Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

kingik 

všechny recenze uživatele

Velkým bonusem tohoto slasheru je Denise Richards. Bez jejího těla by film nebyl tak zajímavý. Scéna, kdy jde u bazénu do bikin, snese ta nejpřísnější měřítka. Ne už tak film samotný. Pomsta chlapce, kterému se v dětství smáli, je sice sladká, ale ne tak nápaditá, jak by mohla být. Horor, který ničím nepřekvapí, ale nudou u něj nezemřete. Film má pomalý rozjezd. 60% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Valentine se svezl na vlně teenagerských vyvražďovaček, kterou započaly série Vřískot, Tajemství loňského léta a Temná legenda. Horor pro patnáctileté dívky, které ocení pro ně zajímavé obsazení (David Boreanaz ze seriálů Angel a Sběratelé kostí nebo romantička Katherine Heigl z komedií Zbouchnutá nebo 27 šatů), pro mě osobně však byla nejvíc vítanou osobou Denise Richards v plavkách. Jinak šeď a nuda. Spíš dávám přednost nadupanému soundtracku od Dona Davise (Matrix), kde vystupují třeba Deftones, Marilyn Manson, Rob Zombie, Disturbed a v neposlední řadě i mimořádně atmosférický song "Breed" od dnes už neexistujících Snake River Conspiracy, který zazní při závěrečných titulcích. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvod s citací z Carrie navnadí a hned řekne divákovi - dívej, ti všichni si to zaslouží! Po deseti letech začnou vybraným osobám přicházet valentýnky s ohláškou smrti. Nůž, sekera, fajnové šípy s vtipným zakončením, střepy v hrdle a vrtačka (byť je už prokázáno, že spotřebič vhozený do vany člověka nezabije). Jenže ta vata mezi tím...uf...takže slabý průměr, ovšem potěší známé tváře a dobrá muzika - mj. Linkin Park, Static-X, Marilyn Manson, Deftones, Rob Zombie, Amanda Ghost...před lety mě to bavilo o něco více, 2,5* ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Abych byla upřímná, tak dvě a půl... Herci dobří, uvítala bych originálnější vraždy, a když už jsme u toho, tak i originálnější příběh. Největším bonusem filmu je poměrně solidní atmosféra, která dnešním rádoby horrorům v 90% procentech chybí... Třetí hvězdičku nakonec ubírám za nedovysvětlený (jedna z dívek v kostýmu vraha) a předvídatelný konec. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl nějaký horor onálepkovat jako tuctový, Valentine je naprosto geniální příklad. Tenhle kousek je ve všech směrech tuctová a průměrná záležitost. Jasně dané a jasně využité základní zásady ,,teen-slasheru" , vše jde přesně podle kopíráku tohoto hororového subžánru - tajemný vrah, temná historie, parta mladých ,,krásných " teenagerů, atd.. Což je z jedné stránky dost nuda, protože takových filmů je na světě nehorázně moc a všechny jsou prakticky od začátku do konce jedno a to samé, na druhou stranu, zde to docela dobře funguje, film si drží tajemnou atmosféru, předvede pár solidních gore scén, ,,lekačky" šlapou..tak co by ne. Nebudu jmenovat a už vůbec ne přirovnávat klasiky z let 70. - 80.tých, ale když se ujmuly kusy jako Scream, Urban Legend, nebo I Know What You Did Last Summer, nevidím důvod, proč by Valentine měl být hodnocený hůř. Pro mě zlatá střední cesta, milionkrát ohrané téma, avšak stále funguje... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Tento projekt původně začal Artisan Entertainment s producentem Dylamen Sellersem a s jiným režisérem i jinými herci. (HappySmile)
  • Herečka Hedy Burress (Ruthie) se původně ucházela o roli Dorothy a Jessica Cauffiel (Dorothy) se původně ucházela o roli Paige. (HappySmile)
  • Film bol natočený za 42 dní. (ladko)

Reklama

Reklama