Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Od Monty Pythona jsem zatím viděl Svatý Grál a Život Briana, které mě opravdu dostaly, ale s Monty Pythonovým létajícím cirkusem prozatím nemám moc velké zkušenosti. Proto jsem byl hodně zvědavý a natěšený na film s nejlepšími scénkami z tohoto seriálu (dle trvzení tvůrců snímku). Naprosto chápu, že zde někteří kritizují nevyrovnanost (skvělý vtip, pak 1 slabší, další super vtip, potom 1 ne moc vtipný, atd.), ale zase je podle mě docela nemožné chtít jen samé super vtipné scénky (navíc každému sedne něco jiného a btw, u jiných filmů od Monty Pythona jsem se taky pořád nesmál a přitom to beru za super zábavu). Protože jsem zhlédl scénky mnou prozatím neviděné (narozdíl od jiných, kteří znají serál jako svoje boty ;-)), tak jediné co bych vytkl je fakt, že jsem z filmu cítil jistou poslepovanost, takže to místy trochu drhlo. Ale jako seznámení s humorem Monty Pythona to poslouží výborně. Lepší 4*, vřele doporučuju ;-) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

And Now for Something Completely Different je výběr toho nejlepšího z prvních dvou sezón skečů Monty Pythona. Výsledek mě dost pobavil, byly vybrány skutečně ty nejlepší scénky (výstup na oba vrcholy Kilimandžára, mrtvý papoušek, kurs obrany proti útočníkům, kteří jsou ozbrojeni nebezpečným ovocem.) Tyto scénky jsou pro mě nejlepší. Pro fandy MP povinnost! A teď mě omluvte, jdu pro změnu dokoukat seriál Monty Python :-) ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Úvod na téma How not to be seen je dokonalý. Bohužel kacířsky přiznávám, že některé skeče zas tak vtipné nebyly. Nebo byly, ale chyběla pointa, a neuznávám, že právě v tom je ten vtip. Koneckonců sami Pythoni se jednou vyjádřili ve smyslu, že dneska tu a tam nechápou, co jim tehdy na některé scénce připadalo vtipného. Celkově spíš odrazový můstek k pozdějším věcem, Grálu, Brianovi či Brazil. ()

Illioplius 

všechny recenze uživatele

Mám rád takýto absurdný humor a preto som sa viackrát príjemne pobavil. Avšak nemám rád, keď humor prekročí istú hranicu, ktorá je nepochybne celkom subjektívna. Malo to za následok, že v niektorých chvíľach som sa nudil a občas mi vtipy pripadali trápne. Celkový smer či druh humoru však mimoriadne oceňujem. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Po nějaké době jsem tuhle píčovinu tak nějak přestal vnímat a pouze jsem přemýšlel, jak asi vypadá člověk, kterému něco takového může připadat alespoň trochu vtipné. Absolutní vrchol trapnosti toho nejhrubšího zrna. Všech zúčastněných herců mi bylo líto. Za předpokladu, že tento ubohý paskvil měl představovat kolekci těch nejlepších scének z létajícího cirkusu, tak bych se obával o svoje zdraví za předpokladu, že bych nabral odvahu vidět tu horší část. ...a to třeba na takový Život Briana nedám dopustit. Tiše závidím všem divákům, kterým stačí k pobavení tak strašlivě málo. [1 %] ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama