Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Hodně obyčejná romantická komedie, která ve výsledku není ani moc komická, ani příliš romantická. V mnoha ohledech nedotažený film. Mělkost postav a nelogičnost, která je v tomto žánru tradiční, je v kombinaci s nedořečením vedlejších zápletek balvanem, který táhne snímek je dnu. Stačí zmínit zápletku z dětství, vztah dcery k matce, vztah Emmy k nadřízenému doktorovi a druhému nápadníkovi atd. Film až příliš sází na hlavní herecké duo, ale ani zde to moc nefunguje. Nathalie Portman a Ashton Kutcher se k sobě vůbec nehodí. Navíc ona, ačkoli je dobrá herečka, zde jsem jí tu roli (hlavně v začátku) vůbec nevěřil. Role jí nesedla. Nicméně pokud máte rádi sexy idola Kutchera, hvězdu hitů jako HELE VOLE, KDE MÁM KÁRU?, kolouška Demi Moorové, tak neváhejte a honem si hvězdu přidejte. 45% ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie. Zápletka není nic nového, ale obsazení to zvedá o jednu příčku nahoru. Portmanku normálně vubec nemusím, ale tady byla její postava opravdu sympatická a s Kutcherem jí to sedlo. Celkově jsem se u Reitmanova filmu bavila mnohem víc než u Love and Other Drugs. Nejen že má tenhle film příjemnější humor, ale pusobí mnohem uvolněněji a opravdověji. Dojem mírně kazí jen zbytečné závěrečné ohlednutí. 3,5* ()

Reklama

Arx 

všechny recenze uživatele

Výborná oddychovka s kterou jsem opravdu neměl žádný problém. 108 minut skvěle uteklo, sympatické herecké duo, které nikdy nenudí ale samozřejmě pořád jde o snímek do škatulky lehce nadprůměrných romantických komedií jaké máme možnost vidět 5x do měsíce. Po shlédnutí vyšumí do hodiny ale peněz za lístek určitě litovat nebudete. 60% ()

oje 

všechny recenze uživatele

Žánrově nevyhraněný film, který přirozeně vypráví příběh bez snahy být víc zábavný nebo romantický. Pár vtipných okamžiků se namane, ale je to spíš nutné minimum bez jakéhokoliv účelového pitvoření a zakopávání. V pozvolna vyloženém a někdy i smutném příběhu o úskalích a semtam i trochu dramatických dilematech, jaká může přátelství s „benefity“ přinést, se tak trochu nečekaně dočkáme i snahy hrát. Jeho pojetí i skrz naskrz průhledný děj zapadá mezi tuny ostatních, přitom ale ničím neuráží. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, nechybělo mnoho a mé hodnocení bylo ještě o stupeň lepší. To by ale Reitman senior musel přidat trochu originality a více vtipu. Nechápu, že čím je starší, tím víc zrovna na tyto ingredience zapomíná, k sakru, vždyť to byl on, kdo natočil vynikající komedie Krotitelé duchů (1 a 2) či Dave. Účast Natálky opravdu potěší a je radost se na ni koukat, Ashtonovo herectví (jestli se tomu tak dá říkat) se dalo, přeci jen, tady neměl moc práce. A Lake Bell v roli "trochu" zvláštní šéfové taky byla super. Kdyby Ivan alespoň na malý moment vybočil z těch zajetých a dost omezených kolejí romantických filmů, neváhal bych a přidal bych na svém hodnocení. Ale takhle… mi nezbývá než čekat, s čím přijde jeho syn Jason, který mě zatím nikdy nezklamal. 60 %. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Na pozvánkách na neveřejnou projekci byl snímek uveden pod názvem "Hooking Up". (ČSFD)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama