Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká budúcnosť. Pri prenose zmrznutých ľadových objektov zo spustošenej Zeme sa z jedného z ľadovcov vynorí Jason Voorhees a posádka lode má po chlebe. Desiaty diel hororovej série Piatok trinásteho. (POMO)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (338)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Naozaj zlý horor. Jednu hviezdičku dávam len z úcty k Jasonovi a za peknú, no bohužial jedinú, skvelú zabíjačku. Inak je to strata času a ak čakáte niečo v štýle Freddy vs. Jason, tak si pravdepodobne riadne nabijete držku. Suché, nudné, nezaujímavé, odfláknuté filmové nie béčko, ale rovno céčko. /10%/ ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jason je jedna z nejkultovnějších postav všech dob. To samozřejmě víme všichni. Tentokrát se dostal až do vesmíru, kde pokračuje jeho vražedné řádění. No, radši měl zůstat na Zemi, v Crystal Lake. Když už jsem tady nadhodila to městečko, tak musím říct, že se do něho podíváme, ale až na samotném konci filmu a to jen na malý okamžik. Budeme za to vděčit hologramové projekci. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Již desátý pátek 13. se odehraje ve vesmíru, v roce 2245, kdy kryogeneticky upraveného Jasona (tentokrát se spíš podobá Hannibalu Lecterovi) a jeho poslední oběť vyzvedne kosmická loď ze nové Země. A nová, trikově vylepšená vyvražďovačka začíná. DVD: Bonusy mají titulky, ale jen maďarské! Komentář tvůrců, dokument Mnoho životů Jasona Voorheense (rozhovory s jeho představiteli), Making Of (rozhovory s tvůrci, ukázky storyboradů, ukázky natáčení animací) a trailer. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne zabavnej beckovej sci-fi horor, navic s drticem Jasonem v hlavni roli. Film slusne odsejpa, napad na Jasona ve vesmiru je docela fajn a jelikoz tohle neni zadna budoucnost s laserama a podobne, ale dost spinava, vytvari to fajnovy prostredi a atmosferu. Bat se u toho sice nebudete, ale herci jsou vcelku sympaticky, Jason to rozjizdi ve velkym a misty radne krvave a triky jsou obstojny, takze 90 minut solidni zabavy. Slabsi 4*. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Desátý díl Jasona s názvem Jason X - Tento díl jsem viděl poprvé na HBO a hned jsem si ho musel nahrát na video, to je jasný :D Opět Kane Hodder jako Jason. Jasona X režíroval James Isaac. No jo ovečky zas dávaj hovno hodnocení. Mě se tenhle díl dost líbil. Jason ve vesmíru a nevypadá to vůbec špatně, atmosféra se mi líbila a vraždy jsou provedený dobře. Skvělá scéna jak Jason popadne tu holku a narve jí hlavu kde jí zmrazí a pak ten její zamrzlej ksicht rozmrdá o stůl :D Na konci filmu Jason jako vraždící stroj z budoucnosti, to jsem nečekal že se z něj stane tohle. Díl mě bavil a nenudil. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • Pracovní názvy filmu byly: Friday the 13th Part 10, Jason 2000, Jason X: Friday the 13th Part 10. (Stocki)
  • Jason X byl prvním filmem série, jehož rozpočet přesáhl 10 milionů amerických dolarů. Současně však v USA vydělal z celé filmové série nejméně. (gogos)

Související novinky

Carpenter je Psychopath

Carpenter je Psychopath

18.05.2005

Legendárny John Carpenter (na obr.) sa po štvorročnej odmlke vracia na scénu. Jeho najnovším filmom bude thriller PSYCHOPATH o bývalom agentovi CIA, ktorý je povolaný späť do akcie, aby zastavil… (více)

Reklama

Reklama