Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je překvapivé, jak ještě může v dnešní době tak neoriginální námět natočit tak vtipně a svěže. Nenudil jsem se ani na chvilku, hláška střídala hlášku a mělo to skvělý tempo. Jamie Lee Curtis je skvělá a Lindsday Lohan dokazuje, že před pár lety ještě uměla výborně hrát. No prostě hodně příjemná komedie, která určitě pobaví i po několika shlédnutích. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem spíš nějakou tuctovou americkou sračku pro teenagery, ale nakonec se mi tato komedie i docela líbila. Samozřejmě že hlavně díky skvělému výkonu mé oblíbenkyně Jamie Lee Curtis, ale ani Lindsay Lohan nebyla překvapivě vůbec špatná. Obě dámy to pro „proměně“ těl pořádně rozbalily a já se opravdu královsky bavil. Bylo to však dáno i celkem dobře napsanými postavami, nechybělo několik opravdu dobrých hlášek a slušná porce humorných situací. Nicméně se svým fotříkem bych určitě měnit nechtěl… ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nápad zajímavý, ale nepříjemně odfláknutý. Proč se trápit tím, jak to všecko vznikne. Prostě do toho obsadíme jednu mladou nadějnou oblíbenou a starou harcovnici, která toho má tolik za sebou. Ty si mezi sebou vyměněj role a uvidíme. Proč by to tvůrci ztěžovali tím, jak to všecko vzniklo? Prostě čínská legenda a je to. Každopádně cíl, za kterým oni mají dojít je jasný a zřetelný už od začátku a já jsem se docela příjemně bavil. Hlášky občas padnou, příběh rychle plyne, ale na víc jak na tři hvězdičky to dle mého rozhodně nemá. Prostě průměrná komedie, i když zajímavě vymyšlená. Kam se hrabe na ty příběhově opravdu tupé. Ale celkovým dojmem podle mě prostě průměr. --- Tahle kniha je, no... Napsala jsem ji. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Přestaň jí podlézat. Ať udělá první krok ona.“ - „To by vykročila s mačetou.“ Dejte si velký pozor na staré Číňanky, které se rády pletou nefungujících rodinných vztahů! Musím přiznat, že jsem na film začal koukat s očekáváním průseru, ale nakonec mě Freaky Friday docela dost mile překvapil. Ano, byla to spíš rodinná/teenagerovská komedie, což není žánr, který bych zrovna vyhledával, ale tento fakt snímku ve výsledku na vtipu překvapivě neubral. Pravda, sem tam se nějaká ta hlušší/trapnější scéna najde, stejně tak klišé spolu s pro tento typ filmu typickým „povinným“ dojímáním, na druhou stranu ze zápletky se podařilo vyždímat opravu hodně. A vše zastřešují výborné herecké výkony Curtis a Lohan, obě se hlavně po výměně rolí opravdu předvedly, a vlastně ani nevím, která mě nadchla víc (podotýkám, že nejsem fanouškem ani jedné z hereček). K tomu nechybí pohodová, příjemná atmosféra stejně jako hudba. Vidím to na slušné 4*. „Moc se mi vaše kniha líbila. Dokonce jsem ji celou přečetla.“ - „Alespoň jedna z nás...“ ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Jamie Lee Curtis je skvělá, hraje výborně a předvádí velmi vtipné polohy. Zato Lohan hraje tak, jako snad v každém filmu - dost průměrně. Vcelku příjemná komedie, ale těch "ale" je víc. Klasická kostra filmu škodí...už to tak vypadá, že filmaři točí podobné filmy podle jednoho mustru, nasekají povinnej úvod - střední část s různými peripetiemi a dojáckej konec...sláva filmu, který tuhle neoriginální koncepci jednou překlene...zatím musím čekat. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné ("Freaky Friday") knihy Mary Rodgers z roku 1972. (Terva)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 110,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 160,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama