Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (152)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je cílovka na hony vzdálená mému věku, i tak mě to bavilo. Najde se samozřejmě spousta nedostatků (kung-fu výcvik, nic moc záporáci), ale díky krátké stopáži a štědrému výskytu mimoňských scén se u toho člověk pobaví - velkou zásluhu na zábavě má samozřejmě samotná Mimoňština, která patří mezi nejlepší smyšlené jazyky, které kdy spatřily světlo promítačky. Plusem je i fakt, že není potřeba znát předchozí filmy či sérii Despicable me, film obstojí jako samostatná jednotka. Děcka budou potěšená a zájem o koupi plyšáků, jogurtů, oblečení a dalšího merche zaručen. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Evidentně nejsem cílovka a ti žlutí cosi mě vlastně a priori tak nějak popuzují. Jistě by se našel idioblb moralista, který by po tomto sdělení začal pindat, že proč se na to tedy dívám a hodnotím. Inu, člověk dělá některé věci, protože k tomu má své důvody. Mým dvěma důvodům se to docela líbilo, takže je moje hodnocení lehce nad průměrem, ale i tak z celkového zážitku dne - ten bramborový salát před filmem byl lepší než ten flim. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: V prvom diely sme sa zoznámili s Minions Origin a tu už sa pozrieme na to, ako slúžia svojmu ikonickému pánovi Gruovi, ktorý sa snaží dostať do super šestky najväčších zločincov sveta už v útlom veku. Jeho pohovor sa ale značne komplikuje. Herecké obsadenie: Mimoni sú nemí a ostatné hlasy mi nijako nevadili ako aj v ostatnej animovanej tvorbe poslednej doby. Prevedenie: Mimoňom dochádza dych už od prvej časti a tu sa opäť dostávame do sterilných koľají, kedy iba robia somariny, ktoré mi už úprimne nepripadajú vtipné. Jediným plusom je Gru a atmosféra 70. rokov. Pocity: Tak ako som bol sklamaný z prvého dielu tam pokračujem aj o pár rokov neskôr. Opäť mám ale iba pocit, že som neni cieľová skupina. Pridaná hodnota: Žltá blbosť part 2. 20% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mimoni sú populárni, a mám pocit, že tvorcovia sa z toho snažia za každú cenu vybúchať maximum. Ale mám pocit, že potenciál už bol naplnený a každý ďalší film s mimoňmi je už navyše (ešte nejaký tématický krátky film by mal perspektívu). The Rise of Gru ma až tak nechytilo, scenár bol plytký, superhrdinovia nesympatickí, a jediní kto to zachraňoval, boli samozrejme Mimoni, ktorí svojou neobratnosťou a nešikovnosťou dokážu vždy zlepšiť náladu. Ale ako celok je to tak max 2*. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Toto bolo takmer k neprežitiu. Definitívne musím konštatovať, že moje telo už v prítomnosti uvrešťaných žltých zemiakov spúšťa autoimunitnú reakciu. Tie filmy sú stále o tom istom - pišišvori blbnú, bľabocú a robia bordel, ale je to je tak zábava pre malé deti, ktorým stačí aby to bolo farebné a blikalo to. Bohužiaľ, čomukoľvek inteligentnejšiemu sa tvorcovia vyhýbajú ako čert krížu a tak miest kde by som sa bavil ja tu bolo žalostne málo. 3/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Film měl být původně vydán 3. července 2020, ale kvůli pandemii koronaviru byl film přesunut o rok později. (petr.koca)
  • Když jdou Mimoni pro kámen zvěrokruhu, který Otto vyhandloval se zrzavým chlapcem, hraje píseň „Blitzkrieg Pop“ od Ramones. (OJan)
  • Postavy filmu sa premenia na zvieratá z čínskeho horoskopu. Negatívne postavy sa premenia na draka, hada, tigra, byvola a opicu. Pozitívne postavy na zajaca, kohúta, kozu. Na záver sa negatívne postavy premenia na potkanov. Zo zvieratníka nevidíme prasa, psa a koňa. (giaruj)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama