Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vážení slovenskí a českí muži, dávajte si pozor, aby po tejto reklame na čaro luxusu v partnerskom vzťahu nebrala vaša partnerka odmietnutie kúpy originálu Wuthering heights ako prejav vašej neschopnosti si zarobiť peniaze. Že sa veci vyvinú trochu inak, je skôr iba detail a na veci to až tak veľa nemení. Oceňujem, že film je nakrútený presne tak, aby svoj účel splnil a v tomto smere nedošlo vlastne k žiadnej chybe. Čo je možno na celej veci to najstrašidelnejšie. Dokonca jedna sekvencia, skladajúca sa z prestrihávania troch dejových línií, je veľmi šikovne zostrihaná. Dialógy sú bohužial peklo. Byť gay, asi podám do Bruselu žalobu za hanobenie menšiny. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Hlavní kostrou a postavami je to strašná vyžíračka Bridget Jonesové. Příliš dlouhé, moc zakomponovaných zbytečných příběhů, klidně mohli natočit víc dílů, takhle jsem jen znuděně čekal, co tam ještě udělají za zvrat, který byl ke všemu silně předvídatelný. Ta blonďatá píča, myslím tu herečku nebo postavu (ten vtip byl super), kterou hrála tam byla naprosto zbytečná a už mě dosazovaní takových postav začíná v českých filmech srát, protože jinde to nemají. Dabing nebyl zvládnutý na jedničku. Ale hlavně je to bohužel důkazem toho, že Češi neumí vymyslet vlastní dobrou zápletku a tak vyžírají ostatní osvědčené. Přes všechny tyto negativa, jsem se dlouho takhle v kině nenasmál. Bylo to nesmírně kvalitně zahrané, Táňa je neuvěřitelná! Petr Vaněk sekunduje s buzikem a kazí to jen na lyžích, kde se to asi hraje hodně těžce, ostatní o nic horší. Každopádně pro pátou hvězdu jsem se rozhodl po posledním záběru na Michala Žebrowského, to byla paní Ferencová třešnička na dortu i včetně toho náramku. ... GA Cinema ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

combo včerejšího Manžela na hodinu a tohoto mě asi zase na pár měsíců vyléčilo z českých filmů a z českých romantických "komedií",Všechno nebo nic je podobně hloupé jako Manžel na hodinu,v mnoha ohledech dokonce hloupější.Postavy mají být až na jednu nejspíš velci sympaťáci,ale moc se podle toho nechovají.Dějově je to navíc slepenec těch nejobyčejnějších a nejjednodušších klišé,které si v rom-komu můžeme představit,nemluvě o příšerné stereotypizaci všeho a všech.Minimálně to diváka může přivést na myšlenku,že vydání knihy je podobně náročné jako nákup pečiva.Tohle prostě nemůže zachránt ani Táňa.Jo a nesmál sem se...prakticky vůbec...nebo vlastně jednou...20% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Bude to patlalka.Její řachanda byla kravina,a ani tenhle její druhej film neni nic moc.Nejzábavnější,a hlavně takový vodlehčený scény byly z hor,a pak s Ondrou Sokolem,jinak spíš všemu podobná romantická limonádka.Ale obsazení ženskejch rolí pěkný,zato chlapi se moc nepovedli.Viděno,a zapomenuto.40%. ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele

Film by nemusel být tak špatný, kdyby u každé sexuální scény neproběhla soutěž, rozmlátíme více nábytku a dekorací než v předchozí scéně. Tady ty afektované scény mi celý dojem zkazili. Jak už tu padlo několikrát, taky mi přijde, že se jedná o takový pokus vytvořit českou verzi Sexu ve městě. Celý film zachránila postava Lea v podání Petra Vaňka. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Keď bolo treba obsadiť tie najmenšie role, pomohli kamaráti. Pôrodníka Lindy (Tatiana Pauhofová) hral pán Roman Polák, riaditeľ činohry SND, teda herečkin kolega a šéf z divadla. Sestričku pri bábätkách si zahrala sestra režisérky Marty Ferencovej, ktorá sa prišla pozrieť na nakrúcanie. Chlapa vo vírivke v saunovom svete hral asistent réžie. V kníhkupectve si zákazníčku, ktorú Vanda (Klára Issová) vyhadzuje, keď tam vtrhne Jakub (Michal Zebrowski), zahrala režisérkina ekonómka. A zahral si aj veľmi obľúbený, vždy veselý člen štábu, Andrzej, osobný kaderník Michala Zebrowského. V zábere z Talianska pri fontáne, začína kamera na ňom, ako si nesie kávu. Tiež je známe, že v Tatrách na recepcii si zahrala aj samotná režisérka so svojim partnerom Pawlom, ale táto scéna bola z finálneho strihu nakoniec odstránená. (monalisa69)
  • Úvodnú scénu, kde sa Linda (Tatiana Pauhofová) obleje kávou po tom, čo do nej vrazí Jakub (Michal Zebrowski), museli tvorcovia opakovať viackrát. Kabát, ktorý mala Táňa na sebe, totiž nenasával tekutinu a vôbec nebolo vidno, že by bola obliata. Kostyméri to dokázali až špeciálne zafarbenou tekutinou. (monalisa69)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno