Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodová komedie o hipících, lásce, nahotě, penězích a soukromí. Jennifer Aniston role sedla jako vždy, každý film ve kterém je, je vynikající. Dokonce mě překvapil i Paul Rudd i když mi není příliš sympatický, tak jsem si ho v tomto snímku celkem oblíbila. Celá atmosféra je skvělá. Všichni herci jsou dokonalí a vtipní. Nakonec vše dopadlo, tak jak mělo a já rozhodně nelituji zhlédnutí tohoto filmu, jelikož jsem se opravdu bavila - téměř po celou dobu. ()

Joppo88 

všechny recenze uživatele

To bola nudáááááááááá... Ešte teraz ma bolí krk z toho, ako som stále zaspával... Nemôžem si pomôcť - aj keď je Aniston mojim obľúbeným ženským hrdinom, táto rola jej vôôôbec nesadla... Celé je to nemasné a neslané... Dve hviezdy majú takúto genézu - 1. za Aniston :-* a 2. Asi suma sumárum 4 dobré hlášky, ktoré ma pobavili... ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si tuhle v sobotu večer řekl, že jsem si už dlouho nedal nějakou milou romantickou komedii a tak jsem neváhal a šáhl jsem po Wanderlust. Účast nádherné Jennifer Aniston a opravdu hodně sympatického Paula Rudda pro mě totiž byla dostatečnou zárukou, že bych se u toho mohl spolu s manželkou příjemně pobavit, oba dva navíc mají na tyto role ,,patent" a k tomu i předešlý film Davida Waina, Velcí bratři byla neskutečná prdel, skvělá zábava. No, nebudu to natahovat, šáhl jsem vedle. Krutě vedle. A manželka mě málem sežrala i s botama 8D. Wanderlust je totiž jednoduše jedna velká, nudná sračka. Aniston je tu sice očekávaně nádherná a Rudd sympaťák jak bejk, co s tím ale, když to vše okolo je fakt hrozný. Jednak zápletka. To snad nemohl myslet nikdo vážně. Tuctová, nudná, pomalá, nevýrazná, bez humoru, bez stylu, děs. Všechny postavy tu pak vystupují jako chovanci nějakýho ústavu, nejsou při tom ovšem ani trochu vtipní, spíš se jen předháňějí v trapnosti a omezenosti. Celá ta neohrabanost na mě zkrátka zapůsobila strnule, naivně, zbytečně, za celou dobu jsem se ani nepousmál, spíš jsem jen kroutil hlavou, co to zas nějaký usoplený trouba vymyslel za nehoráznou nudu. Kdyby tu byl tedy alespoň nějaký ten hrubozrný humor, ale ten je tu reprezentován jen bimbajícím se lofasem v každé třetí scéně, a to na mě fakt nezabralo. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston se objevuje v další komedii a k ruce má zkušeného Paula Rudda. Jako manželský pár stižený okolnostmi se ti dva ocitnou v polozapomenuté hippie komunitě, kterou vede Alan Alda. Až na pár situací nejsou často odvážně improvizované vtipy tak úderné a šokující, jak by se dalo čekat. Tohle je ráj je ve výsledku obyčejná, průměrná podívaná pro lehké zasmání s bonusovým morálním poučením na šťastném konci. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Sakra. Můj osobní život musí být hodně absurdní, když mě chytnou i z hlediska správné logiky atd takovéhle ujetosti. Romantické komedie tady v červených číslech většinou prospím nebo vypnu v polovině. Tohle je ale zajímavé od začátku do konce. Zase jsou použity příšerně ujeté a nereálné okolnosti nebo postavy, ale celkové vyznění dokonale sedí. Nebo jen na můj život a to je... nemyslím si že smutné. Smutné mi to přijde u všech ostatních. Fajn herci, občas jsem nad něčím usmál a s každou větou nebo každou mířenou ironií naprostý souhlas! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)
  • Pro Jennifer Aniston a Paula Rudda se nejedná o první spolupráci. Společně si zahráli již v seriálu Přátelé (od r. 1994) a filmu Objekt mé touhy (1998), kde mimo jiné jednu z vedlejších postav ztvárnil i Alan Alda, který se na tomto filmu také podílel. (Elbarto08)
  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)

Reklama

Reklama