Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl: Rozpoutané peklo

  • USA Suicide Squad: Hell to Pay
Trailer

V Belle Reve se něco chystá, což znamená jediné - chladná a vypočítavá vedoucí věznice Amanda Wallerová plánuje misi, kterou podstoupí jen ti zatracení. Je načase povolat do akce úderný tým padouchů, složený z ostřílených veteránů jako jsou Deadshot, Kapitán Boomerang a Harley Quinn. K těmto protřelým zločincům se přidají i nováčci Copperhead, Killer Frost a mistr bojových umění Bronze Tiger! Jelikož cílem mise je ukrást mystický předmět, díky němuž je každý ochoten riskovat život, strhující kombinace chaosu, střelby a nadpřirozených jevů je zaručena! Vydejte se na bláznivou cestu se Sebevražedným oddílem! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák, který mě překvapil návazností na vynikající Flashpoint paradox. Chytlo mě to od začátku a už nechytlo. Vynikají postavy, skvěle napsaná zápletka a celkově prostě jeden z těch klasických kvalitativně kolísajících DC animáků, naštěstí zde se to přehouplo to té silné poloviny. PS : Nejvíc cool postava je rozhodně Tiger, s tím bych si dovedl představit další filmy.. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti tomuhle https://www.csfd.cz/film/363631-batman-utok-na-arkham/komentare/ se jedná o slabší záležitost. Příběh je slabší (hledá se jakási karta zajišťující vstup do nebe) a příjde mě zde až moc postav navíc ke konci to zavání slátaninou jelikož každý zrazuje na počkání. Pochválit se tak dá brutalita zhruba 1 až 2 vtipné hlášky a postava Coperheada. P.s. to Wallerová nepoznala, že Frosty nemá ten čip nebo jakým způsobem ji pak sledovala, když jí to ten Zoom vytáhl? ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák. Akční, drsný, zábavný, s přesahem do Rka, od začátku do konce boží a nenudící. Skvělá animace, skvělé postavy, o několik levelů lepší, než hraný Sebevražedný oddíl a i mezi DC animáky se najde málo kousků lepších, než tenhle. Sice mi v animovaném vesmíru naprosto utíkají souvislosti, ty ale pro sledování nejsou vůbec podstatné, Rozpoutané peklo funguje naprosto samostatně a tak to má být. Víc takovýchto komiksových animáků!  80%. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že to bude až tak dobrý! Ale bylo. Vtipné, drsné, sprosté, příběh měl hlavu a patu. Už jste někdy viděli dodávku, kterou pronásleduje karavan, které nahání školní autobus? Deadshot byl prostě nejlepší! I přes fakt, že nám vysvětlí, proč každý z nich tu kartu chce a ne "jenom proto". A dost postav tam zařve! :O ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Alespoň v těch animácích nakopává DC Marvelu pozadí. Suicide Squad: Hell to Pay nabízí přesně to co jsem chtěl vidět. Podrazy, záporáky, jenž si nebojí ušpinit ruce, krvavé akční scény, a hodně ujetý humor. Příběh má velmi slušné tempo a dobře pobaví, a neurazí. Objevují se zde méně známe postavy, což vůbec není na škodu, protože se s nimi dá mnohem lépe pracovat, než kdyby zde byly ty nejznámější padouši. Suicide Squad: Hell to Pay je velmi slušný animák, který fandy DC nemůže urazit. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama