Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Andílek mi na nervy nelezl, zato přesvědčení našich komerčních televizí, že umí točit filmy pro kina na nervy leze, a značně! Primácký kousek, který pro svou amatéřinu neměl v kinech co dělat. Juraj Šajmovič opravdu neumí. Proč tedy ty (slabé) dvě? Protože se ojediněle mezi typicky lacinými a hloupými pokusy o vtip objeví povedený, což je svým způsobem zázrak, a také protože Anna Kadeřávková se ve své roli roztomile vyžívá a nepůsobí špatným dojmem. Film očividně cílí na dnešní náctileté publikum. 30% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// PLUS: někteří herci (např. Linda Rybová) hráli velice přirozeně a sympaticky, také hudební a romantická linie je za mě v pohodě MÍNUS: bohužel spousta vedlejších postav mi přišli jako otravné karikatury vesnických obyvatel/// Shrnutí: Ta holčina je na nervy, fakt se to s ní přibližně první hodinu nedalo vydržet. Zbylých cca 45 minut to táhne nahoru, ale i tak to nezachrání celkový dojem. Chápu, aby na konci filmu mohla přijít katarze a zadostiučinění, že se nám hlavní dívčí postava změnila, musí jí předcházet jistý předobraz. Pokud se tvůrci řekli, že čím více, tím lépe - nejsem si jistý jestli se rozhodli správně. Anna Kadeřávková hraje (jen doufejme, že nehraje sama sebe) docela přesvědčivě a proměna je překvapivě uvěřitelná a méně násilná, než by mohla být, přesto jsem se úplně nenaladil na atmosféru filmu a buď mě nudil, nebo dokonce otravoval, což není lichotivé./// Celkem 45%/// ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Absolútne prehľadná šablóna, pri ktorej už po 10 minútach presne vieme ako sa bude dej vyvíjať a aj ako to celé skončí. Takže hodnotiť scenár, to je asi aj zbytočné. Ale inak, musím uznať, že základ príbehu nie je vôbec na zahodenie a prvá polovica filmu, ktorá sa niesla v znamení rebélie mladučkej puberťáčky Viktórie, mala čosi do seba. Miestami to bolo aj nápadité a sem-tam sa dokonca zjavil aj dôvtip. Len bohužiaľ, aj tej trápnosti tam bolo zbytočne dosť. Po tom ako nastúpil klasický rozprávkový obrat to už bola len umelá dramatizácia hroziaceho vyústenia deju, ktorá samozrejme končí happyendom (snáď som nemusel dať ani spoiler, lebo toto musí byť jasné každému hneď od začiatku). Takže tak, za prvú polovicu 3*, za tú druhú 1*, takže dokopy akurát tak 2*. Nebolo to zas až tak hrozné... ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Trošku přepálené tři hvězdy, ale za ten začátek si to zaslouží. Od toho obávaného ale zjevně nevyhnutelného zlomu a počátku Viktoriiny adaptace už film začíná vyhnívat do závěrečného odpadu. Za zmínku stojí určitě výborní herci, kteří své figurky zvládají veskrze bravurně a taky smysl pro detail. Škoda zpackaného příběhu... ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Chvílemi docela zábavné, humor dokonce legrační, po stránce herecké napoprvé docela slušné, nicméně celkově film vyvolává otázku, k čemu to všechno vlastně? K ničemu. S nádechem zámořských Teen Movies z konce devadesátých let, do kterého zní ještě drsný High School Rock, se zde odehrává jakýsi, od počátku naivně předvídatelný, přerod záměrně přepipinkované pipinky ve vesničanku, nicméně stále na úrovni bývalého světa. S nevyčerpatelným finančním kontem, virtuální slávou, pusinkou plnou prázdných keců např. i o humánním zabíjení zvířat (rozhodně nejnaivnější pasáž) a jedním přijatelným vesnickým modýlkem, jenž má na hlavě tu správnou vlnu a na fotkách přesně natrénovanej cool a zároveň sexy cute face, sdílí Ví dál svůj život. Co v tom, při troše dobré vůle, tedy hledat? Možná jakousi snahu zobrazit českým teenagerům něco málo o realitě skutečného světa přírody, a zároveň i popichování rozdělené české společnosti. Kdo ví, každopádně, dle mého, tento rodinný kočkopes nepřinese ani jedné straně zhola nic, neb největší prostor zde dostává právě vyumělkovaný svět Ví, což bude, žel přírodo, pro většinu z cílové divácké skupiny ve filmu zřejmě to nejinspirativnější. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)

Reklama

Reklama