Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 4
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 4

Recenze (261)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Z lovu se stala prostě jen štvanice... absolutně sfušovaná třetí série tomu bohužel zasadila poslední hřebíček do rakve... Čemuž na pozitivním dojmu nepřídá ani dojebaný Cool náhlá změna dablerů... která vás prostě musí nasrat. Navíc ty hlasi se k těm postavám prostě nehodí.. Důvod proč bych to měl sledovat dál, vidím už jen v tom ... co sakra bude z těmi klíči/mapou? když už se to zase trošku pohlo vstříct hlavní dějové linii... nijak je to žalostné běda, běda... už to není ani vtipné, napínavé mysteriozní.... už to není vůbec nic.. V podstatě abych se přiznal.. teď už fandim jen Adalith... snat už bude té agonie brzo konec. Fandim a držim palce! :D Totálně prosranej potencionál... přesně tak: ()

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl zatím nepřinesl nic zajímavého, čekala jsem přeci jen něco na vyšší úrovni. Zatím to působí jako neurčitá směsice žánrů s fantasty základem, uvidíme, co z toho vzejde...Po druhém díle přestávám sledova, seriál mi připadá nudný, nezajímavý. Veliké zklamání, bohužel má očekávání byla asi přespříliš veliká.. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další variace na Lovce duchů, ale na příběhy bratrů Winchesterů Grimm zdaleka nedosahuje. Chybí mi tu více vtipu, lepších masek a nápaditých scénářů. Navíc nit, která celý seriál zastřešuje, mi přijde strašně laciná. Na druhou stranu je třeba uznat, že některé z dílů opravud stojí za to a místy je hororová atmosféra naprosto dokonalá, ale bohužel to jen dokresluje nevyrovnanost celé série. 50% ()

Bathoryčka 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem si myslela, že po tom, co jsem viděla a tolik mě nadchnul seriál Once upon a time, mě tohle bavit nebude, ptž to je "jen něco podobného", ale mýlila jsem se. Tento seriál jsem si fakt oblíbila a že by to byla pouze obdoba Once upon a time, to není pravda. Tohle dílko je daleko akčnější a rozhodně ne tolik pohádkové. Navíc Blutbad Monroe mě úplně okouzlil. Samozřejmě, že i tento seriál má své mouchy, ale co nemá...? Vřele doporučuju těm, kteří se chtějí podívat na "odlehčený" seriál od všudypřítomného násilí (taky tu je, ale tak trochu jiné), chtějí se pobavit a zažít příjemnou podívanou. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má presne to čaro, ktoré ja vyhľadávam. Podobne ako čarodejnice, či supernatural, nemá príliš zložité základy. Má jednoduchú štruktúru, na ktorú si veľmi rýchlo zvyknete, minutáž priam nedovoľuje aby sa objavilo veľké množstvo hluchých miest. Nadôvažok je hlavný hrdina veľmi príjemný chlapík, ktorý nemusí chodiť 95% času do pol pása vyzlečený aby ste si ho obľúbili (nie, že by som sa sťažovala, keby chodil). Rovnako celé seriálové "osadenstvo" pôsobí veľmi jednoducho (každá menšina má svojho zástupcu). Čo sa týka jednotlivých príbehov, sú zaujímavé a ja osobne považujem za veľké plus, že Nick vyšetruje prípady ako policajt aj ako Grimm. A teda nie, všetky príbehy vyžadujú jeho "schopnosti" a postupuje rovnako ako kriminalisti. Hláškovanie vedľajších hrdinov je tiež osviežením. 80% ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • V 7. epizodě 3. série se objevila čepel náramně podobná skryté čepeli z herní série "Assassins Creed". (Blackhand47)
  • Tvor nebo osoba, která se na moment objevuje na začátku dílů u nápisu Grimm, je Hexeanbeast. (Nevka)
  • Každý díl je volně inspirován jednou pohádkou od bratří Grimmů. (BLANIK.)

Reklama

Reklama