Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 12

Recenze (152)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pokud někomu vadil předchozí díl tak na tenhle ani nechoďte jelikož je ještě horší. Máme zde 6 padouchů , ale kromě té černošky (která je zajímavá svým oblečením  ničím jiným) nestojí ani jeden za pochvalu taková Scarlet měla daleko lepší backstory a i příběh než všichni tihle celkově kromě toho záporáka z Já Padoucha 2 zde horší záporáky nenajdete  . Takřka všechny scény jsou v trailerech a ty co lákají a vypadají zajímavě tam ani nejsou (hláška Mimoni do boje ani nezazní hlášky Moji mimoni mě zachrání taky ne a scéna v bance zla vypadá úplně jinak než v trailerech i vzhled padouchů na konci ve zvířecích formách je jiný). Scéna s kung fu je příšerná zbytečně film natahuje a nový mimoň Oto zaujme jen tím, že je tlustý ničím jiným. Jediné co to zachraňuje jsou narážky na budoucí Já Padouchy a scény na začátku s tou učitelkou a s tou krádeží v bance  , které jsou jediné vtipná.  Další díly bych už nenatáčel a pokud vyloženě chtějí tak radši Já padoucha 4 než Mimoně 3. 40 procent ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Mimoni si u mě konečně napravili reputaci. Po těžce průměrné jedničce a nepříliš povedeném Já, padouch 3 tady konečně máme nabušenou svižnou jízdu plnou všemožných šíleností a vtipných scén, není zde žádný prostor pro nudu, snímek nemá žádné hluché místo, vše se hrne takovou rychlostí, až mi ve finále bylo líto, že už je konec. Moc mě nadchly narážky a odkazy na 70. léta, ty jsou fakt výborné, dobové zasazení se povedlo moc pěkně využít. Příběhově se tak trochu sází na jistotu, snímek tím pádem v ničem nijak zásadně nepřekvapí, nicméně nic takového jsem od filmu ani nečekal, takže v tomto ohledu nemohu mluvit o žádném velkém zklamání. Tak nějak jsem dostal to, co jsem očekával, nebo spíš v co jsem doufal. Kvalitativně se pohybujeme někde na úrovni Já, padouch 2. Perfektně odvedená práce, luxusně jsem se pobavil. Mimoni 2 mile překvapili, jen tak dál. Viděno v kině 1.7.2022. 8/10. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

2 roky čakania kvôli pandémii sú za nami a "Minions: The Rise Of Gru" sa konečne dostalo do kín, aby sme si to všetci mohli pozrieť? Stálo to za to? Podľa mňa áno. Je síce pravda, že môj najobľúbenejší projekt od Illumination je séria "Sing", ale mám rozhodne rád aj "Despicable Mesériu. Pravdou ale je, že prvý film "Minionsma veľmi nenadchol. Málo dobrej komédie, prišlo mi to miestami trápne a hlavne to neprinášalo zloducha, ktorého by som chcel sledovať. Vo výsledku pre mňa málo zaujímavý film, ktorého sledovanie som celkom aj ľutoval. No na druhú stranu som bol zvedavý či príchod nášho obľúbeného zloducha Grua veci vylepší. A pravdou je, že áno. Komédia je lepšia, akcia je lepšia, príbeh je podľa mňa zaujímavejší a hlavne vidím konečne aj postavu, ktorá mi počas predošlých filmov priniesla veľkú dávku zábavy no rovnako aj srdca. Bez Grua to nefungovalo. S ním je to oveľa lepšie. Zloduchovia v tomto filme sú podľa mňa tiež zaujímavejší. Minimálne svojimi schopnosťami. Nemáme možno dosť času na to, aby sme ich spoznali, ale viem si predstaviť, že by mohli dostať niekedy svoj seriál alebo vlastný film "Vicious 6", aby sme mali možnosť o nich vedieť viac. Čo sa animácií týka, Illumination tu ponúka tak trošku svoj štandard. Vo finále je pár solídnych efektov, ale nič čo by som už inde nevidel. Každopádne platí, že na tomto filme som sa úprimne pobavil oveľa viac než naposledy. Dokonca aj viac ako na "Despicable Me 3". Takže v tomto smere som rád, že Gru je späť a dal tomuto filmu presne to, čo mu minule chýbalo. Hodnotenie: B ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nahláškovaný nářez jak svině a už dlouho jsem se v kině nonstop nesmál jako zde! Mimoni 2 jsou nekompromisní zábava, která potěší jak malé, tak z nostalgie a skvělého humoru i velké diváky, jede od začátku do konce a člověk se až do titulků nezastaví. Animace je jako vždy výborná, dabing ještě lepší a všechny situace, do kterých se Gru i Mimoni dostanou, jsou naprosto šílené, scéna v letadle a kung-fu tréninku je bezesporu nejlepší z celého filmu a když se 5minut v kuse tlemí jak děti, tak i dospělí, tak to o filmu jednoznačně něco vypovídá. Jsem odrovnaný a kdyby mi někdo před týdnem řekl, že Mimoni 2 budou pohádka roku, vysměju se mu. Po projekci ale můžu s klidem říct, že jde nejen o pohádku roku, ale dost možná i o nejzábavnější film roku, a to jsem k pohádkám povětšinou dost kritický. Odcházím z kina vyšťavený jak už dlouho ne a moje bránice se bude ze smíchu vzpamatovávat ještě dost dlouho:D ()

otík 

všechny recenze uživatele

Viděno v kině s vlastníma dětma. Ty při některých scénách tleskali a tetelily se blahem. Takže pro děti super. Mně to přišlo rozhodně slabší než jednička, ale i tak je tam hodně vtípků a vtipných scén. Bohužel tempu děje moc neprospívá hodně delších scén, ve kterých si Mimoni svou hatlamatilkou vypráví a nikdo neví, co vlastně říkají. Dabing fajn, ale při vší úctě k panu Lábusovi jeho hlas na malé děcko se už moc nehodí. Celkově nadšen nejsem, ale děti ano, takže? Udělej si obrázek každý sám. Hudba: Heitor Pereira ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Film obsahuje krátkou mezititulkovou filmovou scénu. (OJan)
  • První v kinech uvedené pokračování animovaného prequelu a animovaného spin-offu. (KGBelik)
  • Tento film se datuje na začátek roku 1961. Pet Rock, do kterého se Otto zamiluje, však vyšel až v polovině roku 1975. (KGBelik)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama