Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

fuC_k 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá Anglie přichází s legráckou, v jejíž hlavní roli je její kolonie. Austrálie, která si ze své patronky převzala pouze ty unylé stránky a která zapomněla na výměnu generací, reakci na současnost. Film je sám o sobě nudným sledem scén, z kterých již zmizel ostroftip po neustálém opakování táhnoucím se filmovým průmyslem. Překlad filmu je opět zakuleberoucí. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Pařmeni je docela povedená komedie, ale na téma, které už tu stokrát bylo a ještě hodněkrát bude. Klasická mladistvá komedie se hodně podobá Prcičkám či Pařbě ve Vegas. Možná i z toho čerpali autoři tohoto filmu. Ačkoliv je to stále jedno a to samé pořád dokola (děj, stejné charakterové postavy, trapasy, happy end,...), tak se prostě občas u toho musíte zasmát. Líbili se mi i písně, které zazněly. Kbybych měl hodnotit, jak mě toto dílo bavilo, tak bych dal hvězdy čtyři, jelikož zde hodnotím kvalitu filmu, dávám hvězdičky tři - 70%. ()

Reklama

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

O něco lepší (možná proto, že dospělí) Přizdisráči... No ... Na tomhle filmu jsem našla tři pozitiva - relativně vtipnej trailer, Krise Marshalla a hezkou tvářičku Xaviera Samuela... Jinak je mi líto, ale fekální, sjetej humor a gtrapasy hlavních hrdinů ve mě hluboký dojem nezanechali a silně pochybuji, že jim někdy dám druhou šanci... Díky bohu, že jsem se na to nevydala do kina... ()

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Bože to byla jízda. Po dlouhé době jsem našel komedii neamerických tvůrců u které jsem se tak šíleně bavil, že mi úsměv nezmizel ani teď, několik hodin po shlédnutí. Všechno se to od počátku tváří jako silná napodobenina Pařby ve Vegas. Tohoto dojmu se nezbavíte po celou stopáž filmu. Přesto si však ale na konci řeknete, že byl ten film vlastně něčím jiným, humor byl například o hodně syrovější, hodně podobný tomu německému. Celý příběh se jinak točí okolo nepovedené kalby a hromadě problémů okolo toho. Jak jinak! Ano, pro hromadu lidí zůstane klasikou právě Pařba ve Vegas a budou na tento film koukat skrz prsty, ale pro ty ostatní, kteří by ale chtěli zkusit něco na první pohled stejného , ale přesto úplně jiného je připravená parádní australská jízda od začátku až do konce. 85% ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Netuším, co vytváří snahu porovnávat tento film s Hangover. Je to svatba, beran, drogový dealer, Austrálie, 4 chlapy v oblecích či snad ruka v prdeli? Tak jo, jedná se o svatbu, ale právě o svatbu, ne stag night/bacherlor party, která se celá zesere. Jsou tam občas neskutečně vtipné momenty (svědkův proslov a to je asi vše co mě teď napadá), vtipné momenty (maska na hlavě) a plno dalšího. Nebylo to špatné, ale rozhodně jsem vyděl lepší. Jako relax film pro zlepšení nálady to funguje, ale některé věci jsou nedotažené. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama