Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

wampire23 

všechny recenze uživatele

To bola teda krávovina. Snaha natočiť britský Hangover vôbec nevyšla. Milujem britský humor a preto som sa na tento kúsok celkom tešil. O to väčšie sklamanie prišlo, keď som ho s nechuťou sledoval. Herci sú maximálne nesympatický, dej nezaujímavý, ,,vtipné" scénky sme už videli miliónkrát. Jedine nonstop napitý týpek ma celkom bavil. Ale to je na celý film veľmi málo. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Britové, byť v australský koprodukci, maj rozhodně na víc, než natočit nevýraznou komedii, na kterou si za pár dní díky její průměrnosti ani nevzpomenu a nebudu mít žádný nutkání si jí někdy pustit znova. Jediný, co mě fakt pobavilo, byl hitlerovskej knírek (asi jedinej náznak ostřejšího a nekorektního britskýho humoru) a scéna s koksem. Zbytek tvořila vata v podobě slabších (ne)vtipnejch scének a nepovedenejch point ("vyřešení" situace s drogovym dealerem). Rozhodně už jsem viděl lepší pařmeny, kterejma se tyhle kaliči určitě trochu inspirovali, tři slabší hvězdy. ()

Reklama

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem nějakou bláznivou komedii a A Few Best Man je přesně to, co jsem chtěl. Xavier Samuel má na to utáhnout celý film a spolu s ním i jeho kolegové Kris Marshall a Kevin Bishop, které znám i z dřívějška. K tomu ještě zfetovaná Olivia Newton-John a opět vtipně dementní Rebel Wilson, co víc si přát. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Uplne pohodova komedia, ktora tak trochu kraca v slapajach vsetkych tych filmov o luceni sa so slobodou. Napriek vsetkemu, tento je konecne aj cimsi zaujimavy. Zbytocne nenudi, jednotlive situacie nie su az tak pritiahnute za vlasy (no dobre, to s tou kozou bol fakt ulet) a celkovo snimkou vladne nenutena atmosfera. Nie je to nic, co by cloveku prilis na dlho uviazlo v pamati, ale minimalne na jedno pozretie ide o fajn oddych. 60%. ()

Don Maty 

všechny recenze uživatele

Vôbec by som tento film neodsudzoval. Mal šťavu. Dokonca ma prekvapili, že sa odvážili chodiť po tenkom ľade a to práve preto, že si vybrali tento druh humoru. Nechýbalo mnoho a mohlo sa z toho stať sračka ako Van Wilder alebo Prci Prci. No skrátka sračka s fekálnym humorom. Ten debilný humor tam bol. Ale bol skvelo dávkovaný :)...3* ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama