Reklama

Reklama

Blair Witch: 20 let poté

  • USA Blair Witch (více)
Trailer 1

20 let po záhadném zmizení Heather Donahue a jejího filmového štábu v burkittsvillských lesích se její bratr vydává na místo činu. Spolu se skupinou přátel je odhodlaný zjistit, co se tenkrát skutečně stalo. Jenže jejich výprava od začátku nejde podle plánů. Atmosféra houstne, ve tmě někdo čeká a z lesa není podle všeho úniku... (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (265)

Pítrs85 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude zbytečný, hloupý a trapný rímejk, znásilňující ve všech směrech lepší originál z roku '99. Po zhlédnutí musím napsat, že to je zbytečný, hloupý a trapný rímejk, znásilňující ve všech směrech lepší originál z roku '99. Njn, na legendy se nešahá. A ty, Myricku a Sanchezi, přestaňte produkovat takovéhle sračky a raději natočte sequel/prequel/anything o Rustinu Parrovi nebo aspoň o Coffin Rock. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Abych to porovnal s prvním dílem, tak tentorát byla občas atmosféra slabší. Ale jinak všechno je vymakanější a konečně i na pár okamžiků zahlédneme zlou čarodějnici, což byl největší průšvih v prvním dílu, kde se na ní těšíte a ono prd. Tady se sice jen mihla, ale aspoň to vyvolalo nějaké napětí. Jinak žádný zázrak to ani tentokrát není a hlavně se všechno nese v podobném duchu jako první film. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po zdrcujících recenzích jsem čekal nějaký strašný průser a vůbec sem nechápal, co může být na filmu tak špatné a co víc, nechápu tu většinu diváků ani po projekci.Adam Wingard je kvalitní režisér, tudíž má film všechny aspekty poctivé řemeslné práce, at' už je to vizuální stránka, kamera nebo herci...všechno je na top úrovni dnešních kino produkcí, příběhu je trochu víc a perfektně navazuje na 17 let starý první film.Postavy nejsou hloupé, nepronášejí blbé dialogy, nechovají se nelogicky...jen pod tíhou pekelného strašení které je daleko intenzivější a děsivější než v jedničce dostávájí pěkný kotel a moje srdeční pupma s nima.Takhle nějak jsem si představoval slušné pokračování Blairwitchského kultu a i když mohl být konec víc odvážnější a ukázat zlo déle, celkově je Blair Witch dobře natočený film a co víc hodně děsivý horor a to odmítavé přijetí a zdejší výblitky malomocných dětiček pod jejich trapným odpadovým hodnocením mě můžou jen dokonale přesvědčit o idiotismu lidské rasy 21. století která zde na této databázi má mocné zastoupení v pár uštěkaných frockách.Zakončení hororového roku nemohlo být lepší a snad si Blair Witch ještě pár inteligentních fandů najde, na 65% hodnocení má s přehledem.Za mě 75%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První Blair Witch tu záplavu laciných FF hororů spustila a bylo by hezky symbolický, kdyby jí remake/sequel na věky věků stopnul. Zakončení by to bylo víc než "důstojný", protože na nejnovější bosorce z Blair je krásně vidět, že tenhle formát už nemá filmovýmu světu co dát. Wingard se sice snažil o trochu víc akce a dokonce se dá říct, že film má něco jako náznak scénáře, ale co je to kua platný, když díky tý létající kameře je zase vidět prd a pokud už se teda objeví něco zajímavýho, tak H8 zase utíká rychle pryč, aby z toho divák náhodou něco neměl. No a zbytek obstarává čokl, kterýho někdo tahá za ocas, případně dupající jezevec, kterej straší nesympatický osazenstvo. Už asi po stopadesátý si říkám, že s FF končím, ale protože jsem blbej, budu se i příště rozčilovat u dalšího 10% kousku. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na ochranu před blairskou čarodějnicí si prý máte stoupnout do kouta a zavřít oči. Za sequel zbytečný jak blinkry na jejím koštěti by si měl jít Wingard do kouta kleknout.. Což o to, kužel světla z baterky mířící do nočního lesa či zchátralého domu umí být v očekávání věcí příštích hrůzyplný, ale pokud jsou to desítky minut stereotypu obalené hysterickým ječením, dojdete k závěru, že stejně atraktivní jsou i záběry z inspekční kamery v kanalizaci. Po sedmnácti letech a tuctech podobných filmů už toto prostě z principu nemůže fungovat. Do toho úplně připitomělé jump scares a krajně nesympatická mládež, co je vybavená vysílačkami s GPS, různými typy kamer, dronem a snad i mobilní aplikací The Nearest Baba Jaga a přitom ani neumí postavit stan či orientovat se v přírodě pomocí marylandských mravenišť. Vždyť jim přejete konec rychlejc, než se řekne: „Kdopak mi tu loupá metamfetamin?“.. Omlouvám se, ale příště se raději podívám na Tony Blair Witch, found footage o náročném soužití bývalého britského premiéra s jeho panovačnou manželkou.. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (9)

  • Počas natáčania mal filmový štáb zakázané používať slovné spojenie "Blair Witch". Dokonca ani v scenároch, ktoré casting čítal po prvýkrát, sa toto spojenie nenachádzalo. (Marceloo)

Související novinky

Záhada Blair Witch má pokračování

Záhada Blair Witch má pokračování

24.07.2016

Jestli jste se těšili na zářijový horor The Woods, ode dneška se na něj budete těšit ještě trochu víc - z nového filmu Adama Wingarda (The Guest) se totiž vyklubalo pokračování Záhady Blair Witch.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno