Reklama

Reklama

Cage Dive

  • Austrálie Under the Deep (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Traja priatelia sa vydajú do Austrálie. Čaká ich príjemné dobrodružstvo, ale všetky očakávané atrakcie prevyšuje jedna. Tou je ponáranie sa v klietke a sledovanie žralokov, ktorí sa pohybujú v okolí. Ich vysnívaná zábava sa však zmení v boj o život na otvorenom mori plnom nebezpečných nástrah. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (39)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Dobrý.. a jakože na férovku, kdyby nedošlo na absurdní zkrat se světlicí a lehké tápání scénáře/režie v poslední čtvrthodince, šel bych klidně i na 4 rudé stárs... Určitě to je lepší než prostoduchý The Shallows a díky lépe vypadajícím a přirozeněji se chovajícím žralokům to strčí do kapsy i 47meters down... The Reef je sice pořád nepřekonaný, ale tahle nenápadnost se mu s troškou snahy mohla klidně vyrovnat. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Mám slabosť pre žraločie horory a prvému Otvorenému moru dávam za nepríjemnú naturalistickosť 4*. Ale toto bolo mimo. Nezaslúži si to v mojich očiach ani tri. Pár scén je síce príjemne nepríjemných a zlovestných, ale veľmi to kazí jednak blbý scenár (to s druhou svetlicou mysleli vážne?) a jednak nepríjemné postavy hrané nesympatickými hercami, ktoré sa správajú ako vyložení kreténi a nič dobré od života (a tým pádom ani od matky prírody, ktorú v tomto prípade sebavedomo zastupujú žraloky) si nezaslúžia. Ako podvod vnímam reči o „klietke“, keďže o ňu vôbec nejde (ak chcete žraločie klietky, pozrite si radšej 47 metrov od Robertsa). Hoci má film ledva hodinu dvadsať (už aj s titulkami), je strašne rozpačitý, keďže dlho trvá, kým sa veci začnú diať a ani potom to veru nie je žiadny zázrak. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

První hodinu můžete přesunout rychloposuvem. Ve filmu se totiž seznamujeme s ústřední trojicí a nic se tam neděje, navíc se jedná o příšerně nesympatické kretény a jejich osud vám je úplně u prdele. Ruční kamerou koukáte na jejich slinty, jejich motivaci a jejich cestu a párty, nuda, že jsem si chtěl vyškrábat díru do čela abych se dočkal dřív nějaké krve. Potom přijde fajn vlna, dva skvělé záběry se žralokem, nesnesitelná a uječená píča kterou bych okamžitě tomu žralokovi předhodil a dementní konec. Nápad fajn, žraloci jsou vždycky dobrej námět, ale to by režisér nesměl být netalentovaný zoufalec a jeho herecký ansámbl parta debilních ochotníku se šarmem larvy. O proti 47 metrům nebo Mělčinám totální průser.20%. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Není to čistokrevné found footage, zpočátku se to spíš tváří jako mockumentary, kvůli čemuž ten film má asi tři začátky a dva dějové rámce, které diváckou snahu uvěřit, že jde o záznam, nemile narušují. Hlavní podíl na tom má ale ta trojice nesympatických, bezpáteřních a slabomyslných wannabe adrenalinových šílenců. Bohužel tyhle filmy o ničem jiném než o postavách nejsou, na útoky žraloků se opravdu zlákat nenechte. Většinou už nad tím u found footage nepřemýšlím, ale tady mě opět zaráží, proč tu kameru prostě neodloží. Nemluvě o tom, že jim jednou uplave a v další scéně už je zas poslušně zpátky. Pěkný nápad používat podvodní kameru, aby postavy měli přehled o situaci pod nimi, ale nechápu, jak přesně to má fungovat (takový The Reef s brýlemi byl v tomhle mnohem uvěřitelnější a efektivnější). ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Je to o niečo slabšie než predchádzajúce dva „Open Water“ survivaly, koniec koncov to pôvodne aj tak bolo iba "Cage Dive" a premenovalo sa to až následne (komerčne). Ináč je to sledovateľný žraločí found footage, ktorý sa do tohto letného obdobia v pohode hodí, aj keď ničím neprekvapí ani nenadchne. Taký neutrálny, až nevýrazný film, nad ktorým sa nie je dôvod bližšie pozastavovať. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama