Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (90)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě poučeni z předchozích sérií, vytvořil autorský tým parádní mysteriózní detektivku. Postav sice bylo opět velké množství, ale protože měly v příběhu celkem smysl, dalo se v nich orientovat. Motiv pachatele byl také uspokojivý. Navíc byl neznámý až do konce, jeho odhalení bylo překvapující. V posledním dílu sice neudrželi autoři napětí, protože bylo jasné, kdo se nepotká a co se nestane. Navíc děj trochu natahovali, pro mě nesmyslně ve světle toho, co vše nám potřebovali sdělit. Nakonec ale bylo vše vysvětleno. Jiří Strach již oznámil konec Labyrintu (čtvrtá série údajně nebude, tedy pokud diváci nezaplaví vrátnici televize dopisy tak, že nebude možno projít), tak jen doufám, že jeho jiný další počin bude stejně kvalitní. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria ma vôbec nesklamala, počas šiestich epizód sa rozohrávala výborná tajomná atmosféra. Až na tú siedmu, ktorá bola akoby naviac a chcem si z nej pamätať len záverečné definitívne odhalenie. A teda bolo čo odhaľovať pri tom množstve postáv a zápletiek, z ktorých niektoré viedli len do slepej uličky. ()

Reklama

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vy nevěříte v Boha, pane Jonáši, vy věříte ve svou vlastní představu o Bohu...to není víra, to je handl!" A já teď věřím, že Jirka Strach jde konečně správnou cestou. Nemyslím tu mysteriózní, tou kráčí už hodně dlouho, ale cestu kvalitního scénáře, protože tentokrát se prakticky vyvaroval nereálného nebo nelogického chování postav a co se týče příběhu, tak ten je snad jedním z nejkomplikovanějších v našich končinách! A přitom se v něm nezamotal, ty různé linie mohou evokovat i skandinávskou scénu, i když atmosféru Pustiny to třeba rozhodně nemá, ale ta je také spíše jiným žánrem. Každopádně jen tak dál a můj vzkaz: Zasloužilo by si to "filmovou" kameru! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už nemá příliš co nabídnout po stránce zpracování. Způsob vyprávění i styl snímání je daný, překvapit tedy moc nelze. Přesto je to dobré řemeslo a nuda minimální. Veronika Freimanová zahrála životní roli. Chyběla mi Zuzana Kajnarová, nechyběla mi Vilhelmová. Langmajerovi sekunduje Lenka Vlasáková, což není až zas tak špatné. Zuzana Kanocz byla ale nejlepší parťák. 75% ()

BaruM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá série je výjimečná, a má své osobité kouzlo. Tentokrát mě upoutalo pátrání, kdo je pachatel, či pachatelé. A nejvíc se mi líbí, že i když jste na správné stopě, během jednoho okamžiku Vás dokáže přesvědčit, že to může být jinak. A tak opravdu musíte čekat až do konce, aby jste zjistili, jak to vlastně doopravdy bylo. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Když zatknou Stolařovou a ukážou jí Adamovy obrázky vražd, velmi ji to překvapí a tvrdí, že je nikdy neviděla. Přitom v psychiatrické léčebně byla u toho, když je Adam kreslil v zahradě. (honajz)
  • Psychopat vězní své oběti na rakouském hradě Hardegg, sklepení hradu s klecemi je ale natáčeno na hradě Lipnice nad Sázavou. Když však seriáloví policisté prohledávají skutečný hrad Lipnice nad Sázavou, záhadně žádné sklepy neobjeví. (RadimHavl)
  • Kostel, u kterého byl ponechán Valenta (Zdeněk Dušek) ukřižovaný hlavou dolů jako Apoštol Petr, je kostel sv. Jakuba a Filipa v Lelekovicích (okres Brno-venkov) (Aleq)

Reklama

Reklama