Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté Hank Rafferty a jeho parťák Charlie Reed se při akci dostanou do přestřelky, během níž je Charlie zabit. Vyšetřováním je pověřen detektiv McDuff. Zanedlouho se Hank dostane do sporu s užvaněným černochem Earlem Montgomerym, kterého právě vyhodili z policejní akademie. Když Earl propadne panice kvůli čmelákovi, pokusí se Hank hmyz odehnat obuškem. Náhodný svědek vše natočí na videokameru a nahrávku prodá televizi. Nešťastný Hank je vyhozen od policie a odsouzen za napadení na šest měsíců. Po propuštění nastoupí u bezpečnostní agentury a je odhodlán na vlastní pěst vypátrat vraha svého parťáka. V noci přistihne ve střeženém objektu zloděje a opět se dostane do přestřelky, do níž nečekaně zasáhne i Earl. Pracuje totiž jako strážný u stejné agentury. Zatímco zlodějům se podaří uniknout, Hank a Earl jsou zadrženi policií. Po propuštění pokračují v pátrání a dostanou se do kamionu zlodějů, směřujících do Mexika. Uvnitř najdou prázdné sudy. Když zjistí, že jsou zhotoveny z neznámé slitiny a že s pašeráky musí spolupracovat někdo od policie, ukryjí náklad tajně v garáži Hankovy bývalé přítelkyně Denisy. Oba muži pak vyrazí do akce, aby konečně dopadli zločince i jejich policejního spolupracovníka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

pravda1 

všechny recenze uživatele

Neviem či som sa zasmial na tejto akože komédii ak áno tak maximálne dvakrát. Lawrence úplne slabučký výkon absolútne mu nejde rola utláčaného černocha omnoho lepší bol v Bad Boys.Taktiež Steve Zahn ten mi tam nepasoval nudný a nevýrazný.Ešte že tam bolo pár akčných scén čo tento film oživili inak nuda. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Asi nepůjdu s davem, ale co... Mě se to líbilo, mělo to šmrnc, originální humor, spád a zasmál jsem se u toho dokonale... co víc si přát od komedie. Bravurně zvolené duo černocha (Lawrence) s bělochem (Zahn). Černoch tak trochu ulítlý magor bez sebeúcty, běloch zase hodňas s neprůbojnou povahou. Ale nakonec je z nich dobrá, originální a hlavně směšná dvojka. 80% EDIT: Hmm, posledních pět komentářů se nějak nemohu ztotožnit s celkovým hodnocením Čsfd. Nevím, čím to je. Jestli si schválně vybírám filmy, o kterých vím, že mě nebudou bavit. Nebo jestli je to mnou... Nebo tím, že mám na filmy méně času, než dřív a tím pádem si je dost nevychutnám... netuším. Ty filmy, co jsou zase podle Vás uživatelů špatné, se mi zase líbí. Třeba to tak má být, asi jsem jiný. :-) ()

Reklama

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Když jsem National Security viděla poprvé, koukat se na to dalo, dokonce bylo i spozorováno že jsem se i několikrát zasmála ale tenkom se smejú už jenom tomu jak to je sprostě nahraný a jak nefungujou žádny fórky ale jen komické postavy ktoré jsou vypatlané a ich herecké obsazení je vrchol nevkusu. Podle mě je tolhe nějvětší chybou v živote co jsem kdy mohla shlédnout. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence umí být vtipný, jenže tento film není ten případ. Je to klasická přihlouplá blbůstka, která jen v určitých momentech vykouzlí úsměv, ale jen opravdu minimálně. Ono i Eric Roberts působí znuděně, taky bere vše co mu padne do ruky, bohužel. Pokud si někdo vyloženě užívá mučení, tak směle do toho. Jinak sáhněte po jiným filmu. ()

hnkflknk 

všechny recenze uživatele

Velmi předvídatelné. Sem tam nějaký ten vtípek, u kterého se zasmějete půlkou koutku úst, a nebo vůbec. Jeden policajt je ukecaný a rádoby vtipný rasista a lhář černé pleti a druhý policista je nešikovný smolař bílé pleti. To je kombinace. Samozřejmě ze začátku jsou vůči sobě v opozici a ke konci se začnou mít "rádi" na život a na smrt jako nejlepší "parťáci" století. Nevim, ale takovým filmům jako je tento se obloukem vyhýbám, protože téměř u každé scény víte, co přijde. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (6)

  • Earlova automatická pistole ‘‘Earl Junior‘‘ je Glock 18C. (CliffLee)
  • Celý film sa natáčal v Los Angeles s výnimkou scén z pláže, ktoré boli natáčané v San Franciscu. (Real Tom Hardy)
  • Na DVD naleznete i alternativní konec. (CliffLee)

Reklama

Reklama