Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Adina 

všechny recenze uživatele

Nejde nesrovnávat s Hangoverem a musím říct, že i když mám radši britský komedie než americký, v tomhle případě amíci vyhráli i když docela o fous a na britskou komedii to bylo hodně crazy! Když tam byla scéna, jak se kluci probouzejí po rozlučce se svobodou, začala jsem se bát, že nastane opět pátrání po tom, co se v noci stalo, ale naštěstí to autoři pojali jinak a všechno se odehrává v přítomnosti a přímo na svatbě. Za mě nejlepší postava Ramsey!! ()

spitr 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla neskutečně bláznivá jízda, u které jsem místy málem sral krev. Scénárista Dean Craig (autor Horší než smrt) u mě znovu pořádně zabodoval. Autor využívá situace a také střet kultur mezi Británií a Austrálií. Dobré výkony na všech stranách, některé velmi vtipné scénky a realismus, který pracuje velmi dobře. Spousta bláznivé akce odkazuje na Davidova kamaráda Toma (Kris Marshall), který je obvykle katalyzátorem problémů, vlivem jeho lhostejného postoje. Co mě opravdu dostalo byl obraz královny nosící Joker make-up či Hitlerův knír. Okamžiky s ženichovou stranou, střelnou zbraní a nevědomou ovcí, byly zábavnější, než jakékoli jednotlivé části Hangoveru. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Netuším, co vytváří snahu porovnávat tento film s Hangover. Je to svatba, beran, drogový dealer, Austrálie, 4 chlapy v oblecích či snad ruka v prdeli? Tak jo, jedná se o svatbu, ale právě o svatbu, ne stag night/bacherlor party, která se celá zesere. Jsou tam občas neskutečně vtipné momenty (svědkův proslov a to je asi vše co mě teď napadá), vtipné momenty (maska na hlavě) a plno dalšího. Nebylo to špatné, ale rozhodně jsem vyděl lepší. Jako relax film pro zlepšení nálady to funguje, ale některé věci jsou nedotažené. ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi, jako bych už někdy něco podobného viděl. Ale zábava to byla celkem slušná, mělo to rychlý spád. Ovšem nebýt jedné nechutné sekvence, v hlavní roli s Ramseyem, tak bych z tohoto filmu měl lepší zážitek. Ve své podstatě jde o průměrnou komedii, kterých je na miliony. 60 % ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Já jsem se nadmíru bavila. Kombinace Británie/Austrálie se ukázala jako výtečná a i když je film plný jistých klišé... byla jsem překvapena kolik na mne čekalo výbuchů smíchu. Jistě svatba, chlapi, kámoši, bráchové... to už tu bylo... jenomže tohle je v pár směrech jiné. Nemyslím si, že měl někdo v úmyslu točit britsko-australskou Pařbu ve Vegas. Film je protkán úžasným sarkastickým a absurdním humorem, který na bránici zaútočí mnohdy zcela nečekaně. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama