Reklama

Reklama

Amityville: Probuzení

  • USA Amityville: The Awakening (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bella, její dvojče James a malá sestra Juliet se se svou matkou přestěhují do nového domu. Hlavním důvodem je, že potřebují ušetřit peníze, aby mohli pro Jamese, který je v kómatu, zaplatit nákladnou zdravotní péči. Zkrátka jsou v situaci, kdy si příliš vybírat nemohou a dům Amityville jim po všech stránkách vyhovuje. Navíc James nejen nečekaně nabyde vědomí, ale začne se zázračně uzdravovat. Bohužel to je pro obyvatele domu pravděpodobně poslední dobrá zpráva. Jejich radost totiž netrvá dlouho. V domě se začnou dít i další nadpřirozené jevy a ty už nejsou tak radostné. Spíše děsivé. Bella začne matku podezřívat, že jim o jejich novém domově neřekla úplně všechno. A její tušení se brzy potvrzuje. Dozvídá se, že žijí v nechvalně známém domě Amityville, o kterém se už několik desetiletí vypráví děsivé a krvavé historky. Nyní se potvrzuje, že to nejsou pouhé legendy. Boj o přežití v domě plném zla právě začíná. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

spíš než probuzení se to mohlo jmenovat Nuda přichází...nový Amityville totiž není nic jiného než jen a jen prachsprostá nuda,která nemůže fungovat ani sedmileté děti.Vlastně se ani nedá říct že by to byl hloupý film,protože v rámci žánru dodržuje zajeté klišé a postupy,nicméně dělá to tak,že to nemlže bavit ani..no vlastně nikoho...20% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak vzhledem k tomu, že moje očekávání bylo téměř nulové, můžu prohlásit, že zas taková sračka to nebyla. Naopak, jeden nebo dva momenty pro mě byly opravdu velmi těžké sledovat a dokonce jsem po dlouhé době měla u hororu, na který jsem koukala doma, pocit strachu. Příběh byl sice v podstatě debilní a konec to docela dost kazil, ale vzhled toho kluka mě fakt upřímně děsil. Co bych asi změnila by byla hlavní hrdinka, která mi nepřišla moc sympatická, takže sebemenší empatie neproběhla. Nakonec ale dávám slabší tři. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Na toto sa neoplatí vyhadzovať peniaze. To je žiaľ môj názor. Film neponúkne takmer nič zaujímavé. A to som prívržencom duchárskych kúskov, rovnako aj tejto série. Prvá hodina nuda, dvakrát ukázali démona asi na zlomok sekundy a týmto to končí. Možno len scénku s muchami by som mohol aspoň trochu pochváliť, ale čo z toho. Ani zľaknúť sa veľmi nedá. Ku koncu konečne nastane nejaká akcia, no kým som sa spamätal, už nasledovali záverečné titulky. Pokiaľ dôjde k nejakej vražde, je samozrejme všetko mimo záber. Keď tak nad tým premýšľam, asi najhorší horor, ktorý som tento rok videl v kine. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Amityvillský barák už je také řádně přežvýkané téma, takže od nejnovějšího zpracování jsem žádné zázraky nečekal. A také žádné nepřišly. Ale i tak se jedná o celkem solidní strašení podle všech pravidel, které místy dokáže zaujmout atmosférou, jednou slušnou lekačkou a fajn záporákem. Sedělo mi obsazení plné celkem osvědčených tváří, kterým překvapivě panuje tam nejméně okoukaná Bella Thorne. Spokojenost, ale humbuk, který se kolem toho nadělal, ten moc nechápu. 65% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se tento laciný kousek dostal až do kin a levná produkce jde bolestivě cítit. Zápletka je naprosto bez momentu překvapení, ale lekačky se daří dávkovat a a místy dojde i na napětí. Hlavní hrdinka je neskutečně sexy a nechutný bratr výborně do role sedí. Škoda závěru, který jsem si představoval jinak a mohl být děsivěji podán, nebýt rekonvalescence bratříčka a asi by nahánění bylo zábavnější v nechutném pokřiveném stavu. Za normálních okolností je to horor na dvě hvězdy, ale asi na mě dolehl faktor projekce, který na mě působil......5/10 ()

Galerie (100)

Zajímavosti (10)

  • Nie je skutočným pokračovaním filmov o Amityville, ale je to metafilm, kde sa tento film odohráva v „skutočnom svete“ a pôvodný film z roku 1979, jeho prequel a remake z roku 2005 sú všetky fiktívne. (Arsenal83)
  • Z pôvodného 100-minútového strihu s hodnotením od 18 rokov bolo zostrihaných 13 minút, aby film mohol byť vysielaný už od 13 rokov. (Arsenal83)
  • Je to posledný film distribuovaný spoločnosťou RADiUS-TWC, pretože spoločnosť ukončila činnosť spolu s Dimension a ich materskou spoločnosťou The Weinstein Company 16. júla 2018 po obvineniach zo sexuálneho zneužívania voči jej spoluzakladateľovi Harveymu Weinsteinovi. (Arsenal83)

Reklama

Reklama