Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Opět se setkáváme s Davem Lizewskim alias Kick-Assem, amatérským bojovníkem proti zločinu, který je v civilu nenápadný obrýlený středoškolák. Je tu samozřejmě i Hit-Girl, která z jedenáctileté holčičky, co umí nebezpečně zacházet s nunčaky a mačetou, vyrostla v patnáctiletou slečnu Mindy, jež se snaží zapomenout na své smrtící instinkty a pokouší se zapojit do školního kolektivu. Daveovi se ale nedaří zapadnout do školní rutiny, jak si představoval, a tak se rozhodne Kick-Asse oživit. Spojí se se superhrdinským týmem sdruženým kolem plukovníka Starse a po nocích společně trestají zločiny, na něž policie nestačí. Mezitím na druhém konci města kolem sebe šikuje bizarní zločinecké kreatury další starý známý z prvního dílu - zbohatlický synek Chris, toužící po pomstě... (TV Nova)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (1 066)

balone 

všechny recenze uživatele

Možná to nenakopává zadek jako jednička, ale stále si to drží svůj standard a svůj vtip, Hit Girl bude teď v mokrém snu každého chlapa, třeba i nějakých žen. Musím tedy vyzdvihnout střihy, které dle mého amatérského názoru byly prvotřídní. Kick-Ass se oběma díly trefil přesně do toho, co mám rád, takže pro někoho se to může zdát nadhodnocené, ale je to můj skromný, subjektivní názor. Celkově dávám 85%. Takhle nadšený jsem z kina dlouho neodcházel. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jane Goldman, Matthew Vaugh | Hudba: John Murphy, Henry Jackman, Marius de Vries, Ilan Eshkeri | Produkcia: Vaughn, Brad Pitt, Kris Thykier, Adam Bohling, Tarquin Pack, David Reid | Distribúcia: Universal, Lionsgate | Štúdio: Marv Films, Plan B Entertainment | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 96,188,903 $ || Vlastne ani nechápem, čo ma na tom baví, ale po jednotke ešte stále nadpriemerná zábava. 5 ale nemôže byť, pretože KickAss a podobé žánrovky sú pre mňa výhradne kusy na jedno videnie. 75% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První díl byl vážně dobrej. Ale druhej, to je fakt pořádnej nářez. K už tak svkělý partě Kick Ass a Hit Girl se ještě přidal famózní Jim Carrey a také především Night Bitch s Doktorem Gravity. To bylo vážně boží. A ten Motherf*cker. No nádhera! ... 100%...[25.08.2013_Cinestar_Černý most] ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv Chloë už evidentně kapku ztrácí svůj pedofilní charm a její nesměle rašící druhotné pohlavní znaky ji činí méně atraktivní pro všechny ty obtloustlé padesátníky s přehazovačkami v šedých baloňácích s kapsami plnými Bonparků, páchnoucí Pitralonem a mentolkami, prdele nakopává se stejným, ne li ještě větším gustem. Nikdy bych neřekl, že lze podle nějakého Homixu natočit až takovou černotumorně vtipnou dokonalost, která předčila dokonce i perfektní první díl! A teď mě omluvte, jdu si na hlavu narvat trenýrky s vyřezanými otvory pro oči, přes ramena si hodím sprchový závěs a badmintonovou raketou umlátím pár Římanů, co zrovna naproti přes ulici přemísťují kanálové poklopy do svých rozvrzaných dvoukoláků. Mé jméno je Fatherfucker a jsem zástupcem Deratizační ligy pouliční spravedlnosti. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Stejně jako v případě jedničky i teď nacházím jen těžko slova, přesto něco říct musím - v žádném případě si nemyslím, že druhý Kick-Ass je špatný film. Jednička byla pro mě osobně geniálním překvápkem a závanem originality do maličko stagnujicího žánru, dvojka zkrátka "pouze" kráčí ve stejných šlépějích aníž by si prorážela novou cestu. Vadilo mi to? Vůbec. Byl jsem zvědavý, jestli existuje cesta, kudy se ještě nikdo nevydal? Určitě.. ale takhle to mám se spoustou sequelů. Většina z nich ale narozdíl od druhého Kick-Ass nezvládá bohužel ani ten základ, takže ve finále jsem vlastně rád, že to dopadlo takhle. Nicméně lhal bych, kdybych řekl, že to bylo totéž jako první díl - ne, bylo to brutálnější.. množství násilí zde daleko přesahuje regulérní akční film, natož komiks a to je právě důvod, proč hodnotím o stupeň níže, zkrátka toho na mou jemnější povahu bylo možná až trochu příliš. Příběh se víceméně uzavřel tam, kde začal a i kdybychom se nedočkali pokračování, můžu být s tímhle naprosto spokojený. Co se zbytku týče, hudebně se nijak neexperimentovalo a jenom se opakovaly motivy z jedničky, obsazení vedlejších rolí bylo parádní, Jim Carrey i na malém prostoru nezklamal a v komentářích často vzpomínaný druhý akt s Hit Girl na střední škole mi koneckonců přišel stejně zábavný, jako zbytek filmu. Kolem a kolem zkrátka velice dobré pokračování jednoho z nejlepších filmů posledních let a to si zaslouží uznání. Kick-Ass 2 - 80% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (42)

  • Komiks Marka Millara „Kick-Ass 2: Balls to the Wall“ byl vydán 20. října 2010 a hned po týdnu byl vyprodaný. (Mr.Hudson)
  • Po titulcích je možné vidět ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Ve filmu se objevuje odkaz na jiný slavný komiks/film. A to když Zabíjačka (Chloë Grace Moretz) řekne: "Avengers, assemble!" (Creonik)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

01.08.2018

Poněkud zvláštní projekt si společně vybrali režisér druhého Kick-Ass Jeff Wadlow (Vadí nevadí) a hororový producent Jason Blum (Uteč). Chtějí totiž adaptovat seriál Fantasy Island z roku 1977, ve… (více)

Dvojka Kingsman je na cestě

Dvojka Kingsman je na cestě

13.06.2015

Režisér a scenárista Matthew Vaughn (X-Men: První třída, Kick-Ass) se filmovým pokračováním vyhýbá. X-Men: Budoucí minulost i Kick-Ass 2 se museli obejít bez něj, jeho nejnovější film mu ale přirostl… (více)

Reklama

Reklama