Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou každý jiný, a přesto mají jedno společné. Ani jeden z nich není ideálem, který by mohli dávat dětem za vzor. Osmnáctiletá Jessica je sice krásná blondýna, ale také je sobecká a pyšná. Třicetiletý Clive je ošuntělý pobuda bez domova, zloděj a podvodník. Náhoda je svede dohromady poté, co Clive okradl pumpaře u benzínky a Jessica se svými kamarádkami ukradla v obchůdku se suvenýry starobylé náušnice. Jessica jednu z nich ztratí a Clive, který ji najde, si ji nasadí do ucha. Další ráno se ani jeden z nich nestačí divit. Clive se probudí v těle krásné blondýny a Jessica se převtělila do škaredého pobudy. Zoufalá dívka uteče z domova a ukryje se u kamarádky, kde se marně pokoušejí přijít na to, co se stalo. Rozhodne se vrátit domů, ale rodiče ji považují za nového zahradníka. Zatímco otec se jí svěřuje s manželskými potížemi, matka se ji pokusí svést. Jessica vypátrá, že náušnice pocházejí z doby před naším letopočtem. Od majitelky krámku se dozví, že musí získat druhou náušnici, aby mohlo být kouzlo nechtěné záměny zrušeno. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Za svých starých, intelektuálních časů jsem Roba Schneidera považoval za hovado. A vlastně teda zrovna na tom se nic nezměnilo. Jenom mě začal ten jeho humor bavit. Je to jednoduchý, občas fekální (ale zdaleka ne tolik jako některý předchozí kousky), a dost často jsem se smál nahlas. Třeba když člověk vidí, jak s ženským tělem naložil jeho nový majitel. Nebo když hraje Sandler na bonga. Nebo "ukaž mi péro". Má to samozřejmě i slabší momenty, ale není jich moc. Bavil jsem se. A to je asi tak všechno, co od komedie čekám. Pořád je to mnohem lepší, než většina současný produkce, kde se z toho v půlce stane buď romantika, nebo nějaký drama, na který není nikdo zvědavej. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to hlavně kvůli mladé Rachel McAdams, v bláhové naději že ona a Rob Schneider dostanou zhruba půl na půl prostoru. Ale bohužel, většinu času se kamera věnuje opičímu herectví druhého jmenovaného. Nemám jí to za zlé, rozmazlená puberťačka v těle čtyřicetiletého chlapa nabízí mnohem větší potenciál pro scény fekálního humoru, než naopak. Velká vada na kráse je, že ani takhle film není moc vtipný. A když už, tak kvůli reakcím ostatních postav. Alespoň Anna Faris znovu předvedla, jak moc jí to v komediích sluší, a zasloužila se o třetí hvězdičku. ()

Reklama

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ako povedal Morgan Freeman v Bruce Almighty, bol si zrodený k tomu, aby si bavil ľudí. Tak isto bolo k tomu zrodených pár slušných komediantov, ktorí sa ochotne dali na herectvo. Či už ten Jim Carrey, alebo Adam Sandler, Sacha Baron Cohen, tak isto aj zviera, alias gigolo, alias ženská, či mrkva. Takí ľudia to majú darom. A samozrejme, nie sú to len muži. Ale to si už každý domyslí sám. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Pár vtípkov zaujme,mladá Rachel McAdams je síce pekná,ale tady nám veľmi svoje herecké dovednosti neukázala.Bavil som sa,ale je to hovadina.Scenárista sa musel asi palicou buchnúť do hlavy a režisér mu na to bezhľavo skočil.Rob Schneider je herec stvorený len pre komédie,keby som ho videl v iných filmoch,asi by ma porazilo.On je totižto až trapný,rovnako ako celý film v určitých pasážiach./60%/ ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Vkus-nevkus, zaliat cholerou. Nielen principialne pobavilo, ale kedze nemam problem s absurd humorom, trpanostami a uletmi, s tymto Hot chickom suhlasim. Nezalezi na aktoroch, lebo len odvadzaju svoje zamestnanie a dovolim si povedat ze su vtipní, bez toho aby tlacili. U mna v poho trojhubka, ide o pocity, a tie sa dostavili. Uvolnenost, zahriatie a krce v kutikoch. Nie na silu, ale s chutou, a to sa poctia. Rob je znehodnocovany, a je mi to jedno, mna tuto rozosmial. A vseobecne, je to velmi dobre umiesene a nadpriemerne pozeratelne, bez uskrnu a pluvanca. Cista praca. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Rachel McAdams (Jessica/Clive) a Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu trávili nejakú dobu, počas ktorej sa navzájom pozorovali a vymieňali si tipy ako najlepšie zahrať opačné pohlavie. (Greenpeacak)
  • Pilar, matka Roba Schneidera (Clive/Jessica), si ve filmu střihla roličku porotkyně na soutěži roztleskávaček (HappySmile)

Reklama

Reklama