Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 1

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (861)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, priamočiare, ale perfektne fungujúce. Lúbi sa mi ten dej, ale hlavne to, že je to zasadené do vesmíru. Ten sci-fi kabátik je rozpočtovo skromný, ale vo filme vyzerá skvelo. Herecké obsadenie je perfektné, Guy Pearce nahlaškovaný ako John Mclane k tomu pekná a sympatická Maggie Grace, štipka humoru, poriadna dávka akcie a nápadov. Tak trochu vesmírna Die Hard, ktorá skvelo pobaví. 80% - 4* ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Přechytřelé děti tu zase pláčou a otylými prsty utírají z klávesnice lupy napadané z prohrabování mastné kštice při úpěnlivém přemýšlení, co erudovaně pohrdavého sem zase napsat. A my, obstarožní otyloňové, s úsměvem vzpomínáme na doby, kdy film býval čistá zábava, protože tyhle egoistické, suchopárné kokotky ještě fotr utíral do záclony. Pohodová odreagovačka s ultrahláškujícím Gayem, založená na "originálním" nápadu Luca Bessona, který určitě neviděl Smrtonosné pasti ani Útěky ze všeho možného... No a co? Příjemně akčně stupidních devadesát minut mi aspoň nezpůsobilo otok mozku při psaní seriózní a strašně chytré filmové kritiky! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

MS 1 - VĚZENÍ S MAXIMÁLNÍ OSTRAHOU....: OBRANNÝ SYSTÉM JE AUTOMATICKÝ... SOLÁRNÍ SYSTÉM, NA BÁZI VZDUCHU... AUTOZAMĚŘOVACÍ 100MM DĚLA VYROBENÉ MILLAND AEROSPACE..... /// a Marion Snow, odsouzenej na 30 let za vraždu prvního stupně a špionáž proti USA ( bez možnosti podmínečnýho propuštění – smolař!). Guy Pearce je zrovna ten typ, kterýmu by to tam mohlo slušet a na konci mu jeho roli bude závistivě pomlouvat (no tak určitě, dal tam srdíčko, štěstíčko u něj taky stálo...) třeba i Bruce Willise (topící se ve sračkách). V Bessonově duchu (a s nevokoukanejma ksichtama) všechno běží jako po másle: akce – maličko keců – akce – problém – akce - ..... (podle chuti si doplň sám...). Vobčas to zahapruje v CGI, taky u fanatickejch hledačů logiky může nastat kolaps, ale jinak je to PARÁDNÍ BLBÁ ZÁBAVA, páchnoucí béčkem a prošpikováná stejně laděným humorem od začátku do konce. DOST BYLO PŘEDEHRY, JE ČAS VYPADNOUT! Já bych si s dovolením také vzal..... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Su blázen do potetovanejch čuráků, odsouzenejch na doživotí. 2.) Přemejšlím co si voblíct, abych neshořel v atmosféře. 3.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Guy Pearce mě v tomhle filmu brutálně překvapil! Celou tu dobu jsem věděl, že tenhle film existuje, ale celou tu dobu mě štvaly komentáře, kde se psalo, jak se kamera klepe a celé je to vlastně k hovnu. Nakonec jsem si ale udělal čas a na film se podíval. No a musím říct, že kamera se v tomhle filmu dá vcelku snadno přehlídnout. Co se už přehlídnout nedá, tak naprosto perfektně napsaná postava, kterou naprosto dokonale zahrál právě Guy Pearce. Hned jak jsem jeho postavu viděl, vzpomněl jsem si na ty nejlepší akční role 80. Let. John McClane a tak dále. Guy tady hlásí o sto šest, všechno ho sere, všechno ho rozčiluje. No prostě klaďas, na kterých jsem vyrůstal. No a taky proto jsem z tohoto filmu ve výsledku byl neuvěřitelně nadšený. Takové postavy už se ve filmech moc nevídají. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Zděšen z některých komentů jsem už posouval shlédnutí téměř na neurčito, ovšem takhle nad ránem to na mě přišlo jako první chtíč na náctiletou, náhle a nekompromisně. Tak jsem si kliknul na myšku a rozbalilo se docela solidní akční dílko. Ten dřevnatý správňáček má humoru na prodej, blonďatá trubka moc nepřekáží, trikově snesitelné - až na scénu, v níž úhlavní ejdžnt túruje ultramoderního fichtla, obzvláště moment pádu a skluzu do metra vypadal jako vytržený v devadesátém ze segy - prostě tomu není moc relevantního co vytknout. Nejlepší personou je samozřejmě Zmetek Gilgun, to je prostě angličák, jak má být. Roste z něj podobný klasik úchylných rolí, jako je strýček Buscemi. Nechce se mi zrovna dvakrát polemizovat s jedinci, kteří nemohou usnout z faktu, že film jede v již dříve vymletých kolejích. Co takhle péčko? Nic moc originálního, co? A stejně u toho pořád mastíte ferbla. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • Natáčanie prebiehalo v metropole Srbska - Belehrade, a tiež v Štúdiu PFI, ktoré tam sídli. (MikaelSVK)
  • Režisérům se zdál Guy Pearce na svou roli příliš hubený, a tak bylo součástí jeho přípravy na roli také cvičení a proteinová dieta. (DivX)
  • Snow (Guy Pearce) odhaluje svoje krstné meno Emilie (Maggie Grace) na konci filmu: "Marion... môj otec bol fanúšikom Johna Waynea." Skutočné meno Johna Waynea bolo Marion Robert Morrison (druhé meno neskôr zmenil z Robert na Michael, keď jeho rodičia rozhodli dať svojmu ďalšiemu synovi meno Robert), ktoré sa zmenilo na John Wayne, keď sa stal hercom. (Pat.Ko)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama