Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý spolužák John pořádá v East Great Falls velký školní sraz ročníku 1999. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler se po dlouhých letech opět setkávají. Jak zjišťují, od ideálů, které měli na konci střední školy, se jejich současný život liší dost výrazně. Jim žije v Chicagu s manželkou Michelle, se kterou má syna. Oz se živí jako televizní moderátor a bydlí v Los Angeles se svou přítelkyní. Kevin je ženatý s Ellie a pracuje z domova jako architekt. Finch svým přátelům vypráví, jak cestoval po celém světě a pořád hledá tu pravou lásku. Stifler se tváří, že je všechno stejné jako za mlada, ale ve skutečnosti se v dospěláckém životě tak trochu ztrácí a středoškolská léta mu chybí. Během jednoho víkendu bývalí spolužáci pochopí, že opravdové přátelství nezlomí ani čas ani odloučení. (TV Nova)

(více)

Videa (35)

Trailer 2

Recenze (1 386)

Satan 

všechny recenze uživatele

Pro generaci, která na prcičkovské sáze vyrůstala, to je sladký bonbónek a kvalitní zakončení za celou sérií. Jsem rád, že Biggs se SWS dali po dlouhé době zase celou bandu dohromady a že se čtvrtého dílu zhostili Hurwitz se Schlossbergem, protože mají dobré zkušenosti s Haroldem a Kumarem a navíc chápou jádro prcičkovského humoru. Dočkáme se tedy sexy borek, pořádných pařeb, fekálního humoru, Jima v nesnázích, jeho táty a rad do sexuálního života, Stiflerovy mámy atd. Funguje to tak dobře, protože je to celé posunuté do vážnější a nostalgické polohy, takže chlápci kolem třicítky už nejsou takoví pařmeni, mají rodiny, nudná zaměstnání a sere je nastupující mladá generace, která si ničeho neváží a všude jenom facebookuje a čte Stmívání. Jakoby zpověď generace, která vyrůstala v 90. letech...neznala mobily a chtěla zoufale zasunout za každou cenu. Milé (Jimův táta), někdy dost odvážné (poklička) a překvapivě hodně zábavné (Stiflerova pomsta, ožralá osmnáctka). Potěší spousta starých tváří (Sherminátor, MILF týpci) a fakt, že ta nostalgická struna se nijak zbytečně nenatahuje, ale line se pěkně celým filmem a graduje fotkami při závěrečných titulcích. [Přesná stopáž: 114 min] ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Konečně film, který navrátil PPP sérii zpět její dobrou reputaci, pošpiněnou řadou video pokračováními. Je pěkné vidět opět starou partu z prvního dílu a navíc i Jimova tátu, který tu má trochu víc prostoru. No, váhal jsem, zda na to jít do kina, ale vyplatilo se. Moc jsem se nasmál, a ačkoli nejde o úplně výbornou komedii (nechápu, že se zde ještě drží nad osmdesáti procenty), je to pořád moc dobrá oddychová zábava nejen pro fanoušky American Pie. PS. Sean William Scott si to prostě dává! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 9/10/// +hurá, konečně všichni z prvního dílu pohromadě, miluji třídní srazy, od teď i ty filmové, opět Stifler válí, ale ani ostatní nejsou špatní, a přestože někteří v menších rolích, tak i tak to potěší je po letech vidět, je zajímavé, že postavy se někam posunuli a někam se ještě během filmu jejich vývoj posune, hodně jsem se nasmál a několik scének je opravdu ultimátních -nakonec jich ale možná není tak moc jak bych čekal, v závěru v originálních titulcích MILF místo MCBP taky nepotěší/// Sraz se nám po letech vydařil a úplně výborně, snad všichni byli spokojeni. Každý se tu našel svého partnera ze střední a do vyřešil si ním věci nevyřešené nebo dávno zapomenuté. Užili jsme si spoustu legrace, jak v kruhu přátel, tak i spolužáků, které jsme strašně dlouho neviděli. Zapařili jsme si, pořádně se vožrali a taky si trochu zapr...acovali na vztazích a řekli si, že teď se musíme vídat každý rok a já na ten příští sraz rozhodně dorazím./// Celkem 84%/// ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Světe div se, vyvrcholení Prciček (předpokládám, že pátý díl už nejspíš nebude) bylo možná lepší než všechny předchozí díly, včetně toho prvního. Znovu se setkáme téměř se všemi původními postavami a to v docela nápaditém snímku, který dokazuje, že má jako poslední díl svůj význam a že tvůrci jsou stále schopni vytvořit zábavnou atmosféru a vtipné scény. ~(4,1)~ ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

A to ty dvě dávám v podstatě z nostalgie. Ani jsem nečekal, že se ze mě stane takový upjatý suchoprd, který nepobije v úctě hlavou o zem před každým dílkem, obsahujícím fekálhumor. Snad jsem se jen špatně vyspal, či mi stará stáhla předkožku umolousanou rukou, možná tu pouze dochází k zanedbatelnému nedorozumění a já zítra napálím five, jen to frkne. Nejspíš mě však rozhodil ten bubačisko, jak si tam tak významně vlnil prdelí. Prostě x-krát opakovaná šablona už nemá tu sílu. Radši budu vzpomínat, jak to bylo tenkrát, na hudebním táboře.... ()

Galerie (68)

Zajímavosti (33)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Reklama

Reklama