Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (564)

predators 

všechny recenze uživatele

Sladké a vyšňořené až běda! Nekoná se žádné překvapení, nic, co by člověka zarazilo nebo měl nad čím přemýšlet. Připomínalo mi to část dílu jednoho ze "slavných" seriálů na tv nova, kdy se vlastně nic nestane, když jednou vynecháte. Pro náctileté holčiny to musí být úlet, ale pro normální lidi...co nezapomínají...? 40% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

On jí pořád říká "Já tě miluju." a ona na to "Když já pořád nevim." A takhle se to táhne prakticky od začátku až do konce. Podle mě z toho měli udělat romantickou komedii, protože sázka na drama zrovna dvakrát nevyšla a to i díky Tatumovi a Rachel McAdams, kteří mají své herecké limity a tady byli tak sladcí či sladce zmatení, až se z toho jednomu dělalo blbě. Alespoň že Sam Neil a Jessice Lange jim trošku přihrávali. Celkově se to strávit dalo, ale nějakou hlubší stopu film určitě nezanechá. 50% ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Originální náměty píše sám život. Ten chlap musel svou ženu skutečně milovat až za hrob, když dokázal projít takovou osudovou zkouškou a nevykašlal se na to všechno už na začátku. Channing Tatum byl příjemný, jen by nemusel být tak moc toporný. Jessica Lange opravdu hodně zestárla. Moc pěkně natočeno. Atmosféra snímku byla povedená. Strašně moc jsem jim držela palce. Konec jsem si představovala trochu jiný, ale i tento byl pro mě přijatelný. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Štyrmi hviezdičkami pri romantických filmoch šetrím, ale tu sa celkom hodia. DENNÍK JEDNEJ LÁSKY je, aj napriek očividnej snahe, neprekonaný, ale Navždy spolu má všetko na svojom mieste. Dokonca aj povinné klišé žánru (rozchod, tajomstvo) je znesiteľne a hlavne rýchlo podané. Ťažšie sa mi prehrýzalo americkou špecialitou vylievania si srdca svojim kamarátom (a kamarátkam). Film má pár pôsobivých i roztomilých scén. Takmer na úrovni LÁSKA A INÉ ZÁVISLOSTI... ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Z preromantizovaneho zacatku mi bylo az trapne a vsechny ty radoby zalaskovane proslovy byly az nechutne. Pak to zacalo byt trochu zajimave, kdyz se objevila rodina, kterou Paige z nejakeho zahadneho duvodu odstrihla. Jen ze zvedavosti jsem se vydrzela divat dal. A jake bylo me prekvapeni, kdyz rozlusteni teto zahady bylo uplne nicotne a ubohe. Tohle je ukazkovy pripad toho, jak zpackat vcelku slusny namet. A to, ze je podle skutecne udalosti, me opravdu neobmekci. Plus - Tatum pro me neni zadny herec. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Keď Paige (Rachel McAdams) zistí, že má tetovanie, je ho na fotke vidieť na pravej strane chrbta. V priamom zábere na tetovanie je však presne v strede. (toi-toi)
  • Severoamerické tržby dosáhly 125 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 196,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama