Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (261)

maseer2 

všechny recenze uživatele

absolutně zbytečná slátanina, která vůbec nevyužívá možný potenciál látky a postrádá tvář i logiku.. postavy jsou naprosto nezajímavé, scénář komický, efekty k smíchu a zápletky dílčí a nesmyslné.. po 4 dílech přestávám sledovat.. objektivně bych měl asi dát slabé 3*, ale 2* myslím líp vyjádří mé znechucení z toho, jaký paskvil nám tvůrci naservírovali..... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem se tomu spíš vyhejbal.V záplavě dnešních desítek tisíc seriálů které denodenně zaplavují televize i internet je těžké si vybrat ten, který chcete pravidelně sledovat.Zabere to spoustu času a ten já moc nemám.To je samej Spartakus, Hry o Trůny, Homeland, Hannibal atd. atd. Před několika týdny jsem dokoukal Jak jsem poznal vaší matku a Big Bang vychází jednou týdně, tak jsem si konečně udělal čas na něco nového.Jako milovník hororu jsem šáhnul hned po Grimmovi, kterého jsem viděl zatím teď tři série a jsem nadšený.Co příběh, to pecka, herci výborní a masky dokonalé.Poslední dobou sleduju prakticky už jen novinky a horory, na nic jinýho nemám chuť, takže nadešel čas na Lovce Duchů, které mám rozjeté u třetí sérky.Pro fanoušky hororu a fantasy je Grimm jasná volba.90%. ()

Reklama

pufina 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsou tam slabé momenty, ale ty já ráda odpustím, protože nápad se mi líbí. Možná to seriálovým fanouškům připomene Supernatural (lovení příšer, atp.), ale mně to osobně vůbec nevadí. Nečekala jsem žádný zázrak a seriál si ani na nic víc nehraje. Sice po čtyřech dílech je vidět, že se seriál drží jedné stejné linky: policista Burkhardt (nebo-li Grimm) dostane případ, a pak je úplně jasné, co příjde - v záhadném zmizení / vraždě má prsty některá z nestvůr. Seriál je pořád na začátku, takže můžeme jen hádat, co dál nás čeká a jakých milých / nemilých překvapení se dočkáme :-) Z hereckého obsazení mě kromě hlavního představitele zaujal herec Silas Weir Mitchell, který hraje jedno monstrum (Vlka), herecký výkon vynikající a jeho zjev (ten jeho reálný vzhled) je naprosto crazy a má výborné komentáře ,,Opovaž se mi říct k noze!" ()

Tirion odpad!

všechny recenze uživatele

Asi to není zcela relevantní hodnocení seriálu, když hodnotím pouze pilotní díl, ale dál to sledovat nemůžu a zhnusen jsem natolik, že to hodnotit musím, abych své zhnusení vyjádřil veřejně. Tohle je pouze slátanina rádoby pop kultury dneška. Je to špatné, plné klišé a podprůměru. Scénář je komický, herci ho rozhodně dále neposouvají a jich samotných je mi líto. Tohle je pouze televizní loutka, znásilnění filmového umění a braní žánru a platformy seriálu jako rukojmí. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si přál ručně kreslený bestiář, abych mohl poznat, kdo ze sousedů je vlkodlak nebo podobná potvora...Jenže mám tu smůlu, že se nejmenuji Grimm...Na německé bratry pohádkáře ale raději v této souvislosti zapomeňte, protože tento seriálový počin je úsměvná šestáková detektivka, která se přiživuje na konceptu nadpřirozena... ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • Ve 12. epizodě 6. série si zahrál roli buldoček Henry herečky Bitsie Tulloch (Juliette Silverton). (Lenina666)
  • Každý díl je volně inspirován jednou pohádkou od bratří Grimmů. (BLANIK.)
  • Ve 4. epizodě 3. série na počítači běží zprávy o pohřbu Erica Renarda v Rakousku. Na záběrech je ale viděna brána a před nádvoří Pražského hradu. V záběrech lze ještě vidět služební auto PČR Škoda. (Shakaar)

Reklama

Reklama