Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 4
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 4

Recenze (261)

killjezor 

všechny recenze uživatele

Tohle se vám buď líbí a zavrhne to nebo přesně naopak. U mne se potvrdil případ druhý. Přes mírné herecké nedostatky hlavních postav a dost lacině působící triky u některých pozdějších dílů, si nese seriál punc originality a člověk se nenudí. Přechod na druhou sérii celou neovyklost jen podtrhuje. Sledováno v původním znění. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Z lovu se stala prostě jen štvanice... absolutně sfušovaná třetí série tomu bohužel zasadila poslední hřebíček do rakve... Čemuž na pozitivním dojmu nepřídá ani dojebaný Cool náhlá změna dablerů... která vás prostě musí nasrat. Navíc ty hlasi se k těm postavám prostě nehodí.. Důvod proč bych to měl sledovat dál, vidím už jen v tom ... co sakra bude z těmi klíči/mapou? když už se to zase trošku pohlo vstříct hlavní dějové linii... nijak je to žalostné běda, běda... už to není ani vtipné, napínavé mysteriozní.... už to není vůbec nic.. V podstatě abych se přiznal.. teď už fandim jen Adalith... snat už bude té agonie brzo konec. Fandim a držim palce! :D Totálně prosranej potencionál... přesně tak: ()

Reklama

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl zatím nepřinesl nic zajímavého, čekala jsem přeci jen něco na vyšší úrovni. Zatím to působí jako neurčitá směsice žánrů s fantasty základem, uvidíme, co z toho vzejde...Po druhém díle přestávám sledova, seriál mi připadá nudný, nezajímavý. Veliké zklamání, bohužel má očekávání byla asi přespříliš veliká.. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Grimm je takový mix průměrné kriminálky, Buffy, Supernatural a pohádek. Rozhodně to není špatné, ale nemůžu úplně nesouhlasit s lidmi, kteří to po pár dílech odepsali. Zápletka u každého dílu je příšerně průhledná a předvídatelná, bez jakékoli gradace nebo momentu překvapení a to je rozhodně největší zápor seriálu. Místy nelogičnost (proč Nick nejde po vrazích tety, proč se monstra Grimmů bojí, když nemají ani žádné nadpřirozené schopnosti..) a stvůry, které jsou většinou jen mutanti mezi zvířaty a člověkem tomu moc nepřidají. Každopádně pokud v Grimm nehledáte další guilty pleasure nebo něco víc, tak zklamaní nebudete. Já byla ohledně celého seriálu dost skeptická a nakonec jsem mile překvapená. Atmosféra super, hudba všechno krásně dokresluje a navíc se tu najdou sympatičtí záporáci (Hexenbeast Adalind připomínající Ruby ze Supernatural). ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tak jsem shlédl první sérii a i když mne to chvilkami stálo hodně sil, tak jsem ji dokoukal. Nebýt toho, že se to ke konci zlepšovalo...anebo jsem si na tu nízkou kvalitu zvykl...tak jsem to nedokoukal. Je to spíše pro děti...na druhou stranu je to o mnoho lepší než třeba Bylo, nebylo...což byl z mého pohledu neskutečný paskvil, který jsem vzdal... Grimmovi dám ještě šanci...všude tu píšou, že další série jsou lepší, tak uvidíme :-) A díky za S.W. Mitchella a doufám, že dostane víc prostoru... Po 2. sérii musím konstatovat zlepšení...malé, ale přeci...začátek série nadějný, pak cca 10 dílů o ničem a konec opět lepší. Monroe je stále skvělý a přidala se k němu i Rosalee, která si získala mé sympatie. Tak jen tak dál a třeba mne přinutí dát víc než 3*. Třetí sérii nemělo cenu nějak slovně hodnotit, protože si seriál jel ve svých kolejích a nic oproti předchozím řadám nevyčnívalo. Jooo čtvrtá řada se mi líbila a považuji ji zatím za nejtemnější a nejlepší...z pohádkové atmosféry se to konečně přehouplo do trošku drastičtějších scén....a to kvituji s povděkem. A pátá byla z mého pohledu zase slabota...už od třetí řady jsem čekal, kdy přijdou scénáristi s wesenskou revolucí...a dočkal jsem se, jen v dost blbém zpracování. Nej postava byla tentokrát Adalind...asi, že jí to fakt sluší 😀 A konečně závěrečná série....no díl od dílu to bylo jako na houpačce, kdy vyloženě hloupoučký díl byl následně vystřídán pěkně temným a dobře zpracovaným. Bohužel finálový díl byl tak strašně laciný a stupidní, že si troufám říct, že tak odfláknutý konec si tento seriál nezasloužil... SUMA SUMÁRUM - seriál je jednoduchý, nic pro intelektuály. Nejedná se o žádné velké seriálové/filmařské dílo, ale pokud zkousnete první dvě série, tak věřím, že vám to nedá a celý seriál dokoukáte jako já. A přestože se jedná o ne moc kvalitní seriál, tak si ho oblíbíte skrz některé postavy...u mně to byl hlavně Monroe ke kterému se přidala Rosalee a Adalind....a ačkoliv závěr seriálu byl vyloženě průšvih, tak mi bude tahle partička chybět :-) ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • Tvor nebo osoba, která se na moment objevuje na začátku dílů u nápisu Grimm, je Hexeanbeast. (Nevka)
  • V 7. epizodě 3. série se objevila čepel náramně podobná skryté čepeli z herní série "Assassins Creed". (Blackhand47)
  • V seriálu se vyskytuje jeden velice důležitý klíč, který má mít k sobě údajně ještě několik dalších. Podle českého překladu jich však má být celkem sedm a jindy zase osm. (Geriel)

Reklama

Reklama