Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (225)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zrejme budem aj tentokrát márne dúfať, že si aspoň po tretí raz ( všetko dobré ) ľudia uvedomia, že už akokoľvek je príbeh ( hlavne pre dámy ) lákavý a nápodobne aj nevkusný, úbohý, robiaci zo žien zlatokopky ( haló #MeToo, kde ste teraz, keď vás planéta Zem potrebuje? ), predsa len ide o otrasne natočený film. Rosamunde, Danielle, Inga, zlaté dievčatá, chceli ste dámam ukázať, aké je to zamilovať sa pod majákom, pri pobreží, na fjorde...a potom príde tá omrzlina E.L. James a z vašich čitateliek urobí zombies túžiace po jednom - o vyšportovanom modelovi, ktorý si ,,poctivo,, zarobil svoje miliardy, nikomu tým neublížil, nikým nemanipuloval a je odhodlaný sa zaľúbiť do šedej mišky, ako je Ana Oceľová. Pretty Woman, kde si, Mickey, Kim pomôžte nám!!! Pretože, ako tvrdia tu isté nemenované komentujúce užívateľky, že - proste my ženy to tak máme rady, tak sme v koncoch. Nech žije pracujúca trieda!!! A spomínal som vôbec, že film samotný stojí svojím spracovaním, ( asi ) hereckými výkonmi a taktiež aj soundtrackom fakt za jedno veľké, ešte teplé z análu vyvrhnuté... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Podle knihy E. L. Jamese. Christian a Anička žijí snobský život v luxusu. Ale potom co Anička za hnízdí a chlapci ji přestanou říkat místo slečno paní, jejich život ohrožují nové hrozby a Anička nechá mozek venku před domem. Je to provedeno tak nějak pustě prázdně. V detektivní části jsou nelogičnosti. Jsme přesvědčováni jak těžký je život miliardářů. Dialog jsou fakt hlubokomyslné, ale alespoň feministka zkrotila alfasamce šarméra. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Třetí díl potvrdil to zásadní spojené s celou sérií - mimořádně slaboduchý scénář/románová předloha. První film se sice z mého pohledu povedl lépe než kniha, ale druhý a třetí už se utopily v hloupostech. U třetího dílu jsem kroutil hlavou, jak byly na sebe některé scény nalepeny zcela zbytečně a pokud by ve filmu nebyly, vůbec nic by se nestalo. Zvláště druhá polovinu filmu byla místy již dost utrpením. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Dám 4 hvězdy i když jsem hodně nad tím přemýšlel po cestě jelikož začátek filmu dobrý super ale pak minimálně hodinu pro mě nuda nic nového nic co by mě nějak nadchlo vše co znám sem viděl zas. Pak to trošku vzalo jiné otáčky ale pořád mi to přišlo slabé o proti dokonalé dvojky, myslím si že rejža už nevěděl jak natočit finále a asi se s tím trošku i pral. Soundtrack až na dvě skladby hodně slabý a dost nepovedený, konec po titulkách a opakováni celé trilogie super, na dvě nečekané udalosti slabší koukáni zakončení super ale mohlo být víc roztáhle. Podle mě se trojka měla více dát do akce když už se tam cpala víc jet na drama romanticku atd. Slabší 4. ()

Fleinka 

všechny recenze uživatele

Končím s prací i se studiem a začnu se živit, jako spisovatelka BDSM románů. Neviděla jsem sice první dva díly, celé mi to přišlo jak německá kriminálka: bez děje a komisaře Rexe. Narvané kino k prasknutí, spoustu trpících kluků, co se vyrazili podívat na toho pana úžasného a zjistit po čem jejich partnerky touží... myslím, že většina si všímali více pout, análních kolíků než toho luxusu, kterým pan Šedý oplíval. Každopádně jiskra naděje, že je partnerky neopustí byla zažehnuta, jelikož pan Šedý neumí vařit...ufff. Čekala jsem krapet jiný konec, takový kdy se Anestejža probudí z bezvědomi na dlaždičkách McDonaldu, když uklouzla po omastku z fritézi, při smažení hranolků a všechno se jí to jen zdálo....to možná bude v dalším díle....necháme se překvapit. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Film se začal natáčet v únoru 2016 ve Vancouveru v Kanadě a v Paříži ve Francii naráz s předchozím dílem Padesát odstínů temnoty (2017). (PaTeXx)
  • Severoamerické tržby byly 100,4 milionu dolarů, celosvětové pak 372 mil. (NIRO)
  • Natáčanie filmu trvalo 103 dní. (ČSFD)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama