Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Verte či nie, ale aj keď je tu napísaná USA, za 96 minút som sa necítila ani na moment trápne. Bola som ohľadom ďalšej komédie s hviezdami po 80ke trochu skeptická. No Freeman, Caine aj Arkin to ešte stále vedia roztočiť. Možno už nie v takom závratnom tempe ako voľakedy, no stále ma proste bavia. Vtipov mohlo byť viac, ale nesťažujem sa; určite lepšie, než ich strieľať viac a do prázdna. Starčekovia sú posledné roky proste in (nielen v kinematografii..) a Braff vďaka tomuto trendu stvoril jednu príjemnú oddychovku. PS: Trochu sa hanbím, že je Morgan nominovaný v jednej morbídnej výzve... mal by byť nesmrteľný. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Z trailerů jsem čekal opravdovou nefalšovanou zábavu, kde bude každou minutu filmu znát spousta let (dohromady bezmála 200let) herectvý všech zmíněmých hlavních herců. Bohužel se tak nestalo. Scénárista ani režisér prostě nedokázal tuto devizu využít, takže se z filmu stal pouhý průměrný úsměvný snímek. Za mě 63% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prakticky nikomu se to nelíbilo a má to 73%. Caine, Morgan a Arkin chtějí vykrást banku a příště zkusí třeba zase proniknout do nejlepší hokejové ligy světa. Komu stačí podobné úvahy k úsměvu po celou stopáž snímku, tomu upřímně závidím. Protože snímek je přesně o tom jestli důchodci mohou vyloupit peněžní ústav. Takže samotný námět je tím jediným vtipným momentem na celém Going in Style. 50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Museli být hodně mladí a fit. Vystřílel jsem do nich celý zásobník a stejně se všem kulkám vyhnuli." Tak tři důchodci, kteří nedokázali ukrást ani suroviny na gordon blue ze sámošky, ukradli miliony z banky. To by bylo tak skvělé, kdyby to byla parodie, ale ono je to asi míněno vážně. Takže za mě palec nahoru za kritiku toho, jak je v USA snadné rozpustit penzijní fond, za zábavný útěk po krádeži v obchodu a za důchodcovský sex. A ten zbytek, tedy stáří, nemoci, rodinné hodnoty a FBI, mě spíše rozesmutněl než pobavil. Jdu se podívat na Zákon a pořádek, tam se ty případy řeší rychleji. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná komedie, která těží hlavně z kratší stopáže. Nemáte díky ní čas na to, abyste se mohli jakkoliv nudit. Sociální linka je navíc aktuální a uvěřitelná - s hlavními hrdiny tedy plně soucítíte, což udržuje napětí na vysoké úrovni. Navíc to všechno opravdu funguje a do samého konce nevíte, jak to celé dopadne. A to já dokážu ocenit... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. března 2017 v SVA Theater v New Yorku. (BMW12)
  • Původně měl mít film americkou premiéru 6. května 2016. Nakonec ji ale studio Warner Bros. přesunulo až na 7. dubna 2017. (PaTeXx)
  • Reštauráciu, v ktorej sa pravidelne stretávajú traja hlavní aktéri filmu, sme mali možnosť vidieť už aj vo filme Mafiáni (1990). (Astonko)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama