Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Recenze uživatele Eliott k tomuto seriálu (3)

The Grand Tour (2016) 

V průměru lepší než Top Gear. Nicméně nutno dodat, že jsem viděl jen první sérii. Podrobnější hodnocení: Vtip 4*, nápaditost 5*, témata 5* hosté 4*, moderátoři 5* a kamera 5*. I když poslední série v Top Gearu s nimi byli slabé, tak tady si moderátoři rozhodně polepšili a mohli roztáhnout svá křídla. ()

Námořníci (2019) (S04E01) 

Netradiční, ale velice vtipný námořní díl. Především mne pobavily cyklistické vložky, humorné nákupy a James May se svými kratochvílemi. Tak jako tak nadprůměrný díl. 80% ()

Velký lov (2020) (S04E02) 

Zde opětovný návrat k autům a nemohu se ubránit srovnání s ostatními speciály. Přijde mi totiž, že se jedná o ten nejvtipnější speciál od této trojice, ever! Chemie stále skvěle funguje, cíl i místo nemohly být zvoleny lépe. Auta důmyslně vylepšeny, zasmějeme se a dokonce se dozvíme i mnoho nového o Madagaskaru. Zlatým hřebem je však bezpochyby kamera. Úchvatné a velice ostré záběry a překrásná krajina. Příběh aneb pirátská šifra také vyústila v úctyhodné zakončení a já nemohu jinak než 5*. 89% ()

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama