Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž, který uprchl z psychiatrické léčebny, je nebezpečný svému okolí. Je stále o krok před kriminalisty v čele s majorem Špalkem. Co spojuje muže, které pachatel s důrazem na symboliku nastražil policii do cesty? Filip zjišťuje, že jeho vzpomínky na dětství v tomto kraji jsou možná klíčem k vyřešení případu. (Česká televize)

Recenze (50)

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět byly ambice tvůrců určitě mnohem větší, než co se z toho vyklubalo. Pokus o thriller bohužel zkolaboval po prvních pár minutách, během nichž hlavní hrdina díky svým věšteckým schopostem ziskaným díky propadu z minulosti řeší jeden přîpad únosu za druhým. Ale závěr se vydařil, vivat plegomazin. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem lepší než úvodní díl, byla v tom přiměřená akce, humor, všechno. Neužil se mi začíná čím dál tím víc líbit, jen ty jeho kostýmy mi lezou na nervy (což není chyba). Obsazení celkově je vážně skvělé, a tenhle díl mě v tom jedině utvrdil. Soudruzi SNBáci jsou co věta, to perla, hlavně Trojan a Kopta, ikdyž Budař a Jeřábek taky nezahálejí. Líbí se mi taky ta serióznější linka s Filipovým otcem. Celkově tenhle díl hodnotím velmi kladně, a těším se na další. Čest. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moment prekvapenia sa už nekoná, ani Trojan už nehláškuje. Stále sa nájdu zaujímavé momenty, ale nie je ich až tak veľa ako v prvej časti. Aspoň dnes už máme potvrdené, že Michal David je večný. –––– Dnes jsem nic nevidetelního neviděl. –––– Vezmeš mě na druhej břeh? – Ještě tady chvíli zůstanem. Je nám tady dobře. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda se příliš snažila být thrillerem a já jsem jí to moc nevěřil. Myslím, že by tento seriál měl stát spíše na humoru, protože ve chvíli, kdy je dovoleno postavě Ivana Trojana, aby mě rozesmála, dostává druhý díl ty správné grády. Ve chvílích, kdy se začíná řešit koma hlavního hrdiny, se celý příběh zbytečně přibrzdí a zpoza rohu začne vykukovat číhající nuda. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To je šmrncovní pachatel. Na takovýho u nás na okrese jen tak nenarazíš." Z léčebny uletěl Anděl a já se přiznám, že jsem při vyšetřování čekal od týmu socialistických vyšetřovatelů mnohem lepší zábavu. Klement sice dělal výživné analýzy, Plachý si stylově sjednal pořádek na diskotéce a Brousek jedinečným způsobem vyřizoval telefonát s pachatelem, ale retrospektivní poskakování v čase mě spíše rušilo, takže příště více analýz ruské (sovětské?) zmrzliny, bezdůvodného mlácení sprostých podezřelých a soudruhování, ať si to užiju. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Marvanovi chytají ryby v obci Horní Jiřetín, v pozadí je vidět areál chemičky Unipetrol. (sator)
  • Marvan (Václav Neužil) má na pokoji tranzistorový přijímač VEF 206 ruské provenience, vyráběný od roku 1973. (sator)

Reklama

Reklama