Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Recenze uživatele HellFire k tomuto seriálu (26)

The Grand Tour (2016) 

Špičková zábava. Nový formát Top Gearu se povedl na jedničku a u mnoha dobrodružství v cizích zemích jsem se musel ptát, jestli to těm padesátníkům stojí za to. Místy hodně surové, ale autentistické. Bravo. První díl a hned první scéna, kdy se všichni 3 borci potkají na cestě, mi vhrnul slzy do očí. A pokud jde o finále a rozloučení se s diváky? Don't get me started! Grand Tour mi bude chybět. ()

The Holy Trinity (2016) (S01E01) 

Kluci z Top Gear jsou zpět s formátem, který téhle show sedí mnohem lépe než TOp Gear. Clarkson, May a Hammond se zaměřili především na auta a vtipné scénky a vynechali nudné řeči o novinkách, srovnávání aut a soutěž celebrit. Sledovat tři nejlepší kamarády, jak si hrají, je prostě naplňující. Parádní rozjezd. ()

Operation Desert Stumble (2016) (S01E02) 

Slabší epizoda. To vojenské cvičení mě fakt nebavilo, stejně jako jihoafrická zábava v podobě rozjíždění pneumatik. ()

Enviro-mental (2016) (S01E04) 

May a jeho idiotský nápad rozkopat celou krajinu kvůli výrobě cihel, což bylo v konečném důsledku naprosto k ničemu! Co je do očí bijící, tak že některé momenty jsou dlouho dopředu domluvené. ()

Season 2 (2017) (S02) 

Druhá série nezklamala a nabídla parádní podívanou. Tentokrát se dokonce objeví i slibované celebrity, i když veskrze neznámého ražení. Tento segment jsme vždy přeskakoval, takže za mě je stejně zbytečný :). ()

Past, Present or Future (2017) (S02E01) 

Kdo by mohl zapomenout na další havárku Hammonda v Rimacu :). Kromě toho výprava do Švýcarska ve třech superkárách byla skutečně oku lahodící. ()

The Falls Guys (2017) (S02E02) 

Další vynikající epizoda – tentokrát se Jeremy vydá na cestu z New Yorku k Niagarským vodopádům ve famózním GT40, zatímco May a Hammond (nutno podotknout, že o berlích) cestují veřejnou dopravou. Aby toho nebylo málo, Jeremy jim přebukuje letenky a zajistí, aby nedostali žádný alkohol. A nebyl by to Jeremy, kdyby si nedělal srandu ze svých kolegů. Tentokrát má v autě uložené číslo na Maye pod jménem Vagina :D. ()

Bah humbug-atti (2017) (S02E03) 

Segment s Bugatti byl skvělý, ale to závodění v průmyslovém areálu... ()

Unscripted (2017) (S02E04) 

Aneb jak to dopadá, když nemáte dopředu nic naplánované. ()

It's a gas, gas, gas (2018) (S02E07) 

Segment s tankováním během jízdy hodně slabý, ale závěrečný segment popisující boj Lancie na poli rallye je velmi fascinující. ()

Blasts from the past (2018) (S02E08) 

Moderní vs. stará auta se závěrečným adrenalinovým testem rychlosti ve Španělsku. ()

Feed the world (2018) (S02E11) 

Skvělý speciál. Hammond, May a Clarkson si vyrobí transport pro přepravu ryb do chudé vesnice, každý podle svých jedinečných představ. Doporučuji zhlédnout už jen kvůli scéně, kdy se snaží May dostat své akvárko od moře. Nejen já, ale i Hammon da Clarkson dostali záchvat smíchu. ()

Season 3 (2019) (S03) 

Musím přiznat, že Grand Tour mi bude fakt chybět. ()

Motown Funk (2019) (S03E01) 

Úvod třetí série mi moc nesedl. Americké muscle cars jsou na můj vkus moc hlučné a natáčení na opuštěných okrajích Detroitu nebylo vůbec zajímavé. Alespoň že Clarkson testoval McLaren Senna. ()

Colombia Special Part 1 (2019) (S03E02) 

Kolumbijský speciál začíná časně ráno, protože Hammond musí dopravit své stupidně velké auto na břeh. Nevím proč, ale už od začátku bych Hammonda nejradši nakopal do ...... Nejdřív všechny zdrží 10! hodin, protože dostat jeho auto z vody je extrémně složité a pak je tady auto samotné. Obrovská a naprosto nepraktická šílenost, se kterou si Hammond vynahrazuje bůh ví co. Kromě toho většinu času nefunguje. Skvělá volba. Každopádně... cestu napříč Kolumbií si budu pamatovat hlavně kvůli přejezdu obstarožního mostu, kdy si každý z trojice cvrkl do gatí. ()

Chinese Food for Thought (2019) (S03E06) 

Epizoda o Číně je opravdu fascinující a plná zajímavých faktů. Kromě toho nám Hammond ukáže sílu čínských elektromobilů v podobě nádhery jménem Nio EP9. Samotný klip z Eboladromu je vypracovaný do puntíčku. ()

The Youth Vote (2019) (S03E10) 

Jedna z těch slabších epizod. Kluci se snaží svými auty zaujmout mladou generaci, proto si vymyslí různé testy. Vrcholem je určitě vítězství Maye, který si připsal hodně zhlédnutí jeho videa, kdy rozbaluje Yaris. ()

Legends and Luggage (2019) (S03E12) 

Skvělý segment s předělávkami Lancie a především úžasný spot z letiště :). ()

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama