Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je všude kolem nás. A to platí i po třinácti letech, kdy se opět setkáváme s oblíbenými hrdiny z dnes již kultovního filmu Láska nebeská. Tentokrát ne o Vánocích, ale na podporu charitativní akce Red Nose Day ve Velké Británii. (vandr)

Recenze (72)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vzdy som si prial vidiet nieco taketo. Par minutovy kratas, ktory nazrie po rokoch na postavy z môjho oblubeneho filmu. Bohuzial vysledok je nemastny neslany a hlavne bez jedinecnej atmosfery pôvodnej Lasky nebeskej. Ani o postavach sme nic extra noveho nedozvedeli, kedze len variuju scenky z pôvodneho filmu. A k tomu tu ani nie su vsetky. Absencia Rickmana a Thomsonovej je pochopitelna, ale chýba ich tu ovela viac. Vzhladom na vysledne nekvality tohto kratasa to je ale uplne jedno. Jeho kvalitu by urcite nezvysila ani kompletna ucast vsetkych hercov. Ako zaujimavost to snad niekoho zaujme, ale ako zmysluplny pridavok to vôbec nefunguje. Mozno to mohli radsej rozdelit na seriu minutovych kratasov pri ktorych by kazdemu stacilo iba to, ze na chvilu znova vidi svoje oblubene postavy. 4/10. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Myslím, že takový párminutový návrat by si zasloužil každý výborný film, místo toho, aby se neustále natáčely nějaké pokračování. Svůj účel Red Nose Day Actually splnil na dvě stě procent, zahřál u srdce při pohledu na "staré známé" postavy a bez zbytečných a zdlouhavých "cavyků" zase skončil ... Co víc si divák může přát ;) ()

Reklama

Teobea 

všechny recenze uživatele

Jsem vnitřně zklamaná. Možná proto, že otevřené konce mají své kouzlo a tento otevřený konec těchto 15 minut solidně zabilo. Závěry a zvraty jsou dosti umělé, ale stará dobrá nostalgie a opakované vzorce chování jednotlivých charakterů mě nutí k úsměvu. Další věcí je, že ve snímku chybí zesnulý Alan Rickman, což také na náladě nepřidá. Věřím, že v rámci charity snímek splnil svůj účel, ale já se vrátím k ověřené 135 minutové klasice. ()

XZvire 

všechny recenze uživatele

Prezentovali to jako "sledujte, co se stalo po letech s hrdiny Love Actually" a dostala jsem "podívej, jak vypadají hvězdy po tolika letech".. Což se můžu podívat kdekoli na internetu. Nostalgie hezká, ale znáte to, opakovaný vtip už není vtipem.. Nedostala jsem nic nového, scény téměř totožné... Škoda, tolik jsem se těšila.. ()

burg 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson nezklamal, ze schodů tancující Hugh Grant a věčně coverový Bill Nighy taky ne, ale jako naprostá bomba mi přišel Colin Firth... Přesto, když jsem se uprostřed Grantovo proslovu koukal na to, kolik času zbývá, tak si říkám: "To je jako celý???" I když jsem rád, že jsem se dozvěděl, jak se to mohlo s hlavními postavami táhnout dál. A přiznejme si, že ve skutečným světě by se nic z toho takhle nestalo... Pro mě je to celkem fajn pokračování jediné romanťárny, kterou uznávám. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama