Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední rovnice tohoto školního roku je exclusivní přípravkou na prázdniny: Filmová série „Pařeb" + hororový žánr Found Footage + Brazílie = komedie Léto All Exclusive. Všechno začalo jako skvělá dovolená s kamarády a snoubenkou v brazilském ráji. Sluníčko, pláž, samba, rumba i rum, dovádění ve vodě, holky v bikinách. Právě tady chce Franck požádat svou snoubenku o ruku. Jeden den se skupina na prázdninách vypraví na výlet, otec snoubenky jim vnutí i stoletou babičku na elektrickém vozíku . . . střih! Najednou probíhá horečnaté pátrání. Z výletu do džungle se nevrátili, několik dní o nich nikdo neví, v oblasti jsou domorodé kmeny kanibalů. Až konečně! Najde se kamera na selfie tyči, kterou si jeden z nich vždycky všechno natáčel. A ukáže se, že to nebyl výlet, ale opravdový brazilský karneval katastrof. Drzou starou babičku by ještě přežili. Dvě sexy dívky, které se k nim přidají, taky nejsou to nejhorší. Lenochod je dokonce roztomilý. Ovšem jejich vlastní talent na vytváření šílených situací a průšvihů? Ten promění exotický ráj v kůlničku na dříví dřív, než bys řekl Pelé. Tukan by mohl vyprávět! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (111)

ariari 

všechny recenze uživatele

duté hlavy od začiatku navodzujú atmosféru americkej srágroviny, s príchodom Christiana Claviera sa dojem o poznanie lepší...a potom sa začínajú diať veci... nedalo sa nesmiať občas až rehotať. ..myslím že pri skoku padákom máme možnosť vidieť niečo, čo sa žiadny režisér neodvážil doteraz natočiť :-) ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Pacilo sa mi ako bola vacsina deja "odrozpravana" z nahravky najdenej kamery. Vlastne ta cast filmu je asi najlepsia. Ku koncu to uz zacalo trochu nudit, bolo to predvidatelne ako pocasie na Sahare. Na nahodny film v TV to celkom stacilo a bol som rad, ze som sa v Sobotu vecer nemusel trapit s nejakym tazkym filmom. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie moc nevyhledávám, ale tahle se povedla. I když je to místy dost předvídatelné, svůj účel to splní. Parta mladých lidí se z Francie vydává do Brazílie zažít nějaké dobrodružství. To ale ještě neví, co je tam čeká. Kromě Christiana Claviera tu moc známých herců není. Místní holky jsou celý film v plavkách a jsou vážně k nakousnutí. Celé se to zvrtne a naše parta se ztratí v pralese. Prožijí spoustu šílených zážitků od bloudění v jeskyní, přes útěk před indiány po skok z letadla s padákem. Celou dobu je doprovází šílená babička. Takže pokud člověk chce jen vypnout a relaxovat, doporučuji. "Vysaj ten jed! ()

maestrotatum 

všechny recenze uživatele

Týmto filmom Philippe Lacheau uskutočnil atómový útok na moje bránice. Pekelná jazda šialených týpkov a pekných dievčat skrz brazílsky prales. Nikdy nekončiaca zábava a stará pani. Od začiatku až po koniec som sa výborne bavil.( keď som to pozeral, tak som netušil, že existuje Babysitting 1) - ale to na fakte, že toto je určite korunovanou komédiou, nič nemení. Vedel by som to pozerať stále a stále sa výborne zabávať. Človek má strašnú chuť skamarátiť sa s touto bandou a zažiť spolu s nimi nejaké to dobrodružstvo. Vidieť v tejto dobe takú sviežu, vtipnú a veľmi hravo natočenú komédiu je požehnaním. [79%] ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovania tejto komédie som sa dosť obával, nakoľko som neveril Francúzom, že dokážu udržať laťku kvalitnej jednotky. Ale toto mám pocit bolo dokonca o kapánek lepšie - neskutočné množstvo gagov, bláznivá atmosféra ako vyšitá a zhruba od polky filmu neskutočný nášup. Prvá polka naopak dosť nudná, ale celkový dojem úžasný aj napriek občasným klišé. Táto séria sa mi skutočne vryla pod kožu. 75 % ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (ČSFD)
  • Vo filme spomínaný maskot hotela Lamar a ohrozený vták Tukan modrozobý v skutočnosti neexistuje, avšak existujú iné tukanovité vtáky, pre ktoré je príznačné modré sfarbenie na zobáku, napr.: Tukan žltohrdlý, Tukan červenozobý a Tukan pestrý. (maestrotatum)

Reklama

Reklama