Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (942)

somnar 

všechny recenze uživatele

Opět záleží hlavně na vaši ochotě smát se asociálnímu magorovi, kterej by jako sůl potřeboval spadnout na dno, místo toho ho ale všichni do zemdlení zachraňujou, přičemž se jim za to dostane maximálně kopance do slabin nebo infarktu myokardu. Já jsem tentokrát ochotnej kupodivu byl. Pařba na třetí není sice zábava na třetí a na úkor verbálních skečů možná zbytečně upřednostňuje akci (proč místo přestřelky s bojovými kohouty radši nezakomponovat vypointovanou přestřelku slovní?), sérii ale uzavírá tak, že z toho nemám kocovinu. Wolfpack dopařil víc než (ne)důstojně. 70% ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jako samostatný film by možná obstál daleko lépe než jako třetí pokračování solidně zaběhnuté série. Pokud totiž máme nějaký koncept, který už diváci očekávají, a ten dost zásadně, změníme především co se žánrové polohy týče, nedopadne to dobře. Což je přesně případ Pařby na třetí. Přisla mi jako jakýsi podivný spin-off, paradoxně ale se všemi hlavními aktéry, navíc pramálo vtipný. Zklamání. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Třetí part mi přišel jako úplně jinak pojatý film, než byly ty předchozí dva díly. Opět se vrací ta stará dobrá Vlčí smečka a potrhlý asiat Chow, aby mohli opět začít s neuvěřitelným příběhem. Na scénu však tentokrát přichází výborný a svěží John Goodman (pan Flinstoun), což je opravdu skvělá volba. Na druhou stranu však příliš prostoru nedostane. Celkově mě třetí část dost bavila, ale ze začátku to teda byl celkem hnus. Jeden trapný vtip za druhým včetně extrémně nechutné scénky s hlavou žirafy. Pak se to ale naštěstí rozjelo a připomínalo to starou dobrou jedničku. Bangkok byl jako přes kopírák Pařby ve Vegas a i nyní se dočkáme úplně náhodného vyřazení Douga ze hry, ovšem už to není v takovém měřítku a v jistém smyslu je tento díl alespoň trošičku originální. A jestli se jedná o úplný konec Vlčí smečky? Konec filmu a dosavadní tržby nám nabízejí dvě různé možnosti, tak uvidíme....85%...[05.06.2013_Cinestar_Černý most] ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vždy som chcel mať žirafu. Žirafy sú ako ja. Majestátne, zadumané a vysoké.“ Príbeh Vlčej svorky sa uzatvára a to síce popretím trademarkového konceptu (tentokrát sa motív amnézie objavuje až v potitulkovej scéne), ale to vôbec nevadí, lebo napriek tomu vás čaká nálož a smrť brutálnych hlášok („Mne to nevadí, som zrodenie zla.“; „Nejako sa dohovorme, nechceš vyfajčiť?“), dialógov („V tom hoteli už nie je.“ – „A nemôže to byť spôsobené náhodou tým, že proste odišiel??“ – „To hovoríte vy.“), postáv (okrem starých známych privítame vydarených nováčikov Johna Goodmana a Melissu McCarthy), nápadov, scén a absurdných zvratov (ukradnutie druhej polovice). Čiže za mňa super. Ale... naozaj 80 miliónový rozpočet??? ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem byl ve výrazně lepší náladě, než při sledování starších dílů, ale tenhle mi sedl ze všech nejlépe. Zach Galifianakis ukázal, že je výborný herec. V tomto dílu jsem také přišel na chuť tomu milému šikmoočkovi. Tentokrát už se nedostaví žádná divoká noc a poté honba za napravením všeho, co se během ní přihodilo. Tvůrci se nalepili na události dílů minulých a musím za sebe říci, že se jim to povedlo. Potěšila i vzpomínka na Johnnyho Cashe zazpívaná s asijským přízvukem a nulovým pěveckým talentem. Žádný záchvat smíchu mě nepostihl, ale několikrát jsem se od srdíčka zasmál. Naprostá spokojenost. Lepší 3*. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Když se Cassandra (Melissa McCarthy) dívá v obchodě na televizi, dávají wrestling, kde zápasí wrestlingová legenda a herec John Cena. (tb_23)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 112,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 362 mil. (NIRO)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama