Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

jeden z výplodů české kinematografie, u kterých člověk po zhlédnutí netuší, jestli snad nešlo o děsivý sen z horečky. obraz třídního boje hospodských sedláků a mladé influencerky, která ovládá sociální sítě alá powerpoint. film obsahuje mnoho skrytých klenotů - pseudosoudkyni barbaru, chlastání nezletilých na hřbitově a tragické pokusy o humor zesměšňující slováky a ženy. běda těm, kdo se pokusí napadnout velikonoční tradice a nejsou o Vánocích doma! ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Další český film, který jde na nervy svým neumětelstvím, ochotnickými hereckými výkony a nezvládnutým vyprávěním, které má vypadat elegantně. Elegantně vypadá tak maximálně Anna Kadeřávková, ale to jí stačí maximálně na reklamu, herecky je otřesná. Fakt se znovu a znovu a znovu divím, že někteří čeští filmaři nemají téměř žádnou sebereflexi. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To to je takmer žumpa českej kinematografie. Bez príbehu, bez scenára, nevtipné až to bolí. Stačí si pozrieť herecké esá, ktoré sa v tomto snímku mihnú a nechápete, či to myslia vážne. Zo Slovenska pozvaná Elena Vacvalová, to je vrchol kastingového amatérstva. Kadeřávková by nebola herečkou ani v divadle pre mentálne postihnutých. O Hrachovcovej výkone hovorí už jej meno. Stačí, aby sa objavila na plátne dve sekundy a dostanete záchvat plynatosti. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava Victoria není z Venuše, ba očividně ani ze Sluneční soustavy. 1) Jasně, že je to komedie. Ale v někde v zadním koutku své duše cítím, že Victorie není jen autorská fikce. Podobné týpky jsem viděl v reality show Zlatá mládež Takže fakt existují... 2) Zřejmě nejdůležitější informaci, kterou si z filmu odnáším, je zajímavost komentátora Stoky: Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli prý musel naučit řídit traktor. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Anna Kadeřávková je zkrátka exkluzivní zbožíčko, o tom žádná. Ostatně už v klipu Čechomoru byla kouzelná. Ale tady navíc dokázala, že umí zahrát stejně dobře hodnou holku jako otravnou rozmazlenou fiflenku. Bohužel na celý film to nevystačí a ani ty náznaky komedie jsem nikde nenašel, tak šup s tim do průměru. Ne do čistého průměru, ty do očí a uší práskající reklamy a účast Dominiky Myslivcové (kterou jsem nejdřív považoval za Pornellu Kaprovou což je podobná sorta), jo ta to zabila definitivně. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama