Reklama

Reklama

Harley Quinn

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2023), 18 h 5 min (Minutáž: 21–45 min)

Hrají:

Kaley Cuoco, Alan Tudyk, James Wolk, Diedrich Bader, Lake Bell, Rahul Kohli, Jason Alexander, Wanda Sykes, J.B. Smoove, Ron Funches, Tony Hale (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(47)

Harley Quinn se konečně jednou provždy rozešla s Jokerem a pokouší se prosadit jako královna zločinu v Gotham City. V seriálu vystupují Harley Quinn, Poison Ivy a celá řada starých i nových hrdinů a padouchů z vesmíru DC. (HBO Max)

Videa (6)

Trailer

Recenze (34)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je zatracená pecka. Harley Quinn jak má být! Zatraceně zábavná, drsná a brutální zároveň, brutálně vtipná a sprostá tak, že opravdu není pro děti. Obklopená Poison Ivy, Clayfacem a dalšími svými "parťáky" známých z komiksu, občas dorazí i Netopýr a Jim Gordon, Joker je samozřejmostí. Tahle animovaná Harley (ve fantastickém podání Kaley Cuoco) si dělá prdel úplně ze všeho a nejvíc z komiksů. Je nápaditá, plná skvělých gagů a hlášek a v neskutečné formě. Jedna z nejlepších věcí loňského roku a na druhou sérii se brutálně těším. Nejlepší verze Harley, zcela nepochybně. 85%. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení. Harley a její krvavá, sprostá a zábavná cesta za osamostatněním a také o touze dostat se do Legion of Doom a nakonec přijde na řadu i záchrana Gothamu (co z toho se podaří se dá zjistit jen zhlédnutím seriálu). Bavila mě jak samotná Harley tak i celý její tým, ale přesto je pro mě největší hvězda Frank tu kytku fakt žeru. Já teď teda jen doufám že se DC pustí do dalšího R ať už filmu nebo seriálu, protože tohle jim očividně opravdu jde. 1.série 5/5 --- 2.série 4/5 ---3.série 5/5 ---4.série 3/5 ---  Celkově 5/5 -- IMDb 9/10 ()

Reklama

Big_Boss 

všechny recenze uživatele

Rozhodně největší seriálové překvapení roku 2019 a nejzábavnější animák od dob Ricka a Mortyho! Tvůrci filmu Birds of Prey by si měly dělat poznámky, protože takhle má vypadat sólovka Harley Quinn! Původně jsem Kaley Cuoco moc nevěřil, že by dokázala ustát tak divokou postavu jako je Harley, ale spletl jsem se. Kaley je pro mě druhá nejlepší verze Harley hned po originální Arleen Sorkin z Batman: TAS (1992), i když musím uznat, že v tomhle seriálu je její proměna, vývoj a celkově charakter o něco zajímavější. Nejvíc se mi líbí jak si seriál dělá srandu z komiksových klišé. Je vidět, že tenhle seriál dostal strašně moc léče a já jsem rád, že už teď je uznámená druhá série, která k nám dorazí v dubnu tohoto roku. Rozhodně 10/10 Celou nespoilerovou recenzi 1. Série HQ můžete vidět zde: https://www.youtube.com/watch?v=PnlqvEu0Ol4 ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

S01 - Povedený animovaný seriál, který strká hranou verzi do kapsy. Je to sprosté, krvavé, drsné a hláškuje se tam o sto šest. Navíc to má hodně fajn nápady a příjemně to překvapuje. Z mé strany velká spokojenost a jdu na další řadu. S02 - Dalo by se říci, že je to prakticky jako první řada. Jen je to odvážnější, zábavnější, drsnější a dělá si to více srandu ze superhrdinů. Těším se na další řadu. S03 - Třetí řada se utrhla naprosto ze řetězu a servíruje jízdu, kterou jsem si užil naplno. Násilí, láska, komiksy a spoustu výborných dialogů, hlášek, odkazů a momentů. Velká spokojenost. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak chcete niečo nekorektné a vulgárne, tak si dajte radšej Family Guy. Ak chcete rozmanité zápletky plné navzájom skvelo fungujúcich postáv, tak si dajte American Dad!. Ak chcete výstrek kreativity a fantázie, tak si dajte Rick a Morty. Harley Quinn vo všetkých spomínaných aspektoch zaostáva. Prináša síce licencované postavy vo vulgárnejšej variante, ale na pílu tlačí oveľa menej ako uvedené seriály. Záblesky nadpriemernej kreativity sú tak raz za 3-4 diely. Inak pomerne dosť opakujúce sa vtipy či zápletky. Napríklad neustále vyplakávanie Gordona ma teda moc nebavilo. Výhodou je minutáž. Dáte si 3-4 diely a idete od toho. Oddychovka, ktorá neurazí, miestami poteší, ale je vidieť, že v DC si nechceli merch priveľmi postriekať telesnými tekutinami. ()

Galerie (262)

Zajímavosti (72)

  • Harleen prochází kolem uvězněného Killer Croca, Scarecrowa, Calendar Mana, Man-Bata a Riddlera na cestě do Jokerovy cely. (KGBelik)
  • Epizoda je plná odkazů na minulé interpretace Batmana. Když Harley a zbytek skupiny vstoupí do mysli Bruce Wayna, pozadí Gotham City je velmi podobné tomu, které se používá v animovaném seriálu z 90. let. Batmanovská znělka Dannyho Elfmana lze slyšet, když se hlavní postavy dostaly do podvědomí a když si Harley uvědomila, že Bruce Wayne je Batman. Dvě z Waynových vzpomínek zobrazují Batmana, jak pobíhá s velkou bombou a bojuje s Penguinem a jeho armádou tučňáků, což jsou odkazy na filmy Batman (1966) a Batman se vrací (1992). Při vzpomínce otcův hrob se Alfred zeptá Bruce: „Why do we fall?“ na což mladý Bruce odpovídá: „So we can learn to pick ourselves up,“ což je odkaz na film Batman začíná (2005). V neposlední řadě je název této epizody odkazem na název filmu Batman Forever (1995). (KGBelik)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama