Reklama

Reklama

Útok z hlubin 2

Trailer 1

Mořská bioložka Misty Calhounová je pozvána na výzkumnou stanici Akhelios, umístěnou na volném moři. Miliardář Carl Durant tady provádí pokusy se žraloky. Předvede Misty, jak je ovládá pomocí speciálního zařízení, a prozradí, že jim geneticky upravil mozky, aby byli chytřejší. Jeden ze žraloků se ale chová podivně, což je důvod, proč ji pozval. Misty odhalí příčinu, žraločí samice je březí. Testy to nezjistily a ona se domnívá, že se to samici daří skrývat právě pomocí oné genetické změny. Žraloci začínají být agresivnější. Způsobí zkrat elektrického ovládání stanice a zaútočí na posádku laboratoře. Stanice se potápí a ti, co ještě zůstali naživu, se rozhodnou zachránit na motorovém člunu. Jeden z nich pak pomocí dálkového zařízení vyhodí stanici do povětří. O tři týdny později se geneticky modifikovaný žralok objeví poblíž pláže... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednotku radím medzi Top filmy, ak by sme to brali čisto iba s hľadiska žraločích filmov. Je bežné, že dnes ma všetko pokračovanie a tak neostal dlho späť ani tento film o inteligentných žralokoch. Dvojka je béčko, ktoré kopíruje jednotku skoro vo všetkom a pri tom sa tvári, že je to iný film. Uznávam, že výprava a kulisy nevyzerali najhoršie, ale dialogy, herci, scenár, réžia a efekty stoja za prd. Niektoré scény nevyzerajú zle, v prvej polke, kde sú žraloci ešte nenažraní to nie je zlé a ma to ešte akú takú záhadnú atmosféru. Potom už iba nasleduje masaker a tupé správanie postav, ktoré samozrejme nemôže chýbať. Je to našťastie krátke, takže pozrieť sa to dalo.  Je to zbytočný film, ale bol zvedavý, kam sa posunul druhý diel od prvého. Bohužiaľ nikam. 40% - 2* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

První díl miluju ale tohle už asi nikdy víc nezkouknu. Jako malej jsem se modlil aby bylo pokračování ale tohle si film opravdu nezaslouží. Za 1) je to spíše lacinej remake prvního dílu ale postrádá jakkoukoliv postavu o kterou bych měl zájem. Zatímco první díl měl Thomase Jane, Samuel Jackson nebo LL cool J kde byly jejich postavy zábavné tak tady se každej tváří důležitě jak hovno. Další věc co mě zklamalo byl hodně pomalej rozjezd a i pak se moc nedělo. No a další můj problém je kde se film odehrává, zatímco v prvním díle je rozmanité prostředí základny tak tady všechno vypadá stejně, jen změnily barvy světel. Co se aspoň povedlo byly efekty žraloků které vypadali slušně. Jsem zklamaný? Ano. Čekal jsem více? Ano. Není to sice nejhorší průjem co jsem viděl ale tohle mě opravdu zabolelo, tohle si moje srdcovka z mládí nezasloužila. ()

Reklama

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud chci napsat nebo natočit pokračování, musím navázat tam, kde, jak, a s jakými postavami skončil první díl knihy či scénáře, pakliže navazuji přesně tam, kde jsem zakončila díl první. A to i v případě, že mezi prvním a následujícím titulem ať už knižním nebo filmovým,uplynulo několik let... Zde se však nekutálejí pověstná červená jablíčka z lidové písně proti sobě, ale dýně proti melounu... Ještě méně propracovaná myšlenka, ještě hloupější dialogy a chování herců dle scénáře, a nízký rozpočet nedovolil, aby se producent mohl obrátit na trikové a animační studio s nejmodernějším vybavením. Snímek se dal částečně zachránit, kdyby scénáristé více zapracovali na psychologii postav a dramaturgickém zpracování děje. To se však nestalo... Navíc, jako autorka a spisovatelka si neumím představit spolupráci se dvěma dalšími autory ať už na rukopisu knihy - s výjimkou učebnice -, či scénáře....: Na místo soli dáme do lívancového těsta koření a hořčici, to aby měl říz. A jedno nebo dvě vejce jsou tři vejce. A dáme je tam i se skořápkami, aby byl lívanec křupavý... Jak taková práce končí, jsme již mohli vidět v krásné pohádce Jana Wericha, Sůl nad zlato... A najít dva, natož tři scénáristy, kteří budou mít velmi podobnou představu o vývoji děje od počátku do konce, umějí si při psaní scény představit, jak bude viděna okem kamery, a poté očima diváků, doplňovat se a nikoli přepisovat napsané, protože to druhý vidí jinak, to je velké umění. Velké umění, které se v tomto filmovém počinu nezdařilo. Režisér a nedůvěryhodnost herci hraných postav jen dokonaly dílo zkázy.... ()

stuntmanMIKE odpad!

všechny recenze uživatele

Horory mam rad... tie so zralokmi este viac... a tak som sa tesil. Zial... po prvych minutach bolo jasne kam sa to bude uberat. Ked opomeniem to, ze zraloky vo filme su inteligentne ako jadrovi fyzici, opomeniem, ze nacuvaju o com sa bavia ludia poza okno (fakt nekecam...zralok pocuva bez toho, aby musel plavat za oknom a spehuje), ked opomeniem, ze male zraloky vydavaju zvuk ako male opice, opomeniem, ze zraloky vo filme vedia kopat, opomeniem katastrofalne herecke vykony a opomeniem debilne chovanie postav, dialogy, pointu... co mi vlastne ostane ? :) ()

Deyw odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je o hovne, proto přidávám recept na koprovku : Opraný kopr najemno pokrájíme. V kastrolu rozpustíme tuk, přidáme mouku a za stálého míchání usmažíme světlou jíšku. Zalijeme vývarem nebo vodou, přidáme mléko, rozmícháme a necháme asi 20 minut vařit. Pak přidáme smetanu a kopr, osolíme, osladíme, okyselíme a necháme přejít varem. Podle potřeby dochutíme (solí, cukrem, octem) a podáváme s vařeným hovězím masem nebo vejcem natvrdo. Jako příloha se hodí vařené brambory nebo houskový knedlík. btw: i prez to se tesim na 3ti dil.! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když Trent (Rob Mayes) opravuje plot a umisťuje elektrické kruhy, hlásí na centrálu, aby to sputili. Když však vyplave v bazénu, vyndavá si z pusy klasickej dýchací přístroj, tudíž nemohl volat na centrálu vysílačkou. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama