Reklama

Reklama

Blok 99

  • USA Brawl in Cell Block 99 (více)
Trailer 1

Když bývalý boxer (Vince Vaughn) přijde o zaměstnání a stojí před rozpadem manželství, rozhodne se přijmout práci drogového kurýra v naději, že se štěstí obrátí na jeho stranu a on konečně zabezpečí svou ženu Lauren (Jennifer Carpenter). Právě ve chvíli, kdy se mu začíná dařit, končí za mřížemi, kde bude muset učinit řadu děsivých a zoufalých rozhodnutí, aby ochránil své nejbližší. Zatlačen do kouta má jedinou šanci: probít se vězením jako nelítostným bojištěm nejnebezpečnějšího bloku ze všech – Bloku 99. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (646)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Brawl in Cell Block 99 je jeden z najlepších snímkov čo som v poslednej dobe videl. Jedná sa o abstraktne násilnú snímku, v ktorej jeden maniak láme na kusy celú bandu nepriateľov. Niečo tak chlapského už bolo dlho potreba a navyše je tento film prvotriednym prírastkom do žánru - väzenských - snímkov. Vince Vaughn je v hlavnej úlohe dokonalý a jeho výkon by bol pokojne hodný Oscara. Ako zaškatuľkovaný komik to má vo filmovej brandži ťažké. Je to ale obrovská škoda! Film má cez dve hodiny a aj to mi prišlo vo výsledku sakra málo. Ja som si túto špinavú a brutálnu jazdu užíval každú minútu. Všetko to pôsobilo veľmi reálne čomu dopomohla zvláštna kamera, podarené pästné súboje a gore, ktoré sú typické pre Zählera. Pre mňa jeden z najlepších snímkov roku 2017. Výborný Vaughn a geniálny Zähler, ktorý sa pre tento biják narodil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $64,453Tržby za predaj Blu-ray v USA $761,391Tržby za predaj DVD v USA $1,039,490║ Iná haluz, náhul, masaker. Do kelu toto malo riadne grády, Vince Vaughn iný borec, lámač sŕdc, teda kostí. Mňamka. Chutilo. /100%/ ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POKUD NEUDĚLÁTE, CO MŮJ ZAMĚSTNAVATEL CHCE, ZARUČUJI VÁM, ŽE OBDRŽÍTE BALÍČEK …“ /// Vinc je kurevskej fešák! (zůstalo mu totiž kus charismatu z Temnýho případu). A taky vlastenec a rodinnej typ. Jen jednu chybu má – vsadil na špatnou práci. Sice je nejlepší tam, kde jiní nestačej, ale odměnou mu je 7 let v místnosti s dírou v podlaze. Čumět na zásadovýho chlapa (co se vydal špatnou cestou) v base s mírnou ostrahou by mohla bejt filmová nuda, ale naštěstí vo tom nemá cenu přemejšlet, páč Vinc dostává vod scénáristy do ruky trumfy, se kterejma umí zacházet. Bere nás do temnýho zákoutí americkýho vězeňskýho systému (předpokládám, že smyšlenýho, páč tohle by Amnesty International fakt nekousla). Kurva Jo! Takhle se má chovat chlap, kterýmu jde vo rodinu! Jestliže se nemá J. Wickovi šahat na psa, důchodcům na sociální jistoty, tak v zástupu těch, kteří si nechtěj nechat šahat na svoji starou, zaujímá Bradley Darrel Thomas přední místo. Vinci jsi Bůh! Prožít s tebou těch 78 dní byl fajnově brutální zážitek! P.S.: Rád jsem Vás zase viděl pane Udo Kiere… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Taťka má kolena plný střepů (nesere ho to, páč původně jsem neměla mít nožičky…). 2.) Miluju filmy, který jedou „na krev“ (nebo na mozek). 3.) Thx za titule „unchained“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keď si odmyslím tú absolútne trápnu prestrelku hneď v úvode, v ktorej banda idiotov strieľa po sebe asi z päť metrovej vzdialenosti, schovávajúc sa za autá, tak musím priznať, že toto nie je najhorší snímok z väzenského prostredia “bez väzenského prostredia”. Ono sa totiž takmer 3/4 filmu odohrávajú kade tade, len nie tam, kde by divák dúfal. Keď tento snímok porovnám s nedávnym “Shot Caller”, tento takú úroveň kvality z pohľadu príbehu nedosahuje, pričom vyššie hodnotenie si samotný snímok vyslúžil až záverečnou “dvackou”, kedy brutalita dosahuje pomerne nevídanú vysokú úroveň. Rýchlo to ubehlo, bavil som sa .. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

MEGA! Z takto B-čkového námetu vytrieskať takto parádny film chce veľkú dávku kumštu. Výborný scenár, cool réžia a úžasný Vice Vaughn to tlačia dopredu neuveriteľným spôsobom. A tá brutalita je možno trochu cez čiaru, ale "krásne" dopĺňa atmosféru. Mám pocit, že sa tu urodila keď už nie budúca klasika, tak aspoň veľký kult. Zahler je frajer. 10/10 P.S. ale ak niekomu vadí brutalita, vážne to nepozerajte ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Režisér S. Craig Zahler napísal scenár k snímku Brawl In Cell Block 99 ešte skôr, než k snímku Krvavý tomahavk (2015). Aj napriek tomu sa Tomahavk dostal do výroby ako prvý. (misterz)
  • Keď Bradley (Vince Vaughn) vyjde počas prestrelky z vody, jeho hlava a oblečenie sú suché. (Arsenal83)
  • Kvôli filmu absolvoval Vince Vaughn (Bradley Thomas) trojmesačný boxerský tréning a nabral takmer 7 kíl svalovej hmoty. (MikaelSVK)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama