Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (234)

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Hra Getaway byla naprosto fenomenální a nemohl jsem se od ní odtrhnout, dokud jsem ji nedohrál. Ale co z toho udělali na filmovém plátně, to zůstává rozum stát. Krom toho, že je to tak naprosto fantasticky neuvěřitelné, že USS Enterprise ze Star Treku vedle toho vypadá pomalu jak reálné vzdušné plavidlo současnosti, to je i blbě natočené. O tom, že jednomu z nejnenažranějších automobilů - Shelby Mustangu po celou dobu nevyschla nádrž se raději už ani zmiňovat nebudu. To vlastně byl asi ten nejmenší zázrak... Závěrečná scéna, kde většina filmů vrcholí, je zde taková, že koukáte na auto kličkující před vámi a připadáte si jako v Gran Turismu, ale rozhodně ne doma, dívajíc se na dobrý film. Závěrem, je to slabota, bohužel. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Přehlídka bulharských ulic a uliček a parků (některých i několikrát) za doprovodu nabušeného auta, nanicovatého chlápka jako řidiče, který se celou dobu mračí, protože si myslí, jak takto vypadá drsňácky, a holčiny, která je úžasnou hackerkou, jež se s pomocí tabletu dokáže hacknout na vládní a policejní servery. Samá automobilová honička od začátku do konce, tajemný hlasem, unesená manželka... V závěru jsem ale vážně čekal víc a větší odhalení, než co se nabídlo. Koncept není špatný, vtáhne to do děje, když člověk přestane přemýšlet nad logikou, ale po čase je to stále stejné, nudí, a konec nic nevylepší. ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem viděl pod názvem filmu jméno Selena Gomez, začal jsem se na tento film těšit. Trailer nevypadal špatně a tak jsem očekával pořádnou podívanou. Jenže toto bulharské Rychle a zběsile moc úspěchů nenadělá. Celý příběh je postavený na hlavu. Trhliny v příběhu a neobjasněné důvody jednání padoucha, které by stejně asi nikdo nepochopil tu z příběhu dělají lacinou frašku. Je to celé nelogické, postavy jednají a mluví nelogicky, rozhovory jak kdyby mluvili děti okolo 8-10 let. Bohužel Selena tu hraje vzhledově a chováním holku v pubertě a najednou ví vše o bankovnictví a jak hacknout každý server. Do nebe volající nesmysly. 2 hvězdy jen za Selenu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem rád bych se aspoň na pár minut chtěl podívat do hlavy Ethana Hawke, abych konečně pochopil, podle čeho si sakra vybírá své nadcházející projekty. Nějak mi totiž nejde do hlavy, jak člověk, který hraje ve skoro bezchybném Před půlnocí, může ještě ten samý rok hrát v hororové břečce Očista a ještě více odpadovém Getaway. Dyť tady se jenom celou dobu jezdí po hnusným Bulharsku s ještě ošklivější (a v ději naprosto zbytečnou) Selenou Gomez do pr...!! Příběh nepřekvapivě dementní až na půdu, akce i přes její obrovské množství naprosto nevýrazná a ničím nápaditá a celé to navíc vypadá jako nějaký direct-to-dvd shit. Jen aby v nich chudák Ethan podobným výběrem rolí opravdu neskončil. 30% ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Velké plus je, že ten film je vlastně jen jedna dlouhá honička bez zbytečného používání CGI, takže auta se tu demolují hezky postaru. Bohužel scénář tu ani není, Selena je otravná, logika dostává na frak a prostředí bulharské Sofie, bohužel tomu taky nepřidává a spousta kamerových záběrů ma celkem amatérský look. Ale pro bezmozkovou zábavu se to dá. 4/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Původně bylo oznámeno, že se jedná o remaku filmu Útěk (1972), ve skutečnosti se však jedná o originální příběh. (Neffy)

Reklama

Reklama