Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (25)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 35 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Severoamerické tržby dosáhly 55,8 milionu amerických dolarů, celosvětové pak činily 149,5 mil. (NIRO)
  • Ve všech scénách, kdy Dylan (Justin Timberlake) létá letadlem, mluví o nehodě, při níž přistál kapitán Chesley Sullenberger s letounem Airbus A-320 na řece Hudson. V jednom záběru si lze všimnout, že si Jamie (Mila Kunis) prohlíží Sullenbergerovu stránku na Wikipedii. (Cheeker)
  • Tvůrci filmu spolupracovali s firmou Sony, díky čemuž je možné značku zahlédnout na mobilních telefonech, televizích, monitorech a noteboocích. (Cheeker)
  • Natáčení choulostivých scén okomentovala Mila Kunis (Jamie) slovy: „Svléknout se před Justinem mi nedělalo potíže. Nemívám problémy se sebevědomím a se svým tělem jsem maximálně spokojená. Když se však na mě upíraly zraky všech členů štábu a pomyslela jsem si na to, že mě takhle uvidí celý svět, to až tak příjemné nebylo." (Sufferer)
  • Shaun White je skutečný špičkový snowboardista, vítěz mj. tří zlatých olympijských medailí. (Geriel)
  • Závěrečnými titulky snímek nekončí. Následuje scéna, v níž Dylan (Justin Timberlake) a Jamie (Mila Kunis) sledují nepovedené scény z fiktivního romantického filmu, který se předtím ve filmu objevil. (Olafa)

Reklama

Reklama