Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sovietska vesmírna stanica sa zrútila na Zem, priamo na Manhattan, do opusteného tunela newyorského metra. To by vôbec nebol problém, ak by pád stanice neprežili organizmy, nachádzajúce sa na jej palube: zmutované jedovaté pavúky. Kreatúry sa rýchlo rozlezú po okolí, požierajúc všetko, na čo natrafia. Aby toho nebolo málo, potvory rastú akosi príliš rýchlo a rovnakou rýchlosťou rastie aj ich apetít... (beso74)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (61)

hladass 

všechny recenze uživatele

Já tedy pokud vidím v místnosti pavouka neječím ani neutíkám, přeci jenom nejsem malé holka, ale u tohoto kousku jsem měl několikrát tendence odejít (rozuměj, film vypnout)... Technicky je film zpracován více než dobře, tím jsem byl docela překvapen, ale co z toho, když je to obyčejná nuda... Kdyby se alespoň nebral tak sakra vážně, mohla vzniknout další Arachnofóbie nebo Pavoučí teror, ale ne... Prostě nejlepší pavoučí horor, Tarantula, opět nepřekonán... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tibor Takács má punc béčkového televízneho režiséra, ktorý točí brakové nízkoropočtové nezmysly. Hlúpe scénare, príšerní herci, smiešne digitálne triky, prostoduchá réžia. Tento krát ma však príjemne prekvapil. V rámci filmoch o vraždiacích pavúkov sa mu podaril reparát. Čakal som, že to bude rovnaká sračka ako jeho snímok "Snežní pavúci" z roku 2007. Ale nebola. Zmutované pavúky z Manhattanu ma pobavili. Film "Spiders" sa mu napočudy celkom podaril. *** ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Osobně naprosto nechápu tak nízké hodnocení. Tibor Takács sice nenatočil skoro žádný pořádný film, ale toto se mu sakra povedlo! Děj měl hlavu a patu. Snímek mě držel od prvních minut. Všudypřítomné napětí, strach z neznalosti situace. Do toho lidi strašící vláda, která lže o tom co se děje. Děj gradoval více a více a osobně jsem až na Jasona, který si v klidu volal v jedoucím metru, nenašel nějakou větší logickou blbost. A dost jsem ocenil vážnost filmu, kde nebyli nějaké vtípky. Velikost pavouků, jejich původ a důvod mutace byl taktéž logicky vysvětlem a netřeba se v tom více, v zájmu sci-fi, nimrat. Herci? Podle mě Christa Campbell a Patrick Muldoon roli zvládli na úrovni a přesvědčivě. Věděc byl správně posedlý a fascinovaný svým dílem a samotní pavouci byli animačně zvládnutí dobře (hlavně ti menší, královna byla už malinko moc). Já osobně si nemám naprosto na co stěžovat. Dostal jsem super sci-fi horor se zvířecími "záporáky", za který jsem po všech těch Planetách Opic, King Kongách, Jurských parcích apod. opravdu rád. P.S. pro verbala: Nejdřív si najdi, jak vypadají pavoučí zuby opravdu a pak něco piš, "upíří" zube. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro pavouky a ti maj ode mě 2 hvězdy navrch. Technicky velmi dobře zpracováno, úvodní sekvence je výborná. Dobře, královna je místy hodně pixelová, ale zase to vyvažují vyvržené vnitřnosti a jiné lahůdky. Hodně blízké Vetřelcům, a to nejen kvůli W.Hopemu, - vojáci, královna, vajíčka, rozervané hrudní koše, armáda, biologická zbraň... Jen když došlo na pronásledování královny, stal se z toho hon na Godzillu a musel jsem se chtě nechtě smát. Klasická oddechovka s volnějším rozjezdem, jak bývalo u ekohororů zvykem, která se nakonec pěkně rozšoupne. Zábavné a trikově podařené. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o podprůměrné "bulharské" béčko s extrémně retardovaným scénářem a podřadnými herci, mají Spiders 2013 v rámci žánru nadprůměrně povedený look, už jen ta úvodní kosmická scéna je parádní. Nechápu, že nějaký producent nasype fůru doláčů do výpravy a filmařského týmu včetně desítek komparsistů, a pak k tomu přihodí scénář od regulérního mentála. Tohle už bylo příliš blbé i na mě, milovníka pokleslého braku. Nehledě na to, že celý příběh se velmi brzy smrskne do jedné dějové roviny, ve které dédy a jeho ropuchovitá stará hledají uprostřed pavoučího teroru svou malou princeznu. Ale druhou dám, nejen za nechtěnou zábavnost, ale hlavně za halucinační závěrečný boj s pavoučí godzillou, něco tak šíleného se totiž moc často nevidí. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama