Reklama

Reklama

Žít v Zemi Barbie znamená být dokonalou bytostí na dokonalém místě. Pokud tedy nemáte úplnou existenciální krizi. Nebo jste Ken. (Vertical Entertainment)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (1 076)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Cením nápad udělat film o figurce chytře, jenže mě to bavilo jen v částech, kde Will Ferrell komicky běhá a tak. Části o uvědomění žen a všechny ty kecy byly spíše únavné. Je to navíc zbytečně dlouhé a ke konci už jsem to moc nevnímal, i když třeba ty muzikálový čísla jsou dobrý. Každopádně, když moje neteř měla Barbie období a čuměli jsme na animovaný Barbie agentky atd. tak ty mi přišly lepší. Přijde mi bizarní, že tahle verze podle mě vůbec nemůže bavit děti. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $100miliónov║ Tržby USA $636,220,453║ Tržby Celosvetovo $1,441,820,453▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Panečku a aký hit tu máme, ako hrom. No, sila ale že by to dokázalo dostať do kolien ani z ďaleka. Technicky to je dobre zvládnuté, tam nie je problém, navodenú satiru na krásne emancipovaný dnešný svet beriem ale chýba mi tam trefnejšie odľahčenie, ktoré tam chýba ako soľ. Neviem čo som ale zo tri krát trocha pouškrnul. V tom je režisérka Greta Gerwig veľmi ale veľmi slabá, to je pre ňu španielska ulička, tam to trpí nehorázne. Proste si to človek len odpozerá, spraví sa mu historická prehliadka Barbie sveta, bez toho aby ho to nejak chytilo za srdce a basta. Skôr sklamanie než niečo veľkolepé, čo by sa výrazne zapísalo okrem mega-tržieb do histórie filmu. /55%/ ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Oceňuji film, který je vizuálně absolutně odlišný než všechno co se nyní dostává do kin. Herecky taky pohodička, Magot i Ryan si ikonické figurky dávají s přehledem. Dokonce když Barbie a Ken přijdou do reálného světa mě film přišel i zábavnej a naskýtal i množství originálních a zábavných záležitostí, ale bohužel tvůrci se vrátili zpět do Barbie světa já nestačil žasnout nad celkovým pojetím a vyzněním příběhu. To nejen že bylo nudné, ale i neskutečně ohrané klišé poslední doby. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Proti myšlienke filmu nič nemám, forma jej podania je však veľmi nezáživná a zbytočne doslovná. To tlačenie na pílu na neskutočne otravovalo. Barbie má niekoľko originálnych nápadov a občas som sa pousmial, ale inak to bola častokrát nuda. Na slabšie 3 hviezdy zvyšujem kvôli výborným hercom, čarovnému vizuálu, niekoľkým vydareným vtipom a skladbe od Billie Eilish, ktorá k záveru dobre pasovala. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Je to hezké, vtipné i chytré, krásně to vypadá a zní, ale měl jsem pocit, že jsem to už viděl. Spíše než okopírovaný LEGO příběh, kterým zaváněla upoutávka, mi nakonec Barbie připomíná na jistotu jedoucí, ale stále více než dobrý film od Pixaru. Velmi se mi ovšem líbí kampaň kolem filmu, která po dlouhé době (alespoň tedy v Plzni) dokázala nadchnout pro návštěvu kina spoustu lidí, a ti si na sebe vezmou cokoliv růžového od kšiltovky po župan a jdou se zkrátka bavit. To je fajn. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (56)

  • Jednou z adeptiek do úlohy Barbie bola aj Anne Hathaway. Zmluva však s ňou nakoniec nebola podpísaná. (Arsenal83)
  • Společnost Sony měla původně sloužit jako distributor filmu před převzetím Warner Bros. v roce 2018. (KGBelik)

Související novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (více)

96. Ceny Akademie - výsledky

96. Ceny Akademie - výsledky

11.03.2024

V noci z neděle na pondělí proběhl v hollywoodském Dolby Theatre v Los Angeles šestadevadesátý ročník slavnostního předávání Cen americké Akademie filmového umění a věd, na němž byla v celkem… (více)

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

23.01.2024

V úterý 23. ledna 2024 byl v Samuel Goldwyn Theater v Beverly Hills z úst herců Jacka Quaida a Zazie Beetz oznámen kompletní výčet nominací pro nadcházející 96. ročník předávání cen americké Akademie… (více)

Reklama

Reklama