Reklama

Reklama

Mladá učitelka Jana byla v parku přepadena, znásilněna a uškrcena. Všichni tuší, že hrůzný čin spáchali mladíci Dostál, Hagar a Daniš, žáci sedmé třídy. Janin bratr Tomáš se průběžně informuje na policii o průběhu vyšetřování. Když však ani po šesti měsících nejsou pachatelé uvězněni kvůli nedostatku důkazů, rozhodne se nastoupit do místní školy jako nový učitel. Rychle zjišťuje, že o studium tu nikdo nemá nejmenší zájem. Řediteli záleží jen na  jeho klidu a učitelé, kteří chtějí žáky opravdu něco naučit, nemají žádné zastání. Když žák Dostál zbije tělocvikáře baseballovou pálkou, přijdou detektivové z kriminálky, mezi nimiž je i vyšetřovatel Janiny vraždy, a Tomášova identita je odhalena… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (841)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se mám vyjádřit k tak ubohému filmu? To je samá píča, kunda, děvka, čurák......Vyjádřím se asi tak, jako snad každý, kdo viděl tenhle film a také si nebudu vidět do pusy. To že jsou negři (negr není urážka. Je to výraz pro jednotlivce dané rasy. O inteligenta se určitě nejedná a o tom jsme se mohli přesvědčit sami) dementní, to snad víme všichni. Ale to, že se bílé děti chovají ještě hůře jak oni sami, to je smutné. Nad tím by se měli tvůrci snímku zamyslet. Co tím chtěli říct? Že je zde problém, který je třeba řešit? Možná. Ale spíše než natáčet takové blbosti, na které z 99% půjdou při premiérách v kinech jen ti samí co ve filmu hráli a budou se těm kundám a píčám připitoměle smát, by bylo lepší problém těchto parazitů řešit. A myslete si co chcete. Pozitivního nemá film vůbec nic...... Snad je to, že skončil. Kdyby existoval bůh, tak by nikdy nedopustil, aby někdo takovou kravinu natočil. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem čekal víc. Je tady sice jakýsi pokus o drama v podobě Magnuskovi postavy a pátrání po vrazích jeho sestry, který ale selhává na dost amatérském zpracování a hereckých výkonech. Tím bohužel nemyslím jen ty neherců, ale i veteránů jako Potměšil, Šulcová a Štastný - ten byl jako mafián téměř k smíchu. Nevím, jestli to byl záměr pro zvýšení autentičnosti, ale prostě to nefungovalo. Scénkám, kdy "bastardi" posílají učitele do pí.. a do pr.. se člověk zasměje, ale tak jednou, dvakrát. Po dvacáté během hodky a čtvrt už to není ono. Na druhou stranu - taková míra otevřenosti není v českých filmech běžná, takže si jí cením. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jednička Bastardů je kultem hned z několika důvodů. Magnusek ukazuje, proč se jeho jméno stalo synonymem pro tragickou filmovou produkci. Herecká sestava je složená výhradně z gerontů, ochotníků a neherců. Snaha o společenský apel se tvůrcům ihned rozpadla pod rukama. Výsledkem je tak rasistická odysea a hlavně nechtěná komedie, protože jediné, co tam funguje, jsou vulgární hlášky mladistvých. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Učitel versus žáci. To je bitva, která zřejmě nemůže mít v tomto filmu vítěze, respektive ať vyhraje jedna či druhá strana, tak to vždy bude za cenu velkých obětí a nečistého svědomí, s nímž bude muset vítězná strana bojovat. Film Bastardi je z mého pohledu film velmi zvláštní, okamžitě mě vtáhl do děje a já jen s napětím sledoval celý příběh, který skutečně neměl hluchá místa a u něhož jsem se ani chvilku nenudil. A kvalitami tohoto příběhu jsem byl příjemně překvapen o to víc, že jsem nikdy netoužil tenhle film nějak extra vidět a zhlédnul jsem ho vlastně jen díky tomu, že na žádné jiné TV stanici v tu dobu nic zajímavějšího nebylo k vidění. Tím pádem je patrné, že jsem od filmu ani neměl žádná přehnaná očekávání, ale o to více jsem si ho užil. Film mě přenesl do zvláštního světa problémových dětí, kteří v lepším případě nevěnují kantorovi ani tu sebemenší pozornost, v tom horším případě neváhají dokonce učitelovi fyzicky ublížit. Nevím, nakolik je základ filmu reálný a jestli se toto skutečně někde na školách děje, ale já jsem byl celým příběhem fascinován a zároveň šokován. Rozhodně se jednalo o zajímavý film, na který hned tak nezapomenu a který si dle mého názoru zaslouží nadprůměrné hodnocení, takže uděluji čtyři hvězdy. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Je to film pro děti. Co říct více? Tento film má skvělé okamžiky, skvěle se strefuje do citlivých témat, dělá si legraci z věcí, z kterých se v liberální společnosti legrace nedělá, sprostou mluvu dokáže povznést na perfektní hlášky, skvěle vybral dětské herce, OVŠEM! Naprosto posral výběr herců pro dospělé postavy, tak amatérské výkony skrze hlavní postavu jsem snad ještě neviděl, byla to plejáda trapnosti a každé slovo, které bylo vysloveno znělo jak recitovaná básnička před školní tabulí. Nejhorší na celé věci je fakt, že amatérsky zde působil i Poloczek což ukazuje hlavního vyníka celé posranosti filmu - režiséra. Pokud by se tento film držel striktně vtipu a pokusil se tak navázat na Gympl, pak bych s ním neměl problém, bohužel žijeme v Česku a všechny filmy musí být v rovině - drama, drama s hořkostí, drama s vtipem, drama s nudností. 60% 31.01. 2011 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (21)

  • Snímek během jeho premiérového vysílání na stanici Prima COOL sledovalo 324 tisíc diváků, což bylo do té doby nejvíce v historii stanice. (LEGACY)
  • Filmem zazní i melodie singlu "Cigánský sen" od Rytmuse. Její autor DJ Wich považuje právě tuto melodii za svou nejlepší instrumentální skladbu, kterou vytvořil. (MTHRFCKR)

Související novinky

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

03.10.2021

Ve věku 91 let zemřela herečka a malířka Blanka Bohdanová. Již jako malá chodila do baletu a v dětských rolích vystupovala na jevišti v rodné Plzni. Po studiu na obchodní škole vystudovala brněnskou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno