Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (942)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne lepsi nez druhej dil, ale na prvni to nema. Pribeh docela sikovne vyuziva udalosti z minulejch dilu, ale jinak na me celej film pusobil spis jako nejakej thriller a komiku tu obstaravaj vicemene jen Galifianakis a Jeong, coz sice neni vylozene na skodu, tyhle dve hovada umi sebetrapnejsi for perfektne podat, ale ve vysledku tu tech masakralnich foru zas tak moc neni. Ale celej film svizne odsejpa a i kdyz se clovek vylozene nevali smichy po zemi, bavi se vicemene neustale. Takze ja jsem spokojenej. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho pařmensky dobrého a výrazně méně bláznivého. Když chcete napotřetí (a možná definitivně naposledy) zapařit s milými potrhlíky a bezelstnými průšviháři, tak máte právě možnost. Případné průšvihy vezmou mile rádi na sebe.Vždyť v tom mají už bohatou praxi. Ani tentokrát na sebe problémy nenechají dlouho čekat. Poté, co Alanovi zemře táta po nevinné roztržce mezi nimi o mrtvou (a z filmařského hlediska na rok 2013 nepovedeně uměle vytvořenou) žirafu, jejíž smrt zavinila hromadnou havárii na rušné dálnici, je zbylá trojice nerozlučných kamarádů pevně odhodlána Alanovi pomoci z jeho nedobrého psychického stavu tím, že ho dají léčit. A kamarádi jsou přece od toho, aby si pomáhali. Jenže dobrý úmysl Phila, Stua a Douga ztroskotá, když se na scéně zčistajasna vynoří nesmlouvavý drogový boss v podání Johna Goodmana, který chce stůj co stůj zpět své ukradené zlato, o které ho připravil jejich kamarád nekamarád Chow, který mezitím pláchl z bangkokského vězení a užívá si znovu nabité svobody po svém. A mafián si jako zástavu ponechá Douga, kterému jde rázem o život. A tím je zaděláno na celkem široké spektrum rozličných gagů čítající absurdní až (téměř) seriozně pojaté. Problém ovšem je, že jich tentokrát není přehršel, nejsou tolik odvázané a ke konci filmu jsem už neevidoval žádné, ale tvůrci si naopak troufli na závěrečnou pasáž v seriozním pojetí. Je dobře, že tvůrci už tentokrát neopakovali stejný námět, známý z předchozích dvou dílů, a monotematické hrozbě se šikovně vyhnuli snahou o invenčnější pojetí, které se daří naplnit skvěle, a nejlépe v prvních dvou třetinách filmu. Pak už to vázne. Scénář mohl být vynalézavější a gagy se nemusely vyházet hned zkraje. Když to celkově zhodnotím, je tenhle díl jiný než ostatní, a ne o moc horší ani lepší. Renomovaný Todd Phillips ho zrežíroval velmi dobře, s rychlým, místy originálním spádem událostí, bylo nadmíru příjemné shledat se zase se starou dobrou partou, ve které má zřetelně největší prostor Zach Galifianakis, nelze opomenout ani comeback krásné a těhotné Heather Graham, ale scénář vždycky nahodil brzdu, která bránila většímu rozhledu, a také aby se zapařilo mimořádně vtipně, ačkoliv paradoxně ve filmu žádná pořádná pařba není. Komu se líbily předchozí dva díly, měl by být spokojený i tentokrát. A ve vážnějších polohách má film překvapivě největší sílu. 60% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Nie som si istý či je dvojka lepšia ako toto, ale mám pocit, že áno. Je fajn, že vlčia svorka je späť, ale nápady tvorcov čoraz viac a viac dochádzajú a tak sa vydajú tou najľahšou cestou - nasilu tam napchať čo sa dá, či už je to vtipné alebo nie. Neviem či to tak zamýšľali, ale mňa to rozhodne neoslovilo. Príbeh nie je zlý, ale humor tento krát sklamal na na plnej čiare. Pár krát som sa zasmial, ale keď to porovnám s prvým dielom, tak je to fakt bieda. 60% - 3* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Doktor Nešpor to sice nerad uslyší, ale když jsou chlapi střízliví, není už s nimi taková zábava.. Phillips dle očekávání vsadil na dvě nejsilnější karty (úchyl Alan, perverzní úchyl Chow), ale „zločinecká linie“, ani změna stylu vyprávění nezměnily pachuť rozředěného recyklátu, který si jen se setrvačností nevystačí.. Na puzzle-kocoviny legendární vlčí kompanie zkrátka kladu mnohem vyšší nároky. Netřeba však věšet hlavu. Závěrečné titulky ukázaly, že pro potenciální pokračování jsou notičky rozdány s noblesou - jen to mini-torpédo v rákosí pana Chowa není něco, co bych musel vidět vícekrát.. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Mám moc ráda Hangover a proto mě zklamala zcela okopírovaná dvojka a stejně tak mě mile překvapila trojka, která už sice téměř není komedie (světlou výjimkou je žirafí scéna), ale je laděna do akčního tónu a právě proto mě bavila. Navíc je to celkem hezký příběh o přátelství. Jen ta potitulková scéna je mimořádně trapná. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Během závěrečných titulků se objeví ještě jedna scéna. (necisty)
  • V závěru filmu, když se "vlčí smečka" vrací do svého minivanu u zastavárny, je možné v pozadí zahlédnout billboard s Eddiem (Bryan Callen), který v prvním díle série vlastnil kapličku, kde se Stu (Ed Helms) poprvé oženil. (Weasley)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama