Blanka Bohdanová. Již jako malá chodila do baletu a v dětských rolích vystupovala na jevišti v rodné Plzni. Po studiu na obchodní škole vystudovala brněnskou… (více)

Reklama

Reklama