Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (271)

danca044 

všechny recenze uživatele

Příběh byl opět znovu předvídatelný, takže chápu názory ostatních. Ale mě osobně se film velmi líbil a taneční choreografie byla strhující a skvěle promyšlená. Velmi mě zaujali také kostýmy a maskování herců. A samozřejmě jsem v kině jásala, když se na scéně objevil Moose. Pěkně to tam rozjel! Po tomhle filmu jsem měla chuť jít se někam bavit. Už se těším, až se na něj kouknu znovu a znovu shlédnu perfektní taneční kreace. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Emociálna hudba, ktorá vás osloví a zmyselný tanec na ktorý len s úžasom zíráte zas útočí na mladú generáciu a svojím neskrotným duchom znova prichádza, aby ukázal nové nápady a choreografické zoskupenia nápaditých tanečných expertov. Aj keď film prichádza s tou istou podstatou ako jeho predošlé časti, tanec sa už sformoval do novšej podoby a presunul na ďalšiu métu. Už tanečníci nesúťažia, už siahajú po maximálnych výkonoch. O ich snahu dosiahnuť čo najlepší skupinový efekt ich podľa mňa pripravila opakovaná, podobná elektronická hudba, použitá ako podmaz pri ich tancovaní. S jednoduchým príbehom sa však dobre stupňovala romantika, keď priestor dostali zábery mladej Emily a Seana pohybujúcich sa v tesnej blízkosti po pláži pri zapadajúcom slnku, či posledný tanec "lásky". Aj keď takmer polovicu filmu sa ozaj tancuje a veľmi dobre choreograficky vyznel aj tanec v čiernych smokingoch, mňa to oslovilo len na 50%. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No neuvěřitelné, ale tohle 4. pokračování předčilo číslo 2 a 3...jednička prostě zůstane vždy jedničkou..ale tahle čtyřka je perfektní. Konečně se tu děje něco nového alias celý film nepojednává o přípravě na jeden závěrečný battle, kde vyhrají bůhvíco, ale jedná se o různé parádní taneční čísla, aby vyhráli prachy na youtube, ale potom se z toho strhne boj o svůj domov. Super...protože popravdě, jak ve dvojce, tak trojce, kdy se na konci konaly battle, tak mi přišla ta druhá crew značně lepší..tady žádná jiná není..možná proto, je to taky lepší..nemám s čím srovnávat..ale ne..měli skvělé taneční čísla a i hlavní herci byli dost sympatičtí na rozdíl třeba od Streetdance 2 - konkurenční film, kdy jsem měla tu hlavní hrdinku chuť vykopat z placu, bo byla neskutečně nesympatická, hnusná a neuměla ani tančit. Takže rozhodně lepší než Streetdance. Palce nahoru. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Už samotný začátek napoví, že se bude jednat o pitomost největšího kalibru. Choreografie je sice jakžtakž průměrná, ale scénář je na nic. Zábava asi tak do 15ti let, pro ostatní spíše nudná záležitost a ukázka toho, jak jsou v americe opět všichni bez starostí, happy a cool. Ale na tohle už mě nebaví se koukat. A úplně na konec nezbývá, než si položit otázku, jak mohla hlavní aktérka ve finále tušit, že bude tančit a vzala si pod sukni ty taneční bombarďáky. :D 30% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Takže budem mierny. Priznám sa, nepämetám si predchádzajúce filmy. Neviem o čom boli, nespomínam si na choreografie ba dokonca ani na hlavných hrdinov. Asi milion krát recyklovaný dej už nikoho neprekvapí a neohúri. Inak tomu nebolo ani tu. Úvodná päť hviezdičková scéna bola príjemné prekvapujúca. Strhla, nadchla, navnadila. Škoda, že zvyšok filmu taký nebol. Choreografií bolo síce požehnane, ale ani jedna ma nezaujala a nestrhla tak ako chorošky napr. vo Footlose. Veľa spravila hudba a beate tu použité sa mi absolútne nepáčili. Čo sa týka technického prevedenia tancov, do týchto vôd ( z obavy o svoj život ) radšej zasahovať nebudem. Ústredná dvojica sympatická, chémia pekne fungovala. Gallagher obstojný, veď ani poriadne nemal čo hrať. Návraty postáv z predošlých dielov naznačili, že tejto serií ešte neodzvonilo. Suma sumárum, obohraný a vykradnutý scenár, pekne prostredie, chabý strih pri niektorých scénach. 2 z 5 ()

Galerie (60)

Zajímavosti (9)

  • Při příchodu do restaurace při Emiliině (Kathryn McCormick) premiéře si Emily sundá kabát, který zůstane na židli, ale když vystupuje na stůl, židle je již prázdná. (sona.1990)
  • Interpretem písně ''Let's Go'' v úvodní taneční scéně na autech je Travis Barker, bubeník slavné skupiny Blink 182. (vojan9)

Reklama

Reklama