Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (564)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Muž a žena co se milují až za hrob, že se rozhodnou vzít se. Krásný pár, skvělý život, každý dělá to co ho těší a naplňuje- až do jednoho ždrcnutí autem, kdy se na následky úrazu Paige ocitne(s pamětí)v době o pět let pozdější a svého manžela Lea si nepamatuje..Obdivuji herecké výkony hlavního páru Channinga Tatuma a Rachel McAdams ale musím vytknout jeden velký nedostatek - kam se poděla ta jiskra těch zamilovaných?Ta velká vášeň, která diváka "děsí" už od pohledu???Chyběla mi tam jiskra...děj plynul a já pořád litovala krásného statného Lea, že ho odhání žena, kterou tak miluje a je jí to uplně jedno...Pak po asi půl roce,protože to kromě retrospektivy byl další moment, který nebyl vůbec naznčen a to plynoucí čas kdy se prostě nevídali a nepsali si a Paige se vrátila zpět do města. Přišlo mi to něco jako :"Ahoj jak se máš?Dáme se dohromady?Já si sice nevzpomněla ale jsi krásnej a nejspíš spolu budeme mít krásné děti." Prostě něco co nedokážu pochopit a bylo mi upřímně jedno, že je to film podle skutečné události. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No bylo to sladký jak továrna společnosti Nestle a Channing byl s tou zamilovaností místy i dost otravnejm jediný co ho omlouvá, že šlo Rachel, kdyby šlo třeba Mirku Spáčilovou tak bych ho za tohle chování asi nakopnul doprdele. Teda doufám, že tohle se mě s holkou nestane i když při mý smůle, už abych se pomalu připravoval. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sladké limonády často balancují na hraně snesitelnosti a jejich další zástupce není výjimkou. McAdams se do rolí vykulených holek od vedle hledajících pravou lásku hodí. Tatum může nabídnout pouze svaly a úsměv. Jeho postava by měla film táhnout za vysněným cílem a to se neděje, protože není herec, ale jen model. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Povedal by som že sa nájdu aj horšie kúsky, ale tento je príjemne dobrý, neopozeraný a nie tak trápne romantický. Channing Tatum už rozhodne nie je ten sladký chlapček a poslednú dobu sú jeho filmy pre mňa čoraz lepšie. K Rachel McAdams sa nemá zmysel vyjadrovať - skvelá voľba. Rozhodne dobrý film, ktorý keď vás vtiahne dejom a postavami, tak dostanete presne to, čo ste hľadali. 80% - 4* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jedno óóóbrovitánské klišé, jehož jedinou naději zabíjí ne zrovna šťastně zvolený překlad názvu. Channing je sympatický, Rachel miluju, natočeno dobře, hudba výborná, spousta sladkých řečí a závěje křišťálově čistého sněhu. Přesto se nedostavilo pražádné mrazení v zádech nebo touha vytrhnout sousedovi jeho holku a vybrečet se jí na rameno... Inu, když se moc tlačí na pilu, větev se zlomí. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Keď Paige (Rachel McAdams) pracuje na svojej soche a od hnevu odsunie stôl, sú jej ruky dokonale čisté, nie je na nich žiaden sochársky materiál. (toi-toi)
  • Severoamerické tržby dosáhly 125 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 196,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama