Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (440)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Opět případ, který se poslední dobou opakuje u řady komedií z americké produkce - trailer naláká na úplně úžasný film, ale ve skutečnosti, to, co v něm bylo, bylo to jediné úžasné z celého filmu a zbytek stál za starou belu. Např. si vzpomenu Ted nebo Neighbors, i když tyhle byly aspoň na ty 3*. Tohle byla jedna dlouhá nezáživná podívaná na nahou prdelku Diazky a nahý zadek Jasona s asi dvěma dobrými místy jako když se vloupali do centrály youporn. 1,5* ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Sotva průměrná komedie bohužel zásadně doplácí na to, že nevtipně a neinvenčně omílá otřepané téma dokola a brzy nemá co nabídnout. Příběh je silně nevyrovnaný, protože v úvodu se snaží být jakousi vztahovou tragikomedií, aby posléze přešel v klasickou přisprostlou komedii, což se mu tak úplně nedaří a ke konci se opět vrátil k tragikomedii. Kasdan bohužel dělá, co může, jenže těm málo vtipným momentům, které tu jsou, chybí lepší načasování a hlavně nějaké (alespoň malé) překvapení. V průměrných vodách to jakž takž drží ústřední dvojka Jason Segel - Cameron Diaz, mezi kterou to částečně jiskří, i když je fakt, že zejména na Diaz je už věk vidět, ale sexy svým způsobem pořád je. Bod navíc i kvůli tomu, že se z ní tvůrce nepokouší dělat sexsymbol pro mladé. Jinak tu toho moc k chválení není - tempo je dost kolísavé, vtipů pomálu, ale naštěstí nejsou úplně trapné, jen zkrátka předvídatelné. Vysloveně potěší větší cameo Jacka Blacka, který uvadající děj dost oživí a ještě to vytáhne na průměr. Základem ale je, že divák nesmí moc přemýšlet, protože nesmyslů je tu hodně a zejména scéna se psem je opravdu dost nepovedená. S odřenýma ušima průměr. 50% ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

To byla ale blbost. Nechápu, jak může taková blbost, jako je uniklá nahrávka se sexem vystačit jako zápletka pro celý film. I ten způsob získávání těch Ipadů byl pěkně stupidní. Popravdě jsem se u filmu ani nezasmál. I když pár překvapivých momentů tam bylo. A jaké z toho plyne ponaučení? Cloud je zrádná věc... Jack Black tam měl dobrý štěk. A Cameron Diaz je pořád kus. :) "Odkud jste, z Hustleru?" :D Taky to funguje jako pěkná reklama na Youporn. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Stáhl jsem si verzi, kterou nějaký nadšenec natočil v kině, protože u komedie na dokonalý 1080p obraz sere pes. Bylo na první pohled poznat, že chlapec už má s podobným pirátstvím hromadu zkušeností a obraz byl více než dostačující. Bohužel, z kina byl i zvuk. Zvuk byl taky dobrý, ale bylo slyšet i hromadu neustále se smějících retardů, což mi hodně vadilo. Smáli se i v situacích, které nebyly absolutně vtipné. Každopádně, pár situací, kdy jsem rozpohyboval bránici já, tam rozhodně bylo. Nebylo jich mnoho, ale na základě zdejších kritických komentářů jsem očekával skutečně nejhorší a vůbec by mě nenapadlo, že se párkrát usměji. V další řadě mě extrémně iritovalo, že jsem si prakticky celou stopáž připadal, jak někde v jablečném sadu. Cameron Diaz je sexy čtyřicátnice, která se neustále pokouší hrát někoho mnohem mladšího. Tady jí to docela seklo. Segela nemám rád. Děj je jednoduchý. Asi polovina filmu je o páření a druhá polovina o napravování škod vzniklých pářením. Čekal jsem rozhodně větší průser. Koukat se na to dalo. Lepší 2 *. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Až na asi dvě výjimky zoufale nevtipné, veškeré pokusy o humor byly viditelně křečovité. Přitom téma omylem sdílené vlastní erotické nahrávky mi připadá filmařsky docela vděčné, s velice slušným komediálním potenciálem. Jenže to by chtělo vzít za úplně jiný konec, mimo jiné i vynechat všechny ty stupidní blogy a kecy okolo. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Jason Segal a Cameron Diaz si spoločne zahrali aj v predošlom Kasdanovom filme Mrcha učiteľka (2011). Naopak s Jackom Blackom spolupracoval režisér na komédii Orange County (2002). (ywo666)
  • Nicholas Stoller měl obsadit křeslo režiséra, ale později musel odstoupit kvůli nabitému kalendáři. (Cheeker)
  • Rob Lowe (Hank) si v roku 1989 zažil vlastnú aféru s jeho chúlostivou kazetou, ktorá sa dostala na verejnosť. (Crybaby)

Reklama

Reklama