Reklama

Reklama

Recenze (71)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Release the TATUM!" Tak jo, tohle mě párkrát donutilo k úsměvu, čili lepší než první Movie: the movie, ale opět M. Damon jeden z mála dobrých kousků, i když opakovaný vtip.... no ale jemu to uznám - 3/4 jedné hvězdy... (ano i takhle si to klidně budu hodnotit, když se mi zachce :P) K vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=ICMOybwDFN0 ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Zdaleka ne tak dobré, jako první díl, ale pořád lepší, než většina snímků, které to paroduje. A Salma Hayek ve dvojroli by konečně mohla toho Oscara získat..:) ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Už ten prvý diel mi prišiel ako maximálny pokus o recesiu, z ktorého vznikla neskutočná trápnosť. Nechápem ako sa tie hviezdy môžu vôbec dať na takúto debilnosť nahovoriť. Mám taký pocit, že by mali v Hollywoode otvoriť nejaký kurz "Ako povedať Jimmymu Kimmelovi NIE !", lebo toto nemá žiadny zmysel... ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Movie : The movie byla skvělá , ale dvojka je slabší odvar ....... přesněji řečeno nuda ( 7.4.13/MAC ) ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Film: Film 2V si nezaslouží tyhlety jedničky a dvojky či co... Jasně že je to kravina. Však to tak taky bylo myšleno. Na nic si nehraje, člověk se zasměje - a o to jde. Chudák Matt Damon, tvůrci z něj evidentně s oblibou dělají idiota... :) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Účelově trapnější a pitomější, ale také sevřenější a cílenější parodický trailer na megabiják "romantičtí sexy upíři, zombie, mumie & leprikóni vs. superhrdinové". Já vám nevím, mně tohle dětinsky odzbrojující blbnutí vtipné přijde, ačkoliv "hvězdný lesk" není tentokrát zdaleka tak zářivý. ()

Linkyc 

všechny recenze uživatele

Je to strašnej škvár, úplně o ničem, ale nejlepší na tom jsou scény z Behind the camera a Bryan Cranston hrající na piano. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pro Movie: The Movie 2V platí prakticky to samé, co pro první díl, a to tedy především to, že to shledávám za zcela zbytečné, nesmyslné a bezvýznamné video několika hollywoodských hvězd, které se chtěli ukázat i v trochu odlišném světle, než jak jsou vnímány ze svých filmů a postav, a to především jako lidé, kteří si ze sebe dokážou udělat i srandu. Což je sice pěkné, ale otázka zní stejně jako u prvního Movie, proč? Stále nechápu smysl a důvod existence těchto dvou kraťasů. Proč Jimmy Kimmel obvolal všechny ty hvězdy, proč ty mu zvedli telefon a řekli mu, jo jasně kámo, jdeme do toho. Nicméně, oproti prvnímu dílu jsem tu ale přeci jen zaznamenal jedno velice výrazné pozitivum, a to že těch necelých sedm minut bylo tentokrát daleko vtipnějších a nápaditějších, než ta předchozí tajtrdlíkárna. Těch pár jednotlivých scének mi totiž k mému obrovskému překvapení dokázalo vyloudit skutečný úsměv na mém odevzdaném ksichtu, až se to ale stydím i krapet přiznat. Každopádně, Movie 3 už (zatím) nevzniklo, a já myslím, že je to dobře, neboť opakuji, tohle fakt nemá smysl. P.S. herecky tentokrát nejzábavnější Gerard Butler, Armie Hammer… a samozřejmě Matt Damon 8D! ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Omnoho väčšia vtákovina ako prvý diel. Za to je ,ale vtipnejší. Ako aj v minulom dieli tak aj tu Matt Damon zabíja celý kraťas :D Za opakujúce sa pobavenie dávam 3,5 * ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Sice fakt nechápu, proč tady jsou i tyhle humorná videa - ale budiž. The Movie 2V je už trošku slabší než předešlý fake trailer, ale i tak má par hodně solidních momentů (opět Damon nebo třeba Release the Tatum..). Jo, prostě pořád dost dobrý. 5.5/10 ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Souhlasím se všemi. Je to blbost, ale mě já se u toho hrozně nasmál. Hlavně z Mattyho Damona a nebo z toho křečka, či Butlera. Solidní zparodovaný trailer. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem, obyčejně nepíšu takové rozumy, přísloví a další podobné blbosti, ale tady jsem musel. Režisér si vždycky řekne: "Hmm, film měl úspěch... hodně vydělal... lidi se bavili... no jistě, natočíme pokračování!" a pak je z toho něco takového, i když tady jen v krátkometrážní formě. Ve dvojce už není nic moc k vidění, zajímavých herců ubylo (ale samozřejmě se objevili Amanda Seyfried, Channing Tatum a Rachel Weisz, kteří celkový dojem trošku spravili) a zábavných momentů bylo poskrovnu. Matt Damon mi ale nepřišel zas tak špatný ani napodruhé, už jsem sice tušil, co mu zase udělají, ale nezklamal. Nicméně trojku už pane Kimmele netočte, chce to zase přijít s novým nápadem. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

O niečo "zmysluplnejšie" oproti jednotke, nadobúda aspoň aký-taký dojem, že ide o jeden film, odhliadnuc od toho ale rovnaká kravina. Matt Damon však stúpol v mojich očiach, keď sa dal nahovoriť na hentaké dve postavy. ()

Reklama

Reklama